Home » Tom vindt dat Ronahi haar belachelijk maakt, ze is een parasiet

Tom vindt dat Ronahi haar belachelijk maakt, ze is een parasiet

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond hadden Ronahi en Tom weer eens onenigheid met elkaar. Tom is helemaal klaar met medebewoner Ronahi. Deze gebeurtenis speelde zich allemaal af in de keuken toen een aantal bewoners aan de keukentafel zaten.

Tom zet zijn beker op tafel waardoor Ronahi schrikt. Tom zucht en Ronahi trekt gekken bekken naar hem. Als ik elke keer commentaar moet geven als ik gewoon aan tafel kom zitten dan eh.. Pff zucht Ronahi, ja dat is wel elke keer merkt Tom op. Ik ga gewoon zwijgen antwoordt Ronahi. Tom besluit weg te lopen, hij is er klaar mee. Tom is boos denk ik merkt Doriana op. Ik heb toch niks gezegd vraagt Ronahi, Ik deed dat toch puur voor het lachen benadrukt ze nog.

Karen besluit even met Tom te praten. Tom laat weten dat hij er helemaal klaar mee is. Ze (Ronahi) is me steeds belachelijk aan het maken.  Continu viseren, dat valt gewoon heel hard op, en ik ben blij dat ik ervan af ben. Dat ik nu met Jimmy in een duo zit. Wat het zo erg dan vraagt Karen. Nee antwoordt Tom, maar snap je? Ik ga alleen maar zitten, er is niks ergs gebeurd. En ze schrok. Parasiet. Dat is gewoon zo’n opmerking om mij belachelijk te maken voor haar kliekje. Waarop ik zeg, moet je altijd iets stoms zeggen als ik gewoon aan tafel kom zitten. Ze zegt, ik verschrik me rot. Je ziet me aankomen, en je ziet me gewoon op de stoel gaan zitten, ik doe niks verkeerd he. Dus ik zeg ‘moet je altijd zo’n opmerking maken. Zegt ze  ik ga zwijgen.  Ik voel met gewoon al irritant door deze (terwijl hij naar zijn buik wijst) en dan dit er nog bij.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.7]

Ook interessant:

18 Reacties

Anne 12 februari 2024 - 11:11

Ronahi zegt : “ik ga zwijgen”. Nog even en ze gelooft het zelf. 😉

Beantwoord
ag 12 februari 2024 - 11:12

Nu pas ? Ze maakt zich al 14d belachelijk…. Tom is nu ook niet echt mijn favoriet maar Ronahi en Doriana, djeezes…. weg ermee !

Beantwoord
joost 12 februari 2024 - 11:16

Die vrouw is inderdaad érg irritant aan het worden en zoekt énkel aandacht….

Beantwoord
Jeroen 12 februari 2024 - 11:17

Hij maakt zich zelf belachelijk

Beantwoord
Hermina 12 februari 2024 - 11:43

Het is ook een heel irritant meisje ronahi

Beantwoord
Alex 12 februari 2024 - 11:51

Tom is minstens zo irritant. En de duo’s waren opgeheven.

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 12 februari 2024 - 12:05

Volgende nominatie Rohani maar huis.
Vindt de sfeer in het huis gespannen.
Zo niet dan is het fake.
En om iedere keer sorry te zeggen is ook niet
Gemeend.
Jammer

Beantwoord
Lizbeth 12 februari 2024 - 12:14

In elk ander programma was zij al gecorrigeerd, dit is ronduit pesten en het maakt niet uit man of vrouw treiteren hoort niet belachelijk maken hoort niet. Deze dame moet vanuit big brother op haar plek gezet worden, huilen wanneer Ashley haar slang noemt, maar zelf treiteren tot op het bot naar Tom vanaf dag 1, stop met huilen niet uitdelen als je niet kunt incasseren

Beantwoord
Gonny Roosen 12 februari 2024 - 12:21

Die Rohani moet er zo snel mogelijk uit, wat een schijnheilig mens is dat met dr pestgedrag, walgelijk mens!

Beantwoord
Roos 12 februari 2024 - 12:28

Rohani is erg vervelend aan het worden. Tom noemt het goed, haar kliekje. Ik heb eerder gezien dat ze Tom belachelijk maakte en era gaat ze het hele gebeuren aandikken en zo brengen dat Tom degene is, die raar doet! Nee, ik vind haar idd vervelend worden, ze roddelt er ook behoorlijk op los!

Beantwoord
Marjorie 12 februari 2024 - 13:34

Dat hij er nu pas achter komt! Maar oké, is nooit te laat. Dramatisch is ze! Roddelt continu en doet quasi lief.
Ook toen Tom haar uit enthousiasme (hij had een spel gewonnen) knuffelde en optilde deed ze mee om daarna aan mederoddelaar, Doriana, te vertellen dat ze dat helemaal niet wilde. Het wordt tijd dat er comments vanuit het publiek hun bereiken.

Beantwoord
Lili 12 februari 2024 - 13:40

Fantastisch kerel…
.

Beantwoord
Lili 12 februari 2024 - 13:49

Dat mens is echt niet normaal…vorig jaar hadden we er ook zo twee…eruit aub en neem die zagende Doriana alstublieft ook mee..

Beantwoord
Eric 12 februari 2024 - 18:26

Zo rap als mogelijk weg met da mens , die heeft ze nie alle vijf,

Beantwoord
yvonne kerssens 12 februari 2024 - 20:28

ik vind dit heel gemeen,wie nog meer ?

Beantwoord
Sandy 12 februari 2024 - 23:19

Irritant ventje is Tom aan het worden, verdraaid ook continue iemands daden of woorden. Ronahi eruit?, dan Tom gelijk mee aub want die is geen haar beter!

Beantwoord
A. 13 februari 2024 - 17:23

Dat ben ik met je eens. Ik word zo moe van die Tom.

Beantwoord
Elsje 14 februari 2024 - 00:10

Ronahi roddelt, stookt, namaak mens, bah eruit met haar

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page