Home » Kitty is boos, noemt zichzelf een stom varken en een mongool

Kitty is boos, noemt zichzelf een stom varken en een mongool

Door BigBrotherNederland

De vrijgestelde bewoners van nominatie hebben zojuist de laatste “immuniteitstoken” uitgedeeld. Dit moesten ze doen in de gameroom. Uiteindelijk heeft Vera de immuniteitstoken gekregen en zijn Peter en Kitty waarschijnlijk de genomineerden van deze week. Kitty is daar erg teleurgesteld over.

Kitty staat kwaad op als ze hoort dat Vera immuniteit krijgt door haar medebewoners en loopt naar buiten. Ze heeft geen k*t gedaan mompelt ze. Nouchine en Nawel komen niet veel later bij haar zitten. Ik ben echt boos op mijzelf zegt ze tegen de twee. Nawel wil uitleggen hoe het gegaan is maar Kitty snapt het. Ik weet precies hoe het gegaan is, maar ik ben van de week een f*cking stomme mongool geweest. Ik had die token moeten kopen, ik had die vrijstelling moeten nemen. Ik sta altijd klaar voor de groep en echt waar wat ben ik stom. Nouchine en Nawel denken ook dat ze dat had moeten doen. Ik ben zo’n dom varken raast Kitty verder. Het is afgelopen, echt afgelopen. Vera is erbij komen staan en vraagt of het gaat. Nee zegt Kitty maar ik gun het je van harte. Ook andere bewoners komen erbij staan om troost te bieden maar daar heeft Kitty geen zin in. Ik moet even alleen zijn benadrukt ze. Ze loopt richting de slaapkamer en Eveline volgt haar. Kitty gaat op bed zitten en zegt daarna nog een keer dat ze altijd voor de groep kiest. Ik had die vrijstelling moeten kopen. Dat is wat in je zit reageert Evelien, ook in het dagelijks leven. Ik heb altijd gezegd het is mijn tijd nu. En ik zou mijzelf nooit verliezen maar ik heb hier zo voor gevochten. Je hebt dit al geflikt he ook al zou je moeten gaan zegt Eveline. Kitty zegt wat zijn nou 14 dagen, ik sta hier anders in. Dat f*cking k*t spel van de week heeft mij echt onderuit gehaald. Doe je eens een keer wat goed, word je afgerekend. Een hele boel heeft ook met mijn verleden te maken, ik heb zoveel sh*t over mij heen gehad. Ik was hier zo blij mee snikt ze verder. Ik ben bij mezelf gebleven maar ik mag mezelf niet zijn want ik word erop afgerekend. Er word zo’n theater gespeeld hier, een poppenkast omdat die twee bij elkaar in bed gaan liggen. Ben ik de enige die dat ziet? Peter ziet het, Nouchine ziet het, Salar ziet het. Eveline denkt dat ze daar te kort voor is om daar over te oordelen. Ik weet het gewoon niet meer gaat Kitty verder. Eveline denkt dat ze er niet tegenop kan gaan. En Kitty vind het een schijnheilige k*t zooi. Sorry dat ik zo ben, ik stel me wel weer bij als ik blijf. Salar en Nouchine komen erbij zitten en Kitty gaat nog even boos verder. Ze is ervan overtuigt dat ze zaterdag weg moet. Salar denkt dat het 50-50 is maar Kitty twijfelt daaraan.Volgens haar moet je met een wildvreemde in bed gaan liggen, een show opvoeren en dan kun je blijven.

Dimitri gaat daarna nog even een gesprek aan met Kitty. Hij legt zijn zienswijze uit en waarom hij bepaalde keuzes gemaakt heeft. Ik heb niks op jou, we zijn matties, we doen van alles samen. Ik heb niet in liefdesverband gebabbeld, ik heb gekozen ten opzichte van het spel, in het verloop van het spel en hoe we hier leven. Kitty laat weten dat het is zoals het is. En dat ze zichzelf nog altijd een mongool vind. Dimitri laat met emotie weten dat het echt een k*t beslissing is geweest die ze hebben moeten maken. Ik neem het je niet kwalijk en ik begrijp het antwoordt Kitty. Ik neem het mezelf kwalijk. Ik vind het gewoon een kak spel maat zegt Dimitri terwijl hij nog wat emotioneler wordt. De twee geven elkaar een knuffel en Dimitri gaat zijn tranen drogen. Daarna komt Peter ook nog even om met Kitty te praten. Kitty benadrukt niet naar huis te willen. De twee praten er nog enige tijd over door. En ze besluit er nog het beste van te maken. Daarna heeft ze nog verschillende gesprekken met andere bewoners en uiteindelijk gaat ze op bed liggen…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 26 Average: 3.5]

