Home » Big Brother live show: Nouchka moet Big Brother definitief verlaten

Big Brother live show: Nouchka moet Big Brother definitief verlaten

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de Big Brother live show, wie van de genomineerden moet vanavond het Big Brother huis verlaten? Wordt het Ashley, Tyron of toch Nouchka? In dit bericht lees je terug hoe de live show verlopen is en wie uiteindelijk Big Brother definitief moet verlaten.

Big Brother opent de live show, goede avond bewoners. Live show 4 is begonnen, het was een week waar de duo’s meer dan centraal stonden. Zeker deze week en daar is waar jullie trots op mogen zijn. Ashley, Tyron en Nouchka een van jullie moet het huis verlaten maar dat is aan de kijker. Veel succes. Daarna zien we wat fragmenten van afgelopen week, zoals het moment dat Ashley, Tyron en Noucka genomineerd werden. Daarna leggen Geraldine en Tatyana contact met het huis. Geraldine merkt op dat Ashley als gevaarlijk beginnen te beschouwen. Het begint een beetje normaal te worden laat Ashley weten. Blijkbaar zien ze mij als gevaar. Ronahi legt uit dat ze echt een power vrouw vindt.  Tyron vindt het lullig om op 1 seconde te verliezen. Het is jammer voor de tweede keer maar ik sta er positief in. Nouchka vond het een enorme shock. Het duurde 10 seconden maar daarna was het normaal. Het is wat het is. Geraldine vraagt aan Sabeau of ze goed opgenomen is. Sabeau laat weten dat dat absoluut het geval is. Jammer dat Nouchka op de bank zit, het zou jammer zijn om haar te laten gaan. Het was wel intens om hier te zijn, maar ik ben dankbaar hier te zijn. Ik hoop dat dat voor Nouchka er ook in zit.

Tatyana laat weten dat de jackpot nu verhoogt is door een opdracht naar 95.800 euro. Tatyana vraagt daarna hoe het met Basiri gaat. Het gaat met up and downs laat Basiri weten. We doen ons best om erdoor te komen. Tatyana vraagt aan Dilano hoe de sfeer is. Dilano laat weten dat het goed is. Sinds deze week merkt hij dat ze een hechte groep zijn. Daarna zien we wat fragmenten van na de bekendmaking van de nominaties. Zo vindt Ashley dat er slangen zijn. En uiteindelijk Ronahi die een gesprek met Ashley heeft gehad over deze opmerking. Daarna zien we weer wat afleveringen van afgelopen week. Zoals Ashley en Nouchka die in de solo room aankomen. Ook zien we het moment dat de bewoners een diner moesten maken voor de genomineerden. En later de genomineerden die in de gameroom van een overheerlijk diner mochten genieten. Maar ook het moment dat de genomineerden terug keren vanuit het solo house naar het Big Brother huis. En Ashley die uiteindelijk in huilen uitbarstte.

Tyron is veilig

Dan laat Tatyana weten dat de tussenstand bekend is. Ze legt contact met het huis. Geraldine vraagt aan Doriana hoe de avond nu voelt. Doriana antwoordt dat het nu bet is, minder stress. Tatyana vraagt of Tyron de dans ontspring. Ik hoop het laat Tyron weten, maar we zijn nu een week verder dus je weet het niet. Noucka denkt dat ze volgende week ook weer erop komt staan. Geraldine laat dan weten dat het tijd is voor de tussenstand. Diegene die op het scherm komt is veilig en mag blijven. Op het scherm komt de naam van Tyron te staan. Hij is dus veilig en mag blijven. Tyron voelt zich opgelucht. Het was toch wel spannend geeft hij toe maar vindt het jammer voor de dames. Big Brother laat weten dat Tyron favoriet was. Jullie niet, één van jullie moet het huis defintieif verlaten. Neem afscheid van je medebewoners en verlaat het huis via de draaideur. Een iemand komt niet meer terug. Ashley en Nouchka nemen afscheid van de groep en verlaten daarna via de draaideur het huis.

En dan zijn de lijnen gesloten. Tatyana zit bij de familie van Ashley en Nouchka. De dochter  van Nouchka denkt dat ze terug gaat komen. De ouders van Ashley denken dat ze verdrietig is om de groep. Je ziet dat ze gehecht is en het gaat nu echt om het afscheid. Geraldine laat dan weten dat de uitslag binnen is. Big Brother laat daarna de uitslag zien. De deur waar Noucka achter staat gaat open. Het was kort maar krachtig laat Noucka weten. Daarna zien we de hoogtepunten van Nouchka tijdens haar korte verblijf in het Big Brother huis. Ik heb mezelf gegeven zegt Noucka dan. Ze vindt het moeilijk om te zeggen wie het gaat halen. Geraldine vraagt of ze er niet te hard in is gegaan. Misschien antwoordt Noucka Daarna gaat Nouchka  richting haar dochter en partner.

Geraldine zegt dat de liefde in de lucht hangt en daarom is het love en surprise week. Als jij je favoriete bewoner een hart onder de rug wilt steken kan dat. Tatyana laat weten dat er er straks gefeest gaat worden. En daarmee eindigt de live show van vandaag.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.7]

Ook interessant:

9 Reacties

Sylvia 10 februari 2024 - 20:12

Er komt een dag dat deze slang naar huis gaat. Het gaat een keer ophouden.
Dus, gefeliciteerd Ashley, laat vooral veel van jezelf zien. Werkelijk laten zien hoe jij werkelijk bent, dan komt alles goed.

Gefeliciteerd lieve Tyron, ik had niet anders verwacht.

En Nouchka? Ik ben verdrietig voor jou, maar blij voor je man en dochtertje.
Je hebt het goed gedaan

Beantwoord
Hans S 10 februari 2024 - 20:13

We hebben Nouchka Helemaal niet goed leren kennen maar het is niet anders.

Beantwoord
yvonne kerssens 10 februari 2024 - 20:37

Ik ben weer heel blij,ashley em tyron zitten er nog in ! ! !

Beantwoord
Sandy 10 februari 2024 - 21:23

Heel jammer dat Nouchka van de kijker niet de kans heeft gekregen om zich daadwerkelijk te kunnen laten zien. Nog meer jammer is het dat we nu nog een week langer naar het geroddel en het misselijke gedrag van miss duck lip Ashley moeten kijken. Ik heb erg te doen met de bewoners die haar op 2 na (Karen & Glenn) allemaal graag hadden zien vertrekken. Ze brengt een negatieve sfeer in het huis en haar zelfingenomen gedrag zal nu enkel nog versterken nu ze in het huis mag blijven want madam denkt nu helemaal dat ze de ster van het programma is nu de kijker haar heeft behouden! Arme arme bewoners, je zal er maar zitten met zo’n misbaksel in het midden. Kan alleen nog hopen dat ze met die vreselijke opgespoten lippen vacuüm trekt aan de badkamerspiegel zodat ze een weekje de waffel niet kan opentrekken.
Hopelijk zit ze volgende week weer op de bank.

Beantwoord
Lili 10 februari 2024 - 21:59

Proficiat Tyron en Asley…blij voor hun…

Beantwoord
Lili 10 februari 2024 - 22:04

Zo een schattig lief dochtertje van Nouchcka.. veel succes voor je ♡♡♡

Beantwoord
Hans S 11 februari 2024 - 11:08

Helemaal met je eens.

Beantwoord
Alex 11 februari 2024 - 00:05

Ja, als nieuwe bewoner ben je meestal het haasje.

Beantwoord
Rex 11 februari 2024 - 00:25

Jammer, zag liever slang Ashley vertrekken

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page