Home » Alice in tranen omdat haar pyjama verdwenen is

Alice in tranen omdat haar pyjama verdwenen is

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond was er enige drama in Big Brother. Alice is namelijk iets kwijtgeraakt. Haar pyjama is namelijk zoek. En dat zorgt uiteindelijk voor tranen.

Haar pyjama is namelijk kwijtgeraakt en dat is naar eigen zeggen het enige tastbare van haar vriend. Ze zoekt het huis af om deze te vinden met weinig resultaat. Mogelijk is de pyama per ongeluk met de vieze was van het beddengoed meegegaan. Uiteindelijk gaat Alice naar Jimmy en Sabeau in de badkamer. Big Brother zegt letterlijk Alice, nee. Ik was tegen Nouche aan het zeggen en ik zeg het zit in de was. En toen hoorde ik het dat. Niet lang daarna komen de tranen, ik stel mij gewoon aan. Helemaal niet zegt Jimmy, het is oke zegt Sabeau. Je houdt van hem en je mist het en het mag. Oke zegt Alice, het gaat weer goed voegt ze eraan toe terwijl ze haar tranen weg slikt. Sabeau stelt voor een zoektocht te houden en Naomi denkt gewoon dat het bij het beddengoed ligt. Ik heb het niet zelf gedaan, iemand anders heeft mijn bed afgehaald. Dat is het enige van hem en ik heb het al moeilijk. Sabeau geeft Alice een knuffel. Alice benadrukt dat ze ook echt niet wilt janken. Het is onzin, het is zo iets kleins maar voor mij is het iets groots. En als Big Brother Alice nee zegt weet ik al genoeg. Maar oke het is niet echt het is een f*cking shirt. Het is wel een shirt met liefde merkt Sabeau op. Ook dat zegt Alice, en ik heb al zo weinig van hem. Ik heb geen bevestiging niks. Net wat ik zeg ik ben positief maar ik weet al een maand niks. Alice denkt dat haar pyjama ook niet meer terug gaat komen, het is gewoon weg. Maar misschien komt er woensdag wel iets. Dan krijg ik iets van bevestiging of zo. Mogelijk heeft Big Brother toch gelijk met zijn boodschap, tijdens het gesprek zien we een wasmachine waarop wordt ingezoomd. Misschien is de pyjama per ongeluk in de was gegaan… Zou Alice zich nog kunnen herpakken?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.2]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 10 februari 2024 - 14:12

Die komt wel weer te voorschijn.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page