Ook interessant:

47 Reacties

Belinda 13 januari 2022 - 11:09

Toch wel zielig voor kitty. Wat waar is, ze is er inderdaad voor de groep. Tja, in feite speelt iedereen voor zichzelf hé. Maar toch triest voor haar?

Beantwoord
Dina 13 januari 2022 - 11:14

Ach Vera heeft het goed gespeelt . Dat meisje is zo geniepig. Jammer dat de oudere in het huis het verliezen van de anderen .

Beantwoord
HMC 14 januari 2022 - 09:30

helemaal mee eens! Het is haar helaas gelukt, heb liever Peter en Kitty in het spel!

Beantwoord
Hela 14 januari 2022 - 15:31

Helemaal mee eens

Beantwoord
Marja 13 januari 2022 - 11:57

Inderdaad Belinda is het heel zielig voor Kitty maar ………misschien leert ze hier wat van, hoewel……. Kitty zit graag in de slachtofferrol en daar moet ze uit!

Ik denk dat Kitty er meer baat bij heeft als ze wordt begeleid door een psycholoog want het problee met haar zit veel en veel dieper.
Draai jezelf in je leven 180 graden om en blijf niets steeds in dezelfde rol zitten. Stap uit die rol.

Beantwoord
Ans 13 januari 2022 - 12:35

Helemaal mee eens. Vera zit zich alleen maar aan te stellen en dat ze zichzelf een hele mooie vrouw vindt…
Ze negeert Kitty al vanaf het begin

Beantwoord
Peetjuhh 14 januari 2022 - 03:59

Helemaal mee eens, vera mag er voor mij ook uit, ze heeft letterlijk nog niks uitgevoerd deze 2 weken.
Christof laat ook zijn ware ik zien, die beheerst dalijk de hele groep, me erg verkeken op hem, dat gaat ook nog wat worden.
Voor mij mag kitty blijven, ze is d’r wel voor iedereen, als je de livestream volgt zie je duidelijk andere dingen als bij de samengestelde uitzendingen savonds.

Beantwoord
EA 15 januari 2022 - 23:31

Hij gaat gevaarlijk worden. Is niet eerlijk in z’n doen en laten

Beantwoord
Aafke 13 januari 2022 - 12:46

Ze had idd voor haar zelf moeten kiezen. En de vrijstelling moeten kopen. Maar ze was zo goed en koos voor de groep. Hoop van harte dat ze er in blijft. Maar Peter is ook een leuke man. Moeilijke beslissing

Beantwoord
Renata 13 januari 2022 - 16:16

Als ze de pin had gekocht, had iedereen in het huis en er buiten dat haar kwalijk genomen…. en dan had ze het helemaal niet meer leuk gehad in het huis.

Beantwoord
Brigitte 13 januari 2022 - 16:34

Vind er niets zieligs aan nu probeert ze aandacht te trekken. Niemand krijgt declamatie om iets te koken in de keuken want dat mag niet van mevrouw. Je weet dat je eruit gestemd kan worden dat is het spel!!

Beantwoord
Marjo 15 januari 2022 - 13:19

Inderdaad zo is het maar net

Beantwoord
Alex 13 januari 2022 - 11:16

Als Kitty die vrijstelling had gekocht was haar nominatie een week later zo goed als zeker.

Beantwoord
Yvonne 13 januari 2022 - 11:16

Je moet je niet zo aanstellen Kitty, er zijn ergere dingen ,je gebt gewoon de pik op vera en zo is het en jij denkt het spel zelf ook te winnen doir de keuken in te springen en te zeggen ja als ik er uit ga ben 8k weer alleen ,nee je bent niet alleen je hebt kinderen je krijgt een kleinkind ,dus geen excuus,en je had de token kunnen pakken enz

Beantwoord
Anne 14 januari 2022 - 10:32

Helemaal mee eens. Kitty plaatst zich maar al te graag in de slachtofferrol. Zat ook even raar te kijken dat ze riep dat als ze er uit is weer alleen is. Hoezo morele chantage? Kitty ga werk zoeken, banen zat en dan ben je niet alleen. Maar hoezo alleen, ze is toch fulltime vrijwilligster? Een aanstelster pur sang.

