Home » Tyron en Ronahi vinden dat Ashley zwaar door de mand gevallen is

Tyron en Ronahi vinden dat Ashley zwaar door de mand gevallen is

Door BigBrotherNederland

Buiten zitten Ronahi en Tyron te praten over hun medebewoners. De twee hebben het over Ashley en ook Tom komt ter sprake. En dat is niet bepaald positief.

We hadden het zo leuk samen en nu denk ik af en toe ja merkt Tyron op. Ja antwoordt Ronahi, maar haar apart vind ik haar een topper. Maar als ze samen zijn, ze zijn deze week wel rustiger. Ja dat ook zegt Tyron, zolang Ashley apart is is ze ook echt een topper. Maar ze heeft bepaalde dingen wat me irriteert. Mh Mh zegt Ronahi, maar ook naar Danny toe vandaag. Hij heeft het al moeilijk vandaag. Hij was aan het praten tegen Karen en zij een opmerking maken. Ze is altijd dat ze ergens boven uit moet steken. Ook na de nominaties, hoe zij toen aan het praten was.  Ik was foxwild. Ze weet nu wel hoe ik ben gaat Tyron verder, we hebben een keer gebotst… Ik wil het niet allemaal pikken. Klopt zegt Ronahi op haar beurt, sommige zijn echt erover. Met Tom heb ik ook al niet zo’n leuke tijd gehad en ik denk dan wil ik ook weer niet… Zo’n drama vult Tyron haar aan. Hm Hm zegt Ronahi. Ik was zo opgelucht toen we single waren. Een last van mijn schouder. Tom is eigenlijk hetzelfde zegt Tyron. Het is een leuke goede jongen maar hij heeft af en toe ook rare dingen dat ik denk wat doe je nou weer raar? Maar wij hebben dat natuurlijk ook. Niemand is perfect benadrukt Ronahi.

Tyron begint daarna over de nominaties. Stel dat we los mogen nomineren dan is het Ashley en? Tom zegt Ronahi en de derde vraagt Tyron. De twee denken erover na en ze besluiten om safe te spelen. Maar als ik naar die chick (Ashley) kijk dan denk ik die blijft hoor gaat Ronahi verder. Ik heb dat ook bij u. Je weet het niet antwoordt Tyron en volgens Ronahi hangt het ook van de bank af. Tyron denkt dat iedereen open gebloeid is. Als Ashley met Sabeau erop staat weet ik niet of ze wint. Ronahi denkt dat Ashley toch wel kan blijven maar uiteindelijk weten we het niet. Ik dacht als zij juist laten zien hoe ze na de nominaties deed dan moeten mensen echt zien dat het niet oke is. Je moet dan ook niet zo groot praten dat het je niet boeit en het niet persoonlijk moet nemen. Ik dacht in het begin echt dat ze zo was merkt Tyron op. Maar nu valt ze ook keihard door de mand. Zwaar benadrukt Ronahi, en hoe zij die dag was. We staan wel op één lijn dus dat is oke.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.5]

Ook interessant:

25 Reacties

Maikel 13 februari 2024 - 12:46

Ja natuurlijk. Daar zitten ze weer over hun favoriete onderwerp. Misselijk word ik van die mensen. Vooral roddel rohani

Beantwoord
Elly 13 februari 2024 - 12:49

Rohani moet eens stoppen met dat roddelen en stoken, ik heb liever Ashley die recht door zee is dan t geslijm in iemands gezicht en geroddel van die Limburgse tante …als er iemand door de mand is gevallen is zij het wel en dan ook die andere roddelqueen uit Limburg …haar zogenaamde vriendin….ben haar naam ze,fs vergeten…ze eet alles wat los en vast zit en gisteravond n bord eten of ze 24 uur in t bos aan t houthakken is geweest…en maar klagen dat ze te dik is …ja gek hè…

Beantwoord
anny 13 februari 2024 - 13:01

Ronahi heeft 200% gelijk.
Ashley en Karen zijn even grote roddelaars hoor .welkom in big Brother het roddelprogramma

Beantwoord
Marjorie 13 februari 2024 - 13:03

Daar heb je haar weer….Roddelni!

Beantwoord
Van de Vondel Marina 13 februari 2024 - 13:04

Idd, het wordt tijd dat ze Rohani en Doriana eens op de nominatielijst zetten. Toronto is ook 180 graden gedraaid.
Moeten niks van een ander zeggen die 2.

Beantwoord
Lili 13 februari 2024 - 13:10

Tyron is eigelijk niet erg slim…Randy heeft hem nog niets gegund…andersom alles…die Rohani vergeet dat ze op beeld te zien was na Asley terug was en in de bank zat…hoe ze zei (alweer)hoe geweldig Asley was bla,bla,bla…slijm,slijm,slijm…maar zo is ze tegen echt iedereen. De pitbull him zelf…en…trapt dat groepje er iedere keer in .Speel het spel maar niet persoonlijk op de man.

