Home » Sportdag in Big Brother, er arriveert een extra bed en Alice en Danny kopen wat lekkers uit de wall

Sportdag in Big Brother, er arriveert een extra bed en Alice en Danny kopen wat lekkers uit de wall

Door BigBrotherNederland

Na een lange stream onderbreking zijn de bewoners ineens in de sport area. Big Brother heeft er weer voor gezorgd dat er fitness toestellen staan waar dankbaar gebruik van wordt gemaakt door een groot deel van de groep. Ook is er een bal beschikbaar waarmee gevolleybald wordt. Het lijkt erop dat vrijdag voortaan sportdag wordt.

De rest van de dag verloopt vrij rustig in het huis. Na het sporten wordt er gezellig avond gegeten, gekletst en doet Karen alvast wat haren van medebewoners bijknippen. Morgen is immers de liveshow. Dan laat Big Brother weten dat de voorraadkamer geopend is. Als de bewoners gaan kijken staat daar een opklapbed. Er zijn namelijk maar veertien bedden in het huis en momenteel verblijven er vijftien bewoners. Een bewoner moet dus op het opklap bed slapen. Tyron offert zich op. Randy en Basiri zetten het bed in de blauwe kamer maar klappen het bed nog niet uit. Als Tyron later komt kijken vraagt hij zich af wat het bed moet voorstellen, dit is toch veel te kort voor mij? Is dit het? Ik ga hier niet op slapen, dat is veel te klein. Basiri legt uiteindelijk uit hoe het bed werkt, het is een opklapbed uit de mirror room. Ondertussen kopen Alice en Danny een lekkere gevulde koek uit de wall. Wat gaat er deze avond nog meer gebeuren in het Big Brother huis? In de tussentijd kun je altijd nog stemmen op de genomineerden via onderstaande linkjes. Let er wel op dat je stemt op de bewoner die jij in het huis wilt houden.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 5]

Ook interessant:

4 Reacties

Sylvia 9 februari 2024 - 19:10

Ik denk dat dit juist heel goed was voor de griep. Even gedachte op iets anders. Ik heb nu echt wel genoten met wat ik zag.

Zelfs Jimmy begon al te sporten, heel goed van hem.

En natuurlijk zijn er altijd wel bij die er vanaf blijven..

Beantwoord
Alex 9 februari 2024 - 22:48

Warom geen bed uit het solohuis halen?

Beantwoord
Lili 9 februari 2024 - 23:41

Wat een openbaring …heel de groep te zien genieten …en vooral het plezier…zoooo fijn.

Beantwoord
Sylvia 10 februari 2024 - 11:54

Ja Lily? Ik denk dat dit een hele goede zet was van BB
Even de gedachte van iedereen op iets anders.

Ik heb er ook van genoten.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page