Beantwoord
Lindz 13 januari 2022 - 11:22

Kitty moet blijven, er zal met haar nog veel te beleven vallen. Toffe madame

Beantwoord
Gerda 13 januari 2022 - 11:24

Kitty zeurt alweer dat ze eerst maar eens bij haar zelf te rade moet gaan.Ja ze kookt maar zij bepaald ook alles en iedereen betichten van iets het ligt nooit aan haar ze doet zelf verder ook geen moeite om in contact te komen.Ze doet steeds verontwaardigd en zielig.zal zelf nooit eens naar iemand toe gaan.wat een vervelend chagrijnig mens daar wordt je niet vrolijk van.

Beantwoord
Renate 13 januari 2022 - 22:22

Juist. Het is mij teveel ‘de Kitty show’. De anderen kunnen echt wel een maaltijd koken hoor. Ze past niet in het geheel, wat mij betreft.

Beantwoord
Bianca 13 januari 2022 - 11:27

Het is zielig dat wel maar ze heeft
Het er zelf naar gemaakt .
Peter is veel megaander dan kitty zij
Is met haar zelf bezich .
En dan die gedonder met die rosé pakje van haar waar ze mee slaapt en mee rond loop de hele week dat heeft denk ik de das om gedaan.

Beantwoord
Tinne 13 januari 2022 - 11:39

Dat is het spel, geen seuten en neuten.
Kitty naar huis en laat het spel beginnen ?

Beantwoord
Cisca 13 januari 2022 - 11:45

Wat kan die Kitty vloeken en schelden ! En iedereen moet ook weten wat goed ze is, ze stelt altijd de groep boven zichzelf. O wat is ze zielig. En ze slaapt zo slecht want ze wil de anderen niet wakker houden met haar gesnurk. Terwijl die ene jongen die ook op die zelfde kamer slaapt elke keer als hij wakker is Kitty heerlijk ligt te snurken. Ik vind het een naar mens !!! Die Peter vind ik veel leuker en hij is ook netjes in zijn doen en laten. O ja, en SCHOON !!! Kunnen we niet van Ma Kitty zeggen !

Beantwoord
Hb 13 januari 2022 - 11:47

Ik stem straks dat ze mag blijven
Ze doet echt alles in de groep

Beantwoord
Lindz 13 januari 2022 - 11:48

Kitty moet zeker blijven , er zal met haar nog veel te beleven zijn. Een moeder voor hen

Beantwoord
Chelly 14 januari 2022 - 06:41

Het is een spel
Kitty is er niet geschikt voor
Door de keuken te claimen denkt ze dat ze onontbeerlijk wordt
Weg ermee.Ben het eens met Kristof,ze wilt alles bepalen
Naar huis Kitty,roddeltante

Beantwoord
Marjo 15 januari 2022 - 13:23

Je hebt toch geen moeder nodig in dit spel. De meesten hebben gewoon hun moeder thuis. Ze is zeker geen moeder voor hen. Ook zij speelt een spel alleen heeft ze voor de verkeerde rol gekozen.

Beantwoord
wim 13 januari 2022 - 11:49

kitty eruit die verpest de hele sfeer , die denkt omdat ze het koken afdwingt dat iedereen haar op de eerste plaats zet maar ik denk dat het voor iedereen in en buiten het huis , beter is als ze vertrekt ze trekt teveel de aandacht naar zich toe

Beantwoord
Spekkie 13 januari 2022 - 11:51

Hopelijk mag peter blijven en kan er eens iemand anders gaan koken die wel mensen toe laat in de keuken ? Nu kon iedereen altijd doen wat ze wilden want kitty ging toch wel koken.

Beantwoord
Marjo 15 januari 2022 - 13:24

Inderdaad en daardoor is het een heel erg saai programma geworden.

