Home » Ashley denkt dat Tyron en Ronahi sterke spelers ze hadden veel post en Danny staat stil bij de verjaardag van zijn dochter

Ashley denkt dat Tyron en Ronahi sterke spelers ze hadden veel post en Danny staat stil bij de verjaardag van zijn dochter

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond hadden Ashley, Tom en Karen een gesprek over het spel. Het drietal bespreekt de mogelijkheid dat ze misschien moeten nomineren. En welke medebewoners een optie zou kunnen zijn om op te stemmen.

Ashley merkt op dat de kratjes haar ook informatie hebben gegeven. Doelend op de opdracht met brieven van fans. Als Ronahi haar kistje bomvol zit en die van Ty. Dan denk ik die staan heel goed. Hoe weet jij dat hun kistje vol zit vraagt Karen. Dat heb ik gehoord laat Ashley weten. Tom bevestigd dat die van hun vol zaten. Maar die van Jimmy en mij zaten ook brieven in, dat zat toch bij allemaal vol? Volgens Karen zat daar wel degelijk een verschil in. Basiri komt er ook bij zitten en ze spreken over de hoeveelheid brieven. Hij heeft zich voorgenomen risico’s te nemen en het spel te gaan spelen. Als er een power of nomination komt wil hij deze echt winnen. Ik ga iedereen choqueren. Dan gaat het ontploffen.

Inmiddels is een nieuwe dag in het Big Brother huis aangebroken. En vandaag is het een bijzondere dag voor Danny, zijn dochter is namelijk jarig. En daar wordt natuurlijk bij stilgestaan. Er zijn slingers gemaakt en iedereen gaat naar buiten. Op de slingers staat happy birthday Stephanie, 26 jaar. Geniet van je dag xx BB family. Iedereen gaat bij elkaar staan en Danny spreekt zijn dochter via de camera toe. Stephanie proficiat met je verjaardag, 26 jaar. Ik hoop dat je een prachtige dag hebt zonder mij. Maar we zijn wel in gedachten, heel het big brother huis bij jou. Proficiat! Daarna wordt er nog even gezongen.  Wat gaat deze nieuwe dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 5]

Ook interessant:

4 Reacties

Gezina 13 februari 2024 - 11:57

Hoop zo dat die Rohani er heel snel uit gaat. Wat een vreselijke kletskous. Nu ook met Tyrone. Die 2 vallen nu zelf door de mand. Wat vallen ze mij tegen . Snap niet dat niemand op die Dilano stemt. Misselijk mannetje.

Beantwoord
Ostyn luc 13 februari 2024 - 12:12

Ashley is de grootste slang en karen een kameleon

Beantwoord
Gonny Roosen 13 februari 2024 - 13:50

Ik snap echt niet dat Ronali zoveel post heeft gehad, de ergste slang in het huis en aan een leugenaar stuur je toch geen post

Beantwoord
Alex 13 februari 2024 - 17:52

Als je verjaardagen van familieleden gaat vieren is er elke dag wel een feestje.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page