Home » Sabeau lijkt de groep te ontwijken, Jimmy gaat er het gesprek over aan

Sabeau lijkt de groep te ontwijken, Jimmy gaat er het gesprek over aan

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond lijkt Sabeau zich wat af te zonderen van de groep. Ze is de badkamer aan het schoonmaken. Jimmy merkt dit en gaat het gesprek erover aan.

Jimmy loopt naar haar toe en zegt kom gewoon gezellig. Hebben ze dat aangegeven vraagt Sabeau. Nee laat Jimmy weten dat ze ik helemaal uit mijzelf. Ja dat wil ik ook benadrukt Sabeau. Maar weet je wat het is. Ik doe nu langzamer met schoonmaken omdat na die opmerking voel ik het niet meer fijn om daar te zitten. Oh oke zegt Jimmy en Sabeau laat verder weten dat die opmerking niet naar haar gegooid moet worden. Ik wil heel graag bij die groep zitten maar ik ben ongesteld voor het eerst in lange tijd. En ik heb darmen die al vier dagen niet naar het toilet kunnen. En het gaat niet om excuses. En ik wil graag bij de groep zitten maar ik probeer deze badkamer al een paar keer vandaag schoon te maken. Na het middageten, na het avondeten, maar elke keer is er een knipsessie, of dit of dat.  Ik moest dit er even uithalen. Kom maar, is er nog meer vraagt Jimmy en geeft haar een knuffel. Het gesprek gaat  daarna nog even door.

Ik moet gewoon mijn drive nog even vinden merkt Sabeau op. Jimmy vraagt of ze kan aarden of heb je het idee dat je aan het zwemmen bent? Sabeau antwoordt ja en juist als ik gesprekjes heb en kan sporten. Haal adem voor jezelf adviseert Jimmy. Dat doe ik wel voor mij zelf antwoordt Sabeau,  maar ik haal wel adem door die momentjes apart te nemen. Dat is goed zegt Jimmy, ik zie een gevoelig meisje rondlopen en wil dat je het goed hebt. Ik wil dat je het idee hebt dat er iemand is. Als er iets is kan je het altijd tegen mij zeggen. Sabeau denkt dat ze nu haar weg moet zien te vinden.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 5]

Ook interessant:

5 Reacties

Hans 10 februari 2024 - 09:34

Lekker naar huis vanavond, en neem Sjimmie mee

Beantwoord
Gerard 10 februari 2024 - 11:36

Van mijn mag eigenlijk Jimmy op de zitten samen met Ronahi. Dat zijn leuke mensen in het huis.

Beantwoord
Sylvia 10 februari 2024 - 12:02

Ach het meisje. Ze moet haat draai even vinden. Dat komt wel goed

En als onder ons? Als je in het huis je periode heb? en met toch vreemde mensen, bijna geen privacy, en niet echt naar het toilet kunnen?

Ja, dan ben je even uit je doen, eenzaam. Gewoon alles denk ik wel. Haar gevoelens is een rollercoaster op het moment.

Komt wel goed.

Beantwoord
Alex 10 februari 2024 - 14:05

Over welke opmerking gaat dit?

Beantwoord
Lili 11 februari 2024 - 03:45

Weet niet wat je van haar moet denken…heb bij sabeau een dubbel gevoel…hoop dat ze de mensen een kans geeft om hun te leren kennen…of heeft ze al een oordeling…mooi meisje
maar weet het nog bij haar niet…

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page