Home » Tyron, Randy, Ronahi en Doriana denken dat de oorlog uitbreekt als Ashley mag blijven

Tyron, Randy, Ronahi en Doriana denken dat de oorlog uitbreekt als Ashley mag blijven

Door BigBrotherNederland

De genomineerden van deze week zijn bekend: Ashley, Basiri, Karen en Alice. Na de bekendmaking wordt er nog veel over deze gebeurtenis gesproken. Zo ook Doriana, Randy, Tyron en Ronahi.

Doriana laat weten dat dit de beste keuze was die ze konden maken. We hebben er lang over nagedacht, ik hoop dat Alice en Basiri dit halen. Ik ben ervan overtuigd dat ze dit halen. Stel je voor er moeten er twee gaan. Tyron hoopt ook dat het goed gaat, het was beter geweest losse mensen te nomineren. Gelukkig wist je de keuze al maar hier zitten meer risico’s aan. Niet voor ons maar voor de persoon die niet gaat. Randy denkt dat als Ashley blijft het echt oorlog gaat worden. Doriana denkt dat Karen gaat. Boeien antwoordt Tyron, dan is er alsnog iemand van hun weg. En oorlog ja, dat boeit mij echt niet. Ik blijf toch wel op haar stemmen. Ik zeg het ook gewoon hoor als ze erom vraagt. Ze splitst de groep in tweeën. Ronahi is het ermee eens, deze morgen was ze ook aan het konkelfoezen. Daarom gaat Tyron verder en als je dan hoort hoe ze met Dilano en Sabeau omgaat. Volgens Doriana probeert ze hen naar hun kan te trekken. Wel op een vieze manier zegt Tyron.

Ronahi verteld dat Ashley ook tegen Dilano gezegd zou hebben dat hij op moest letten voor ons. Doriana antwoordt dat dat meer over hun dan ons zegt. Wij spelen ons eigen spel benadrukt Tyron. Maar ze moeten hun eigen ding doen. Mensen doen hier ook echt alsof het het ergste van de wereld is als ze naar huis moeten. Dat is toch niet zo erg, natuurlijk wil je graag blijven maar naar huis gaan is toch niet erg. Waarover zouden die praten vraagt Doriana. Ze zijn elkaar aan het opstoken merkt Randy op. Dat is ook het probleem antwoordt Ronahi, ze geloven elkaar zo hard. Ik lach me kapot. Wat een leuk spel is het toch zegt Tyron, dan gooien we haar gewoon weer erop. We gaan er alles aan doen volgende week weer te winnen benadrukt Doriana. Ze moet er gewoon uit gaat Tyron verder, ze verpest de sfeer. Doriana snapt niet dat de mensen dat thuis niet zien.

Stemmen kan via onderstaande linkjes. Let er wel op dat je stemt op de bewoner die je in het huis wilt houden.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.8]

Ook interessant:

21 Reacties

Ingrid 15 februari 2024 - 11:30

Heel vies van BB om dit zo te laten verlopen. 2 duo’s hebben niet mogen meestrijden voor de PON. Die zouden zowiezo een vrijstelling mieten nrijgen of juist diegene zijn die mogen nomineren. Het verloop in het huis had er helemaal anders uitgezien. Dan nog liever dat Alice nu naar huis gaat zodat het plan van Randy, Ronahi en Doriana in het water valt.

Beantwoord
Tonny 15 februari 2024 - 11:36

Ashley moet blijven

Beantwoord
joost 15 februari 2024 - 11:36

Dat groepje van vier heeft de oorlog zelf gestart. Als je hoort wat een enorme negatieve achterklap die onder mekaar voeren, tja dan moet je echt niet schrikken dat er boel van komt.

Beantwoord
Eric 15 februari 2024 - 11:39

De enige die daar den boel verzoeken zijn zij alle 4 wel, bah bah

Beantwoord
Gonny Roosen 15 februari 2024 - 12:16

Dat vieze groepje verpest de sfeer! Ik mis in dit verhaal dat ze Tom weer aan het zwart maken waren, alleen maar leugens, walgelijk, vooral die Rohali! Wat hoop ik dat Ashley en Karen mogen blijven.

