Home » Ashley gaat met Randy het gesprek aan over haar nominatie, waarom blijft ze een target?

Ashley gaat met Randy het gesprek aan over haar nominatie, waarom blijft ze een target?

Door BigBrotherNederland

De nominatie uitslag van deze week heeft nogal voor wat gesprekken gezorgd. Ashley is wederom genomineerd en ze besluit met Randy het gesprek aan te gaan.

Ashley zegt tegen Randy op gaan staan is al bepalende in jouw groepje als ik dat zo mag noemen. Je merkt wel dat er heel veel gebeurt is waardoor er nu een tweedeling is binnen de groep. Dingen gaan zoals ze gaan maar je merkt het wel. Klopt antwoordt Randy en Ashley zegt dat ze benieuwd was hoe hij het nu ziet richting haar. Randy legt uit dat hij die keuze moest maken. We voelen hetzelfde dat er een tweedeling is, wat jammer is. Karen hoort het aan en vraagt waarom zij en Alice gekozen zijn. Puur omdat ik aan haar (Ashley) hang? Nee laat Randy weten, we hebben veel namen besproken. Dus ik ja… Ashley antwoordt daar zeg je het al we. Doriana en ik toch zegt Randy. We moesten samen een keuze maken, we hebben gebrainstormd. Op een gegeven moment weet je het ook niet meer. Maak niet uit zegt Karen, ik wist het eigenlijk al wel.

Ashley vraagt vervolgens wat de visie van Doriana op hun was. Dat is een beetje hetzelfde als mij ongeveer laat Randy weten. We zitten een klein beetje wel op dezelfde lijn. Maar dat klein beetje wat niet is wat is dan haar visie op ons vraagt Ashley door. Ehmm wat heeft ze gezegd antwoordt Randy. Ze gaf ook een beetje aan dat jij een soort van leidende factor bent in de groep. In jullie groep zeg maar. Dat voelt zij en ook een stukje onveilig voor haar positie. Dat een beetje. Ja oke zegt Ashley. En bij Karen? Randy laat weten dat dat een lastigere keuze was. Ashley geeft toe dat ze verbaasd is, niet om haar maar dat Doriana wel op Basiri gegaan is. Ik heb dat eigenlijk niet gevraagd zegt Randy. Ik vond het sowieso k*t om Bas erop te zetten. Je zat er dus emotioneel in merkt Ashley op. Ik voel het laat Randy weten, bij iedereen. Ik vind het niet fijn om mensen te kwetsen. Ashley benadrukt dat het geen kwetsen is, het is een spel. Misschien maakt het voor jou makkelijker omdat ik daar anders in zit. Ook dat zegt Randy, elke keer als ik namen noem heb ik het gevoel dat ik iemand kwets. Misschien voelt diegene zich niet gekwetst maar in mijn hoofd voel ik dat wel. Dat ervaar ik eigenlijk niet zo zegt Ashley. Dus dat hoef je bij mij zo niet te voelen. Karen sluit zich erbij aan. Randy verteld dat hij dit buiten ook zo heeft en Ashley benadrukt dat ze qua spel benieuwd was. Waarom zij een target blijft. Karen denkt omdat ze altijd terug komt en dat ze close zijn. Je bent ook heel aanwezig. De onveiligheid ben ik dan wel benieuwd naar zegt Ashley. Randy verteld dat Ariana dat ook had. Ik hoor het vaker, veiligheid dit en dat.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 5]

Ook interessant:

16 Reacties

Sonny 15 februari 2024 - 12:49

Ashley weet het allemaal weer goed te vertellen maar zij is een oorzaak dat er een twee deling kwam. Nu genomineerd en weer volop in de picture gaan staan. Hopen dat ze nu weg blijft, sorry hoor maar daarna zal de sfeer zeker beter zijn.

Beantwoord
Yvonne 15 februari 2024 - 13:05

Hij is zo makkelijk te lezen je ziet dat hij liegt en nog zien de meesten het niet en maar draaien met die ogen en niet aan kijken van mij mogen die twee volgende week op de bank weg wezen er mee!!!!

Beantwoord
Sylvia 15 februari 2024 - 13:17

Voor iemand die het totaal niks uitmaakt of ze wel of niet genomineerd zou worden, en altijd riep “het is maar een spel” is ze behoorlijk opgefokt?

Als ik Randy was geweest? want hij is veel te braaf! ik had er niks over gezegd.
Ze is genomineerd…klaar.

Ze nomineren haar niet voor niks, er zal een reden zijn.

Als zij andere gaat nomineren? is dat ook met bepaalde redenen..toch?

Dus wat is nu het verschil?

Het is jammer, zoals Randy ook al aan gaf, dat zij voor verdeeldheid zorgt! Juist in deze vervelende periodes moet je bij naast elkaar staan, je gaat met z’n allen dat huis in en dus moet je het samen doen.

Maar als ik nu eens kijk wat ze ondertussen alweer aan het doen is?
Niet gek dat ze erop is gezet..weer!

