Home » Tyron wil de groep aanspreken op de vern**kte sfeer

Tyron wil de groep aanspreken op de vern**kte sfeer

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in Big Brother is aangebroken. Tyron vindt wat van de sfeer in het Big Brother huis en heeft hierover nagedacht en een plan voor bedacht. Hij bespreekt dit met medebewoner Randy in de keuken.

Toch misschien vandaag even voor de groep zeggen dat de sfeer vern**kt is en terug moet naar het oude begint Tyron. Ik heb er  vannacht over nagedacht. Het is jammer op deze manier. Dat we te  diep in het spel zijn verwikkeld en dat we gewoon vergeten te genieten van elkaar en met elkaar. Ik snap wat je zegt man antwoordt Randy. Tyron benadrukt dat hij het zat is. Al die groepen onder elkaar. Die praat slecht over die, die praten weer slecht over die. Ik wil dat eigenlijk niet meer man. Ik vind dat irritant. Dat is het ook antwoordt Randy. Tyron geeft toe dat hij dat zelf ook wel doet. Ik baal daar eigenlijk een beetje van want ik wil dat niet. Omdat ik normaal gepsroken ook niet zo ben. Hier doe ik bijna niet anders meer de laatste paar dagen. Het voelt ook niet chill. Het voelt ook geforceerd merkt Randy op. Omdat het maar moet. Je gaat ook gewoon irritaties krijgen naar personen gaat Tyron verder. Terwijl je daarvoor goed mee was. Ik vind dat toch zonde. Ergens is het geswitcht man zegt Randy maar dinges (Ashley) zei dat het mijn schuld was man. Tyron vindt dat ze dat gewoon moeten vergeten. Dat zei ze tegen Doriana verteld Randy. I know antwoordt Tyron, ik denk dat het gewoon goed is om dat met de groep te bespreken.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.4]

Ook interessant:

16 Reacties

Rob Smit 16 februari 2024 - 11:10

Asley en Karen denken met hun geroddel het spel te kunnen manipuleren.
Tijd dat beide eruit gaan. Komt de slechte sfeer zeker ten goede

Beantwoord
Xxx 16 februari 2024 - 11:17

Tyron dat vertelde op een eerlijke en oprechte manier

Ashley is hier de ware schuldige in !!!

T programma doet er helaas niets aan spreek haar openlijk toe( doet ze zelf ook)
Nu de taak van big brother om de speakers hun werk te laten doen en te sezzen dat zulf pestgedrag van haar samen met anderen( die ze ashley dan) niet wordt getolereerd!!!!

Verder gaan helaas de camera’s er in mee telkens t beeld op haar ze neemt continu t woord weet zogezegt alles (dom mens) weet niet eens hoeveel 5 x 10 is😂🤣verstand van nul komma nul

T is doriana haar dag maar nee hoor wederom ashley dag pfffffff

Naar huis misselijk mens met je muts waar je zelf generaal op plakt bah bah

Beantwoord
Lili 16 februari 2024 - 11:24

Ben benieuwd.

Beantwoord
Sonny 16 februari 2024 - 11:25

Als Ashley eruit is wordt de dynamiek in de groep anders en zeer waarschijnlijk ook hechter. Helaas staat ze te hoog en zal ze er niet uitgaan. Volgens de poll gaat basiri eruit.. Dus mensen stemmen en niet op Ashley please.

Beantwoord
An 16 februari 2024 - 11:34

Ik hoop dat Big Brother ingrijpt en 2 genomineerden van de nominatielijst afhaalt vandaag (door een spel), en dan 2 nieuwe personen op de nominatielijst zet (dat degene die eraf worden gehaald mogen kiezen).

Alles is toch mogelijk in het Big Brother huis?

Een geniaal idee, al zeg ik het zelf 🤩

Beantwoord
Gezina 16 februari 2024 - 11:44

Dan begin bij jezelf Tyrone. Jij bent zelf begonnen. Je bent een vervelend ventje geworden. Alleen omdat Rapunzel zoals je haar noemt voor haar zelf opkomt en ja dat doet ze recht voor de raap. Doriana en Ronahi zijn de roddel tantes. Die moet je aan pakken. Stoere boy.

Beantwoord
Mv 16 februari 2024 - 13:35

Vreselijk Ashley doet zich zo slim voor…Ze kan nog geen rekensom , of als er een vraag komt qua quiz weet ze alleen maar domme antwoorden te geven.. Constant dat geklets..Ze is zo bang eruit te vliegen. Iedereen vanalles verwijten wat je zelf alleen maar aan het doen bent! Begrijpelijk dat ze haar eruit willen , haar dominante gedrag is niet prettig. Denk dat de groep veel positiever word als zij eruit gaat. Haal deze angel maar gauw uit het big brother nest…

Beantwoord
Lili 16 februari 2024 - 13:36

Helemaal eens…Ben benieuwd of Tyron het lef heeft om Asley er op aan te spreken…zoals dat hele groepje…

Beantwoord
Jannie de Klein 16 februari 2024 - 13:52

Gezina moet goed Le en. Hij heeft spijt en is mee gegaan in de roddels. Mooi toch dat hij het toegeeft,en het anders wil zien

Beantwoord
Alex 16 februari 2024 - 16:00

Hij heeft wel gelijk.

Beantwoord
Frank 16 februari 2024 - 17:39

Waarom spreekt bigbrother de bewoners niet aan op t geroddel en het gestook. Zou voor groep ook ideaal zijn als de grootste baas (onruststoker) echt weg zou moeten. Maar bigbrother wilt dit niet heb ik t idee

Beantwoord
Eduard 16 februari 2024 - 20:55

Go Ashley!! Die vier hebben de sfeer verpest! Jij bent recht voor zijn raap en daar kunnen mensen niet tegen! Als Ashley eruit ligt wordt BB een zoetsappige brij van nep knuffelaars

Beantwoord
Lili 16 februari 2024 - 23:31

Er is een verschil tussen recht in je gezicht zijn zoals Asley…of achter de rug om verhalen vertellen die niet gezegd of gebeurd zijn zoals die Rohani …daar kun je niets mee.. Nee heerlijk dat een Asley je aanspreekt en je de kans geeft erop te reageren..Heerlijke groep de Golden 4…veel gelachen…daar gaat het ook om…vandaag was er nog eens plezier in heel de groep…heerlijk dat ook te zien.

Beantwoord
Yvonne 17 februari 2024 - 13:14

Klopt hellemaal Gezina Tyrone moet eens naar zichzelf kijken met zijn uitspraken en nu ineens weer een wit voetje willen halen bij de buitenwereld terwijl hij er aan mee deed vreselijk ventje vind ik het

Beantwoord
leeke 17 februari 2024 - 16:23

Ashley zeker blijven… brengt sfeer in het huis… Laat het maar knallen in het BB huis.

Beantwoord
Ostyn luc 17 februari 2024 - 16:46

Een gepast gezegde voor ashley : kijk in eigen boezem

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page