Kitty is boos, noemt zichzelf een stom varken en een mongool

Kitty is boos, noemt zichzelf een stom varken en een mongool

De vrijgestelde bewoners van nominatie hebben zojuist de laatste “immuniteitstoken” uitgedeeld. Dit moesten ze doen in de gameroom. Uiteindelijk heeft Vera de immuniteitstoken gekregen en zijn Peter en Kitty waarschijnlijk de genomineerden van deze week. Kitty is daar erg teleurgesteld over.

Kitty staat kwaad op als ze hoort dat Vera immuniteit krijgt door haar medebewoners en loopt naar buiten. Ze heeft geen k*t gedaan mompelt ze. Nouchine en Nawel komen niet veel later bij haar zitten. Ik ben echt boos op mijzelf zegt ze tegen de twee. Nawel wil uitleggen hoe het gegaan is maar Kitty snapt het. Ik weet precies hoe het gegaan is, maar ik ben van de week een f*cking stomme mongool geweest. Ik had die token moeten kopen, ik had die vrijstelling moeten nemen. Ik sta altijd klaar voor de groep en echt waar wat ben ik stom. Nouchine en Nawel denken ook dat ze dat had moeten doen. Ik ben zo’n dom varken raast Kitty verder. Het is afgelopen, echt afgelopen. Vera is erbij komen staan en vraagt of het gaat. Nee zegt Kitty maar ik gun het je van harte. Ook andere bewoners komen erbij staan om troost te bieden maar daar heeft Kitty geen zin in. Ik moet even alleen zijn benadrukt ze. Ze loopt richting de slaapkamer en Eveline volgt haar. Kitty gaat op bed zitten en zegt daarna nog een keer dat ze altijd voor de groep kiest. Ik had die vrijstelling moeten kopen. Dat is wat in je zit reageert Evelien, ook in het dagelijks leven. Ik heb altijd gezegd het is mijn tijd nu. En ik zou mijzelf nooit verliezen maar ik heb hier zo voor gevochten. Je hebt dit al geflikt he ook al zou je moeten gaan zegt Eveline. Kitty zegt wat zijn nou 14 dagen, ik sta hier anders in. Dat f*cking k*t spel van de week heeft mij echt onderuit gehaald. Doe je eens een keer wat goed, word je afgerekend. Een hele boel heeft ook met mijn verleden te maken, ik heb zoveel sh*t over mij heen gehad. Ik was hier zo blij mee snikt ze verder. Ik ben bij mezelf gebleven maar ik mag mezelf niet zijn want ik word erop afgerekend. Er word zo’n theater gespeeld hier, een poppenkast omdat die twee bij elkaar in bed gaan liggen. Ben ik de enige die dat ziet? Peter ziet het, Nouchine ziet het, Salar ziet het. Eveline denkt dat ze daar te kort voor is om daar over te oordelen. Ik weet het gewoon niet meer gaat Kitty verder. Eveline denkt dat ze er niet tegenop kan gaan. En Kitty vind het een schijnheilige k*t zooi. Sorry dat ik zo ben, ik stel me wel weer bij als ik blijf. Salar en Nouchine komen erbij zitten en Kitty gaat nog even boos verder. Ze is ervan overtuigt dat ze zaterdag weg moet. Salar denkt dat het 50-50 is maar Kitty twijfelt daaraan.Volgens haar moet je met een wildvreemde in bed gaan liggen, een show opvoeren en dan kun je blijven.

Dimitri gaat daarna nog even een gesprek aan met Kitty. Hij legt zijn zienswijze uit en waarom hij bepaalde keuzes gemaakt heeft. Ik heb niks op jou, we zijn matties, we doen van alles samen. Ik heb niet in liefdesverband gebabbeld, ik heb gekozen ten opzichte van het spel, in het verloop van het spel en hoe we hier leven. Kitty laat weten dat het is zoals het is. En dat ze zichzelf nog altijd een mongool vind. Dimitri laat met emotie weten dat het echt een k*t beslissing is geweest die ze hebben moeten maken. Ik neem het je niet kwalijk en ik begrijp het antwoordt Kitty. Ik neem het mezelf kwalijk. Ik vind het gewoon een kak spel maat zegt Dimitri terwijl hij nog wat emotioneler wordt. De twee geven elkaar een knuffel en Dimitri gaat zijn tranen drogen. Daarna komt Peter ook nog even om met Kitty te praten. Kitty benadrukt niet naar huis te willen. De twee praten er nog enige tijd over door. En ze besluit er nog het beste van te maken. Daarna heeft ze nog verschillende gesprekken met andere bewoners en uiteindelijk gaat ze op bed liggen…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 26 Average: 3.5]
Er zijn 47 reacties op dit artikel
 1. Belinda at 11:09

  Toch wel zielig voor kitty. Wat waar is, ze is er inderdaad voor de groep. Tja, in feite speelt iedereen voor zichzelf hé. Maar toch triest voor haar?