En het gaat er niet om dat zij tactische speelt hoor, ze doet juist niks.

Als ze niet zo liegt, roddel, andere mensen uitlachen en gekke bekken trekken naar die personen.
Mensen uit horen, verdeeldheid zaaien. Bepaalde bewoners uit een andere groep trekken etc etc?
Dan had ze niet weer op die bank gezeten.

En ze zegt dat ze eerlijk is? Recht voor zijn raap etc?

Als dat werkelijk zo is? dan gaat ze naar die personen toe, die haar op de bank hebben gezet, en vragen.
Als zij zo eerlijk is? dan trek ze geen gekke bekken naar andere mensen, zo onvolwassen!
Ze gaat dan ook niet bij iedereen alles navragen.
Dan gaat ze zelf naar Tyron toe om te vragen waarom hij haar geen knuffel gaf, ipv te klagen tegenover andere bewoners en hem weer te kakkers zet.

En persoonlijk vind ik het jammer dat meerdere mensen in haar val trappen.
Jimmy? oei, ik weet nog wel hoe hij aan het praten was over Ashley, en nu? nu trapt hij in haar praatjes, want tenslotte moet ze een achterban krijgen.

Karen? zo jammer, want ik denk, als ze zonder Ashley was, want ook Karen wordt voor haar karretje gespannen, dan zou Karen een ander persoon zijn.
Af en toe probeer ze al wat tegengas te geven, maar ze blijft ermee weg lopen.

Maar goed, uiteindelijk komt alles uit, en zaterdag zien we weer wat de uitslag gaat zijn.

Beantwoord
Manuel 15 februari 2024 - 13:34

Wat een zwakkeling die Randy, laat z’n oren naar anderen hangen! Heeft geen eigen mening en zoek altijd de makkelijkste weg pffff wegwezen met die nep goser! Is echt geen sterke speler!

Beantwoord
Lili 15 februari 2024 - 13:41

Kijk dat is Asley…spreekt op de man…en laat hem of haar uitspreken…Randy die hier voor …nog met zijn groepje zo groot deed…en nu als een zielig bijna slachtofferrolletje zeer neerzet…net als die allemaal van dat groepje …heel groot doen als hun er niet bij zijn…respect

Beantwoord
Adri 15 februari 2024 - 14:34

Wat een bullshit. Randy die zich laat inpakken door de grootste angsthaasjes in het huis Doriana en Ronahi en zich laat voeden door Dilano, heeft totaal geen eigen mening en kan het daarom ook niet op een normale manier onderbouwen waarom ze zijn genomineerd.

Beantwoord
Hans S 15 februari 2024 - 15:20

Randy je heb het prima gedaan je ben een toffe gast ik zal altijd jou erin houden en ik denk wel meer mensen , ik heb op Karen gestemd.
Wat een leuk stel die Dilano en Sabeau , mij favorieten zijn Randy , Jimmy , Karen , Dilano en Sabeau.

Beantwoord
Ostyn luc 15 februari 2024 - 15:25

Er zal er maar 1 overblijven, wie geen acteur kan spelen zal het niet winnen. Krokodilletranen of valse tricks, alles kan, of het moet is iets anders. Bart heeft het verleden jaar bewezen.

Beantwoord
Lili 15 februari 2024 - 15:46

Kijk Dorien en Randy hebben met de bekendmaking van de nominaties… Alice in de oren gefluisterd om met haar te willen praten…maar niet naar een Asley of een Karen…waarom Alice wel en niet naar een Karen en Asley…als je dat doet…dan ook voor iedereen…
Daar zie je het verschil al…ze weten dondersgoed
wat ze doen…dan moeten ze ook de durf hebben…hun aan te spreken en dat ontwijken ze…wie is dan eerlijk…roepen langs de zijlijn is zo gemakkelijk.

Beantwoord
Wil 15 februari 2024 - 16:15

Hoop echt dat de golden 4 volgende week er nog zijn en 1 van hun eens de powermag winnen ipv de zielige groep. Kijken wie er dan lacht.

Beantwoord
Alex 15 februari 2024 - 22:16

Wie Randy ook gekozen had, er zijn altijd mensen die verontwaardigd zijn.

Beantwoord
Eduard 15 februari 2024 - 23:32

Oh Sylvia toch wat een betoog! Ashley zit jou ook erg hoog hé! Toch is Ashley recht voor zijn raap maar daar kunnen de 4 niet tegen. Stemmen op Ashley mensen! anders wordt het erg saai daar

Beantwoord
MXX 16 februari 2024 - 06:37

Wholie Sylvia..Kort en krachtig is een tip. Goed bedoelde advies en ik hoop dat je frustratie zakt..want deze ligt bij jou. Zet um op! #girlpower!

Beantwoord
Marie-Claire 16 februari 2024 - 15:26

Wanneer mogen we stemmen?

Beantwoord
Sylvia 16 februari 2024 - 16:12

Je kan nu al stemmen en anders morgenavond.

Beantwoord
Marie-Claire 16 februari 2024 - 22:23

Heb gestemd dankjewel

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page