Beantwoord
Gezina 13 februari 2024 - 13:12

Ja dat vind ik ook. Ze is zelf heel nep. Zij (Ronahi) is de grootste kletskous. Nare vrouw. Tyrone had ik verstandiger verwacht. Hoop dat Ronahi, Tyrone en die vreselijke boy Dilano erop komen. Dilano luistert bij iedereen mee maar verder is hij altijd alleen. Doet ook nergens aan mee. En Alice maar steeds schat hier en schat daar. Vervelende mensen.

Beantwoord
Gerardus 13 februari 2024 - 13:36

Ronahi is echt een kleine slang en nu is ze Tyron aan het bewerken ……………deze dame zo snel mogelijk naar huis en Tyron valt nu ook weer eens door de mand .

Beantwoord
MXX 13 februari 2024 - 13:52

Go Ashley! #girlpower

Beantwoord
Kris 13 februari 2024 - 13:55

En altijd weer de fout bij een ander leggen. Wat zijn de mensen van dit groepje toch allemaal vermoeiend. De meesten in het huis zitten bondjes te smeden en tactieken te beramen, da’s ook heel normaal is want het is nog altijd vooral een spel. Maar deze mensen doen echt alsof ze boven de anderen staan, ze zijn bij het minste gechoqueerd, kunnen nauwelijks iets relativeren, trekken voortdurend zaken uit de context, overdrijven heel wat zaken totaal, etc. En maar kankeren op Ashley, die zeker een grote mond heeft maar tenminste wel zegt waar het op staat.

Beantwoord
Adri 13 februari 2024 - 14:17

Ja hoor, Ronahi deze vrouw is zo niet BigBrother waardig. Kan ze ook minder op de stream BB? Ben haar echt moe, ze neemt iedereen in haar negatieve spiraal mee.

Beantwoord
Marc Croes 13 februari 2024 - 15:52

Die hebben het door die slang moet er uit Ashley

Beantwoord
Rex 13 februari 2024 - 16:13

Ashley doet exact hetzelfde, achter ieders rug om super lelijk praten. Als je een beetje live kijkt weet je dit, de tv show is zo hard ge-edit dat ze mensen heel anders neerzetten. Ashley wordt weggezet als het zielige meisje maar ze is echt een hele gemene dame op de achtergrond.

Beantwoord
Eric 13 februari 2024 - 16:35

Hopelijk wint het juiste duo het spel, dan karma is a bitch,

Beantwoord
Ann 13 februari 2024 - 17:44

Romani is echt een slang.

Beantwoord
Rvnzal 13 februari 2024 - 18:05

Wel grappig. Buiten met tyron zitten roddelen over andere dat ze ZITTEN TE RODDELEN 🤣🤣🤣🤣 IRONISCH. Meid iedereen lult toch over elkaar jij ook

Beantwoord
Sona 13 februari 2024 - 18:10

Ashley heeft het druk met manipuleren van anderen…..en continu aan het roddelen met Karen of iemand anders…

Beantwoord
Marjan 13 februari 2024 - 18:34

Mensen vinden het raar dat als iemand al 3x genomineerd is geweest dat ze dan de mensen die kwaad over je spreken om je eruit te krijgen er zelf wil hebben. Niet als een weerloos lam naar de slachtbank wil gaan zonder je uit te spreken.

Beantwoord
Sandy 13 februari 2024 - 22:51

Het is zéker niet alleen Ronahi die roddelt, vlak ook een Ashley en Karen niet uit want die hebben daar ook een dagtaak aan, met dat verschil dat zij het stiekemer doen.
Naar mijn mening is 90% van de bewoners niet Big Brother waardig; op enkele bewoners na zijn het allemaal roddelaars en gunnen ze elkaar helemaal niks!
Dat was voorgaande jaren wel anders en vraag me af waar de bewoners dit jaar op geselecteerd zijn want het niveau is wel erg laag.

Beantwoord
Eduard 14 februari 2024 - 03:17

Go Ashley, Ronahi en Doriana eruit !!

Beantwoord
Ree 14 februari 2024 - 12:10

Ashley is een grote roddeltante, ze luistert de hele tijd met Karen, Tom, Glenn en Basiri. Ashley eruit.

Beantwoord
Elly 14 februari 2024 - 12:29

Ree….kan jij 1 iemand benoemen die dat niet doet pfffff….

Beantwoord
Elly 14 februari 2024 - 12:31

Eduard…. Ronahi en Doriana Gaan dus zeker niet genomineerd worden

Beantwoord
Alex 14 februari 2024 - 17:56

Grappig hoe iedereen anders over de bewoners denkt. Dan valt allemaal het nog wel mee.

Beantwoord
jean 14 februari 2024 - 20:16

van mij mag het groepje ronahi,dorian ,tyron en randy eruit basiri is zo vriendelijk die man de gouden envelop te gunnen en die smijt hem nu gewoon op de bank plus dat ze niks mogen zeggen over de nominaties maar randy en doriana hebben bij de afwas de genomineerden al bekend gemaakt dus BB gebruik u eigen regels en geef deze een sanctie bevoorbeeld beiden de bank op ipv het genomineerde duo

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page