  • Marja at 11:57

   Inderdaad Belinda is het heel zielig voor Kitty maar ………misschien leert ze hier wat van, hoewel……. Kitty zit graag in de slachtofferrol en daar moet ze uit!

   Ik denk dat Kitty er meer baat bij heeft als ze wordt begeleid door een psycholoog want het problee met haar zit veel en veel dieper.
   Draai jezelf in je leven 180 graden om en blijf niets steeds in dezelfde rol zitten. Stap uit die rol.

  • Ans at 12:35

   Helemaal mee eens. Vera zit zich alleen maar aan te stellen en dat ze zichzelf een hele mooie vrouw vindt…
   Ze negeert Kitty al vanaf het begin

   • Peetjuhh at 03:59

    Helemaal mee eens, vera mag er voor mij ook uit, ze heeft letterlijk nog niks uitgevoerd deze 2 weken.
    Christof laat ook zijn ware ik zien, die beheerst dalijk de hele groep, me erg verkeken op hem, dat gaat ook nog wat worden.
    Voor mij mag kitty blijven, ze is d’r wel voor iedereen, als je de livestream volgt zie je duidelijk andere dingen als bij de samengestelde uitzendingen savonds.

  • Aafke at 12:46

   Ze had idd voor haar zelf moeten kiezen. En de vrijstelling moeten kopen. Maar ze was zo goed en koos voor de groep. Hoop van harte dat ze er in blijft. Maar Peter is ook een leuke man. Moeilijke beslissing

  • Renata at 16:16

   Als ze de pin had gekocht, had iedereen in het huis en er buiten dat haar kwalijk genomen…. en dan had ze het helemaal niet meer leuk gehad in het huis.

  • Brigitte at 16:34

   Vind er niets zieligs aan nu probeert ze aandacht te trekken. Niemand krijgt declamatie om iets te koken in de keuken want dat mag niet van mevrouw. Je weet dat je eruit gestemd kan worden dat is het spel!!

 2. Yvonne at 11:16

  Je moet je niet zo aanstellen Kitty, er zijn ergere dingen ,je gebt gewoon de pik op vera en zo is het en jij denkt het spel zelf ook te winnen doir de keuken in te springen en te zeggen ja als ik er uit ga ben 8k weer alleen ,nee je bent niet alleen je hebt kinderen je krijgt een kleinkind ,dus geen excuus,en je had de token kunnen pakken enz

  • Anne at 10:32

   Helemaal mee eens. Kitty plaatst zich maar al te graag in de slachtofferrol. Zat ook even raar te kijken dat ze riep dat als ze er uit is weer alleen is. Hoezo morele chantage? Kitty ga werk zoeken, banen zat en dan ben je niet alleen. Maar hoezo alleen, ze is toch fulltime vrijwilligster? Een aanstelster pur sang.

 3. Gerda at 11:24

  Kitty zeurt alweer dat ze eerst maar eens bij haar zelf te rade moet gaan.Ja ze kookt maar zij bepaald ook alles en iedereen betichten van iets het ligt nooit aan haar ze doet zelf verder ook geen moeite om in contact te komen.Ze doet steeds verontwaardigd en zielig.zal zelf nooit eens naar iemand toe gaan.wat een vervelend chagrijnig mens daar wordt je niet vrolijk van.

  • Renate at 22:22

   Juist. Het is mij teveel ‘de Kitty show’. De anderen kunnen echt wel een maaltijd koken hoor. Ze past niet in het geheel, wat mij betreft.

 4. Bianca at 11:27

  Het is zielig dat wel maar ze heeft
  Het er zelf naar gemaakt .
  Peter is veel megaander dan kitty zij
  Is met haar zelf bezich .
  En dan die gedonder met die rosé pakje van haar waar ze mee slaapt en mee rond loop de hele week dat heeft denk ik de das om gedaan.