Beantwoord
carina beckers 13 januari 2022 - 11:56

Kitty is altijd bezig voor de groep en die vera heeft nog niks gedaan als een man de kop gek maken

Beantwoord
Chelly 14 januari 2022 - 06:43

Vera maakt ook snackjes in de keuken.Ze is een rustige vrouw
Ben wel een fan

Beantwoord
hubo 13 januari 2022 - 12:03

Kitty is er niet om voor de groep te zorgen heeft zelf die rol op zich genomen. Moet naar huis je ziet ze ook niet als de groep buiten aan het sporten is of zo. Zij zondert zich af dus naar huis

Beantwoord
Evo 13 januari 2022 - 12:03

Ik denk dat ls ze wel die token had gekocht, ze alsnog volgende keer erop had gestaan.

Beantwoord
Anne 13 januari 2022 - 12:16

Helaas het is niet anders. Ben geen fan van Kitty, ook al staat ze voor de groep. Vind haar een aandachttrekster en haar taalgebruik erger ik me enorm aan. 12 Dagen in dat roze pak, terwijl er andere mogelijkheden waren. Bah. Haar hygiëne heb ik geen hoge hoed van op. Maar zo heeft uiteraard iedereen zijn voorkeuren. Ben benieuwd wie er uit gestemd wordt.

Beantwoord
Belinda 14 januari 2022 - 09:44

Dat klopt, langzaam wordt t echt storend die negativiteit

Beantwoord
Hans S 13 januari 2022 - 12:21

Natuurlijk heeft Dimitri voor zijn liefje gekozen Vera en niet voor het spel , ik geef Kitty wel gelijk Vera doet echt niks in het huis daar heb ik mij echt op verkeken,.

Beantwoord
Fia 13 januari 2022 - 12:31

Het is een spel ze niet tegen verlies kunnen voor peter is het net zo sneu ze doet veel voor de groep maar dat laat ze ook steeds weten
En iedereen moet ook weten hoe zwaar ze het gehad heeft iedereen draagt een rugzak mee geen reden om niet op haar te stemmen

Beantwoord
Natasja 13 januari 2022 - 12:36

Kitty moet iets meer voor dr zelf opkomen en laten zien dat ze erg graag wil blijven.

Beantwoord
L 13 januari 2022 - 12:38

Laat die vrouw erin alstublieft, die verdient het om erin te blijven en haar ding te doen wat ze zo graag doet.

Beantwoord
Indigo 13 januari 2022 - 12:53

Ik wordt moe van Kitty ik zie een zuurpruim ,elke dag is er wat . Doe mij Peter maar ,die past zich goed aan bij de jonkies.

Beantwoord
Renzal 13 januari 2022 - 13:22

Hoop dat we zaterdag genieten van Kitty’s afscheid.

Peter voegt ook niets toe die zal binnenkort eruit liggen

Beantwoord
Anous 14 januari 2022 - 06:40

Kitty eruit aub erger me dood aan haar en haar pak

Beantwoord
Marja 13 januari 2022 - 14:39

Ik ga Kitty er uit stemmen.

Hoe dom ben je als je nu weer vrolijk appeltjes staat te schillen omdat de jongelui de appelstroop kwistig over alles heen aan het gieten zijn.

Ben nu klaar met dat mens dat nergens iets van leert….

Beantwoord
Jos 13 januari 2022 - 14:54

Ik vindkitty een buitenbeentje. Ze hoort niet bij deze groep . En dan nog scheldwoorden gebruiken ken EG niet .altijd klagen nooit positief drukt stempel op andere..naar huis hoop ik

Beantwoord
Corina 13 januari 2022 - 16:51

Ja ze is zeker voor de groep kitty, Peter eruit

Beantwoord
yvonne 13 januari 2022 - 20:25

kitty moet niet over zich denken ! !

Beantwoord
Hermina 13 januari 2022 - 20:47

Ik ben wel blij als ze weg gaat ze zeurt altijd zo en jankt overal on

Beantwoord
Mandy 13 januari 2022 - 21:24

Ik denk als Kitty positiever dingen benaderd ze echt een topper is. Ze is best gefocust op anderen. En jazeker ze doet veel voor de groep zoals koken, maar sercan mocht ook niet koken, dus in mijn ogen gebruikt ze die eigenschap om zichzelf belangrijk te maken. Het zit iedereen wel eens tegen en vond haar echt een toffe, maar wordt wel moe dat alles moet zoals zij wil en ze zich buitengesloten voelt, maar ze zoekt zelf ook geen aansluiting buiten Nouchine en dr slaapkamer. Jammer.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page