Home » De sfeer is omgeslagen in het huis, er wordt veel gesproken over de naderende nominaties

De sfeer is omgeslagen in het huis, er wordt veel gesproken over de naderende nominaties

Door BigBrotherNederland

Randy heeft als gamemaster bepaalt welke duo’s voor de power of nomination mogen spelen. En deze gebeurtenis wordt veel besproken in de groep. Verschillende bewoners hebben onderlinge gesprekken.

Zo praten Tom en Jimmy het erover terwijl ze de afwas doen. Jimmy denkt dat ze de l*l zijn. Tom vindt het ook f*cked up voor Basiri. Danny hoopt alleen dat karma gerechtigheid schiet. De maskers zijn nu afgevallen. Ondertussen hebben Alice en Karen nog een gesprek terwijl ze buiten wandelen. Volgens Alice moeten ze goed nadenken als ze de power of nomination winnen. Stel ik ben het niet bij jouw mensen eens en ik heb dat bij jou. Dan kunnen we ieder een iemand stemmen. En dan nog samen nog een, je kunt soms niet samen overeenkomen. Volgens Karen is het belangrijkste om nu eerst te strijden. We gaan er alles aan doen benadrukt ze.

Op de bank praten Glenn, Ashley en Danny er ook over. Je bent genaaid grapt Danny. Ja lacht Ashley terug. Daarna gaat ze dichtbij Danny zitten. Ze fluistert hem toe dat als ze winnen hij op Ronahi en Tyron moet gaan. Daar gaan jullie voor zorgen want ik kan het niet. Danny lijkt zich er wel in te kunnen vinden. Dilano en Sabeau hebben ook een gesprek over de power of nomination. Ook zij mogen mee spelen. Dilano laat weten dat hij Jimmy, Ronahi en haar er niet op zou willen zetten. Heb jij dat met bepaalde mensen? Ik vind Glenn een fijne gozer geeft Sabeau toe. Maar ik zou het bij iedereen wel kunnen want het is een spel. Of je gaat op gevoel of totaal niet en dat is de beslissing die we moeten maken denk ik. Dilano denkt dat het beter is om niet te winnen. Want wij zweven nu overal doorheen. Dat denk ik dus ook antwoordt Sabeau fluisterend terug.

In de woonkamer probeert Ashley Randy nog te ondervragen. Randy blijft erbij dat het willekeurig was. Het maakt niet uit benadrukt Ashley. Je kiest wat je kiest. Wij denken daar wel over na natuurlijk. En zeker als je niet zegt dat het niet tactisch is. Randy geeft toe dat hij misschien moeten denken wie heeft er nog niks gespeeld. Basiri hoort het aan en weet zeker dat het niet willekeurigs is. Maar ik zou hetzelfde doen als jij nu doet. Maar je moet niet zeggen dat het willekeurig is want dat is het niet. Ashley is ook van mening dat er echt wel een selectie in is geweest…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.3]

Ook interessant:

19 Reacties

Rex 13 februari 2024 - 18:21

Ah daar is onze Ashley weer, mevrouw “het boeit mij allemaal niet, het is een spel”. Heb nog nooit iemand zich zo druk horen maken als zij doet. Ze valt zwaar door de mand.

Beantwoord
Sylvia 13 februari 2024 - 23:33

@REX? Ze krijgt haar deel..even geduld hebben!

Beantwoord
MXX 13 februari 2024 - 18:22

Maak ze gek Ashley ;). Buiten het Big Brother huis raak je ook snaren bij mensen! Doe je goed..haha. Mooi mens.
Go Big Brother bewoners, zet um op!

Beantwoord
Gezina 13 februari 2024 - 18:25

Bah wat naar dat ze nu Randy aan vallen. Het is een spel en iedereen speelt voor zichzelf. De maskers gaan vallen. Ronahi mag van mij heel gauw vertrekken.

Beantwoord
Alex 13 februari 2024 - 19:58

Ja, het is best lastig om te bepalen wie er bij elkaar passen.

Beantwoord
Sylvia 13 februari 2024 - 18:33

En zoals gewoonlijk is Ashley weer bezig!

Ik ben dit nu weer even aan het bekijken, maar wat is zij vals!!

Laat Randy met rust!! Hij bepaald niet zij.
Het is toch eeb spel?

Echt! Ik hoop dat ze serieus helemaal verrot gaat in dat huis, want haar ware aard komt lamgzaam meer en meer naar boven. En I’m hoop dat het publiek dit ook eens gaat zien.