 5. Cisca at 11:45

  Wat kan die Kitty vloeken en schelden ! En iedereen moet ook weten wat goed ze is, ze stelt altijd de groep boven zichzelf. O wat is ze zielig. En ze slaapt zo slecht want ze wil de anderen niet wakker houden met haar gesnurk. Terwijl die ene jongen die ook op die zelfde kamer slaapt elke keer als hij wakker is Kitty heerlijk ligt te snurken. Ik vind het een naar mens !!! Die Peter vind ik veel leuker en hij is ook netjes in zijn doen en laten. O ja, en SCHOON !!! Kunnen we niet van Ma Kitty zeggen !

  • Chelly at 06:41

   Het is een spel
   Kitty is er niet geschikt voor
   Door de keuken te claimen denkt ze dat ze onontbeerlijk wordt
   Weg ermee.Ben het eens met Kristof,ze wilt alles bepalen
   Naar huis Kitty,roddeltante

  • Marjo at 13:23

   Je hebt toch geen moeder nodig in dit spel. De meesten hebben gewoon hun moeder thuis. Ze is zeker geen moeder voor hen. Ook zij speelt een spel alleen heeft ze voor de verkeerde rol gekozen.

 6. wim at 11:49

  kitty eruit die verpest de hele sfeer , die denkt omdat ze het koken afdwingt dat iedereen haar op de eerste plaats zet maar ik denk dat het voor iedereen in en buiten het huis , beter is als ze vertrekt ze trekt teveel de aandacht naar zich toe

 7. Spekkie at 11:51

  Hopelijk mag peter blijven en kan er eens iemand anders gaan koken die wel mensen toe laat in de keuken ? Nu kon iedereen altijd doen wat ze wilden want kitty ging toch wel koken.

 8. hubo at 12:03

  Kitty is er niet om voor de groep te zorgen heeft zelf die rol op zich genomen. Moet naar huis je ziet ze ook niet als de groep buiten aan het sporten is of zo. Zij zondert zich af dus naar huis

 9. Anne at 12:16

  Helaas het is niet anders. Ben geen fan van Kitty, ook al staat ze voor de groep. Vind haar een aandachttrekster en haar taalgebruik erger ik me enorm aan. 12 Dagen in dat roze pak, terwijl er andere mogelijkheden waren. Bah. Haar hygiëne heb ik geen hoge hoed van op. Maar zo heeft uiteraard iedereen zijn voorkeuren. Ben benieuwd wie er uit gestemd wordt.

 10. Hans S at 12:21

  Natuurlijk heeft Dimitri voor zijn liefje gekozen Vera en niet voor het spel , ik geef Kitty wel gelijk Vera doet echt niks in het huis daar heb ik mij echt op verkeken,.

 11. Fia at 12:31

  Het is een spel ze niet tegen verlies kunnen voor peter is het net zo sneu ze doet veel voor de groep maar dat laat ze ook steeds weten
  En iedereen moet ook weten hoe zwaar ze het gehad heeft iedereen draagt een rugzak mee geen reden om niet op haar te stemmen

 12. Marja at 14:39

  Ik ga Kitty er uit stemmen.

  Hoe dom ben je als je nu weer vrolijk appeltjes staat te schillen omdat de jongelui de appelstroop kwistig over alles heen aan het gieten zijn.

  Ben nu klaar met dat mens dat nergens iets van leert….

 13. Jos at 14:54

  Ik vindkitty een buitenbeentje. Ze hoort niet bij deze groep . En dan nog scheldwoorden gebruiken ken EG niet .altijd klagen nooit positief drukt stempel op andere..naar huis hoop ik

 14. Mandy at 21:24

  Ik denk als Kitty positiever dingen benaderd ze echt een topper is. Ze is best gefocust op anderen. En jazeker ze doet veel voor de groep zoals koken, maar sercan mocht ook niet koken, dus in mijn ogen gebruikt ze die eigenschap om zichzelf belangrijk te maken. Het zit iedereen wel eens tegen en vond haar echt een toffe, maar wordt wel moe dat alles moet zoals zij wil en ze zich buitengesloten voelt, maar ze zoekt zelf ook geen aansluiting buiten Nouchine en dr slaapkamer. Jammer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *