Home » Doriana heeft het moeilijk, ze kan niet tegen het fake gedoe

Doriana heeft het moeilijk, ze kan niet tegen het fake gedoe

Door BigBrotherNederland

Het is vandaag een dag van de emoties in het huis. Voornamelijk door persoonlijke brieven die een paar bewoners gekocht hebben. Doriana heeft het ook even moeilijk, Basiri merkt dat en gaat er het gesprek over aan.

Ik was heel positief vandaag begint Doriana. Opeens is dat omgeslagen en nu ben ik echt emotioneel. Als iemand nu vraagt hoe het gaat breek ik gewoon. Dat is niet erg antwoordt Basiri, dat is normaal. Het is voor iedereen moeilijk en voor iedereen een raar experiment. Twijfel nooit aan jezelf benadrukt hij. Ik twijfel altijd te hard zegt Doriana. Door jezelf of anderen vraagt Basiri. Ik twijfel altijd door mijzelf. Ik ook denk ik antwoordt Doriana. Vergeet niet dat dit een spel is benadrukt Basiri. We zitten op een parking in Amsterdam. I know zegt Doriana. Ik kan soms niet om met dat fake gedoe. Dan zie ik mensen dat ze extra lief doen tegen elkaar en dan denk ik waarom doe je dat? Basiri vraagt waarom ze haar zo scheef aankeek toen hij uit aan het leggen was waarmee hij zat. Volgens Doriana was hij zichzelf in de val aan het lokken. Het interesseert me niet gaat Basiri verder. Heel veel mensen zijn daarna naar mij gekomen. Ik zou dat nooit zo doen merkt Doriana. Basiri benadrukt dat het fake gedoe nog niet extreem aan de hand is maar het is wel begonnen. Niet lang daarna is het tijd voor de lunch. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 5]

Ook interessant:

4 Reacties

Gonny Roosen 12 februari 2024 - 15:40

En dat zegt de grootste die fake doet, schijnheilige, samen met dr roddelvriendin

Beantwoord
Lili 12 februari 2024 - 18:11

De commentaren die ze zelf geeft op anderen…dat moeten ze maar slikken…maar zelf kan ze niets hebben…spreekwoord ook voor Rohani…doe een ander niet iets aan wat je zelf ook niet fijn zou vinden .

Beantwoord
Alex 13 februari 2024 - 00:05

Blijkbaar is het nu fake als je aardig tegen een ander doet…

Beantwoord
Anne 13 februari 2024 - 08:29

Net gelezen dat ze denken maar af en toe in beeld te zijn en ze gewoon oeverloos kunnen roddelen over iedereen. Geselecteerd op hun intelligentie?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page