Beantwoord
Alex 14 februari 2024 - 17:45

Alsof jij de enige bent die het goed ziet…

Beantwoord
Eric 13 februari 2024 - 19:01

Ene zin, karma is a bitch

Beantwoord
A. 13 februari 2024 - 20:11

ja Rex, ik vind het ook. Asley blijft zeggen dat het een spel is maar maakt zich het drukst van iedereen.
Jimmy ik vind hem top en hij mag van mij nog lang blijven , maar hij moet niet met alle winden mee waaien.
Tom is net zo;n oud wijf wat een gezever man. Die mag van mij ook naar huis.
Randy laat je niet opnaaien.
Ik vind het nog steeds niet zo leuk als vorige jaren en ik weet niet waar het aan ligt.

Beantwoord
jeroen 13 februari 2024 - 20:22

dat ashley geen actrice is vind ik zo raar , komedie spelen kan ze als de beste

Beantwoord
Sandy 13 februari 2024 - 21:59

Het valt heel erg op dat diegene die de grootste mond had zich nu het meest druk maakt. Wel grappig om te zien dat haar grote mond een pure façade is en ze in werkelijkheid niks meer is dan een angstig bang vogeltje die haar vleugeltjes beweegt om niet te vallen maar uiteindelijk met een smak regen een raam aanvliegt.
Overigens mag Tom ook naar huis vliegen, ik vond hem erg leuk de 1e week maar pffft wat is die gozer vermoeiend zeg!
Ik wens ze allemaal veel succes daar in de slangenkuil haha. Nog nooit eerder een Big Brother seizoen geweest de afgelopen jaren waarin er zoveel geroddeld wordt en waar de gunfactor voor elkaar zo laag is.
Zegt wel iets over de huidige mentaliteit van de mens anno 2024.

Beantwoord
ag 13 februari 2024 - 22:09

Djeezes….die Ronahi eruit aub ? Hoe hypocriet kan een mens zijn ? Oké, Ashley is nu niet meteen mijn ding maar verdomme een dame met ballen aan haar lijf ! Die zegt tenminste wat het is, klinkt het niet dan botst het maar ! Maar die Ronahi ? Slijmen als geen ander bij Ashley van “hoe goed ze het doet, alles komt goed, je bent een sterke dame enz….” en voor de rest boort ze haar in de grond. En hare aanhang (lees: Doriana) mag ook volgen ! Dan nog diene Dilano….zijn crush was eventjes een duo met Tyron maar ho joh….wat een jaloers manneke ?

Beantwoord
Lili 13 februari 2024 - 22:37

GO Asley,Karen..dit is het spel…Respect….

Beantwoord
Sona 13 februari 2024 - 23:18

Zijn ze vergeten dat ze in een spel zitten ofzo….. Begint op een slechte soap te lijken met allerlei intriges, complot theorien,… aannames etc

Beantwoord
Hans S 14 februari 2024 - 09:22

Ik hoop dat Ashley er nu eens een keer uit gaat ze voeg niks toe alleen maar iedereen voor rotte peer uitmaken , bah wat een vrouw.

Beantwoord
Ostyn luc 14 februari 2024 - 09:44

Wie neemt er deel aan spel waar 100000 € kan gewonnen worden zonder zich er voor in te zetten? Iedereen speelt op zijn eigen manier, vals geslepen, laf……maar ook al bestaat het niet eerlijk duurt het langst. Sommigen moeten beseffen dat loontje altijd om zijn boontje komt.

Beantwoord
Helen jongman 14 februari 2024 - 09:49

Vind dit zo doordacht van randy deze man is zo gedaald in mijn achting ,en Ronahi is de grootste aanstichter.

Beantwoord
Ine Broekema 14 februari 2024 - 12:05

Dit IS het spel!

Beantwoord
Lili 15 februari 2024 - 09:50

Niet op de man spelen…maar wel het spel..
Ja Aesley is aanwezig maar speelt het spel…zij is echt niet de enige..alleen hoor je haar meer…maar het is ook een vrouw met karakter…zij durft je in het gezicht te vragen…dan kun je nog altijd zelf er op reageren…dat respecteer ik enorm aan haar..ook een Karen,Tom,Glen en Alice…Alice haar ogen gaan ook stilletjes open..maar Rohani…dat is de Pitbull daar …ze speelt op de man..in het gezicht zo schandalig lief maar uit het zicht heel neerbuigend en schaamteloos…Doriana…en die Dylano stuurd ze zoals zij wilt…

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page