Home » Alice, Randy en Basiri kopen een persoonlijke brief van thuis

Alice, Randy en Basiri kopen een persoonlijke brief van thuis

Door BigBrotherNederland

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in het Big Brother huis. Al snel ontdekken de bewoners dat de wall gevuld is met nieuwe items. Maar deze items zijn persoonlijker want je kunt ook een brief van thuis kopen voor 3 coins. En dat roept de nodige emoties op.

Doriana die dit ook ziet merkt op dat dit misschien wel iets voor Basiri is. En het hem een boost zou geven. Basiri gaat al snel coins halen maar lijkt zich dan toch te bedenken. We moeten niet te hebzuchtig zijn merkt hij op. Misschien komen er nog wel andere dingen. Alice besluit wel een brief te kopen. Wat de nodige emoties oproept. Ashley en Jimmy proberen ondertussen Basiri om te praten om toch een brief te kopen. En later doen Tyron en Ronahi ook een poging. Uiteindelijk wil Basiri er nog even over na denken en loopt naar de badkamer om zich te wassen. Als hij klaar is koopt hij toch een brief van thuis uit de wall. Ook Randy koopt een brief van thuis.Ashley is ondertussen emotioneel. Ze is verdrietig omdat niemand aan haar zou denken. Niemand komt naar haar toe om te vragen of ze ook een brief wil. Ik voel me net als op school, het laatste meisje dat wordt gekozen bij de gym…

De bewoners worden die een brief gekocht hebben worden één voor één naar de dagboekkamer geroepen waar ze hun brief van thuis krijgen. En dit roept uiteraard de nodige emoties op. Alice leest later de brief aan Ashley voor. Het is een brief van haar vriend, een positieve brief. Alice laat weten dat ze dit echt nodig had. Alles waarover ik twijfelde en na heb gedacht staat hierin. Ik ben echt heel blij dat ik dit gedaan heb. Dit geeft mij ademruimte en rust. Basiri zondert zich buiten af en leest daar de brief. Al snel komen de tranen. Ook Randy zijn brief was gruwelijk maar hij brak al bij de eerste zin. Het is een brief van zijn vriendin. De dag van Alice, Basiri en Randy kan niet meer stuk.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 5]

Ook interessant:

2 Reacties

Lili 12 februari 2024 - 13:42

Fantastisch, geniet ervan…iedereen verdient het daar.

Beantwoord
Alex 13 februari 2024 - 00:02

Gelukkig gaan de brieven deze keer niet ten koste van het prijzengeld.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page