Beantwoord
Lili 15 februari 2024 - 12:34

Dus allemaal stemmen op Karen en Asley…Alice is toch topfavoriet…dat zou pas een twist zijn.
..dat miezerig mannetje…Dylano en Rohani eruit en dan de rest van dat groepje…

Beantwoord
Manuel 15 februari 2024 - 12:55

Man man, het zijn echte pubers die 4! Ik hoop dat Ashley blijft en die 4 een oorwas geven.
Ashley kan niets doen of die 4 lopen te roddelen.
Deze BB huis is echt een slangenkuil met die 4!

Beantwoord
Karin 15 februari 2024 - 13:17

Ik snap niet dat er zo veel domme mensen zijn gescreend. En Ashley wordt zwart gemaakt bij jullie.

Beantwoord
Leen MTR 15 februari 2024 - 13:35

In een oorlog sneuvelt er wel eens iemand. We zullen zie wie. Ik adviseer die vier blijf in dekking.

Beantwoord
Rvnzal 15 februari 2024 - 15:18

Ik stem sowieso op ashley en als ze eruit gaat zal er geen zak meer aan zijn. Die luie donder jimmy en roddelkont ronahi doen precies wat ze een ander kwalijk nemen. Verschrikkelijk saai zo

Beantwoord
Nan 15 februari 2024 - 15:28

Ik vind ook dat Ashley moet blijven. Ik zie haar als enige bij big Brother vragen om de fanmail voor een best wel hoog bedrag. Ik vind dat getuigd van moed .

Beantwoord
Gerardus 15 februari 2024 - 16:38

Big brother moet gewoon NU ingrijpen hoe de mensen in het huis over Ashley praten echt verschrikkelijk helemaal Ronahi en dat vise ventje van een Tyron, en de grootste huichelaar Randy..ik had dat niet van hem verwacht

Beantwoord
Gerardus 15 februari 2024 - 16:39

Ashley MOET BLIJVEN OP HAAR GESTEMD

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 15 februari 2024 - 17:00

Basis en Alice veilig.
Nominatie Ashley en Karen.
En Ashley nu naar huis. Dan is er inderdaad oorlog.

Beantwoord
Hannie 15 februari 2024 - 17:18

voor mij mag Ashley eruit en anders Karin , vind ze alle twee erg vervelend en sfeer bepalend, innegatieve zin

Beantwoord
Chris 15 februari 2024 - 21:23

Wat een BB dit jaar ,waarom mag niet iedereen power of nomination meespelen ,is ook niet juist van BB,en het is altijd Randy die alles mag,Rohani en Adriana moeten zo vlug mogelijk naar huis,Laat Ashley en de 2 vrouwen zeker blijven

Beantwoord
Alex 15 februari 2024 - 22:09

Heb op Ashley gestemd. Karen mag er uit van mij.

Beantwoord
Eduard 15 februari 2024 - 23:25

Stemmen op Ashley mensen!! Ik wil oorlog in de tent!! Doriana en Ronahi weg ermee!

Beantwoord
Geja Bloemhof 16 februari 2024 - 15:02

Big brother het love en surprise week nou zou een mooie surprise zijn dat er nu niemand weg hoeft , en de vier genomineerden er 3 mogen nomineren voor volgende week dat zal echt een suprise zijn en 1 en al verbazing .

Beantwoord
Sandy 16 februari 2024 - 21:20

Wat een fantastische bank, er gaat sowieso een rotte appel morgen vertrekken. Voor Alice vrees ik niet, lieve meid dus daar heb ik geen zorgen om.
Ashley, Karen of Basiri het zal mij om t even zijn wie er vertrekt want ze mogen van mij alle 3 exit morgen. Maar oké, Ashley als eerste want dan komt Karen hopelijk weer met haar beentjes terug op aarde en wordt ze weer de Karen die ze ooit was, en Basiri volgende week eruit die jankerd met z’n gezeur over “ik heb t zo moeilijk”! Als je al na 4 weken zo loopt te mekkeren dan moet je lekker je koffer pakken en naar huis gaan. Ik kan t begrijpen als je al 6 maanden van huis bent maar niet na 4 weken, dan had je lekker thuis moeten blijven kerel!

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 17 februari 2024 - 14:33

Sandy helemaal mee eens

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page