Home » Basiri denkt dat hij vanavond moet vertrekken uit Big Brother

Basiri denkt dat hij vanavond moet vertrekken uit Big Brother

Door BigBrotherNederland

Vandaag hebben de genomineerden van deze week hun koffers ontvangen. Ook Basiri, terwijl hij aan het inpakken is komt Doriana even bij hem zitten om erover te praten.

Als het is dan is het zo zegt Basiri. Doriana antwoordt dat zze bang is. Waarop Basiri zegt ook bang te zijn. Ik heb geen schrik maar ik denk wel dat het zo is. Denk je vraagt Doriana met een zielig stemmetje. Ja antwoordt Basiri en Doriana benadrukt dat als dat echt zo zou zijn ze zou breken. Dan is het hier niet meer hetzelfde benadrukt ze. Dan is er een vertrouwenspersoon van mij weg. Dan heb ik er nog maar één. Een is toch niet erg zegt Basiri, het komt goed. Hoe voel jij je erbij vraagt Doriana. Goed antwoordt Basiri, nou ja goed. Normaal, niks speciaals. Ik ga er goed mee om. Doriana vindt dat ook, echt chapeau dat je het zo sportief oppakt. Dat moet benadrukt Basiri, anders is het niet haalbaar. Het is niet voor iedereen gemakkelijk merkt Doriana op. Ik weet dat zegt Basiri, maar beter zo doen. Anders maak je mentaal f*cked up voor niks. We zijn hier mentaal niet altijd 100 dus dit moet je ook niet kapot maken. Zo denk ik toch. Ik hoop echt uit de grond van mijn hart dat je blijft zegt Doriana. Ik ga een kaarsje branden in mijn hoofd voor jou. Weet dat als ik ga ik niet verdrietig ben benadrukt Basiri. Vergeet dat niet. Ben je blij vraagt Doriana. Blij zal ik niet zijn maar niet verdrietig antwoordt Basiri. Je aanvaard het vraagt Doriana. Ik aanvaard het sowieso laat Basiri weten. Ik ga naar mijn fam en mijn vrienden. Maar je gaat niet zegt Doriana. Ik wil zo nog niet denken. Het was misschien een beetje te vroeg zegt Basiri.

Na een korte livestream onderbreking staat Dilano er ook bij. Basiri legt uit waarom hij het vermoeden heeft dat hij moet gaan. Het komt door mijn dip twee weken geleden. Dilano vraagt zich af of mensen zo gaan kijken. Doriana denkt dat het publiek daar niet door gaat stemmen. Of Basiri zijn gevoelens juist zijn weten we vanavond. In de tussentijd kun je via onderstaande linkjes nog altijd stemmen. Let er wel op dat je stemt op de bewoner die je in het huis wilt houden.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Ook interessant:

14 Reacties

Yvonne 17 februari 2024 - 15:50

Waarom denkt hij dat ?

Beantwoord
Gerard 17 februari 2024 - 15:53

Doriana door jouw zit hij op bank. En nu schijnheilig doen tegen hem,je bent gewoon vals, zo steek jij steeds een vrien en net zoals je vriendin Alice een mes in hun rug,, je bent echt een valse vriendin

Beantwoord
Gezina 17 februari 2024 - 15:55

De kans is er. En dat Doriana bang is snap ik niet ze heeft het aan zichzelf te danken. Als Ashley blijft gaat het heel leuk worden volgende week. Doriana en die kabouter Rohani en Randy moeten dan echt bang zijn. En het slaafje van Dilano moet per direkt retour. Wat een vreselijke mensen.

Beantwoord
Sonny 17 februari 2024 - 16:05

Stem op Basiri dan gaat Karen naar huis.

Beantwoord
Elly den Boer 17 februari 2024 - 16:50

Alice moet blijven

Beantwoord
Sonny 17 februari 2024 - 17:03

Stem op basiri

Beantwoord
Ad 17 februari 2024 - 17:14

Doriana moet vertrekken wat denkt zij wel een mes over je keel en gezicht halen niet normaal is dat respect hebben naar elkaar bb zou haar meteen moeten diskwalificeren en de andere erin laten.

Beantwoord
Alex 17 februari 2024 - 18:05

Deze keer is het onvoorspelbaar.

Beantwoord
Roos 17 februari 2024 - 18:10

Doriana is niet genomineerd.Komt nog wel een keer

Beantwoord
Xxx 17 februari 2024 - 18:43

Stem op alice en baseri

Ashley naar huis en neem karin aan je hand mee

De andere kandidaten spelen t spel tenminste op een nette manier

En volgende week jimmy er ook rap uit was leuk maar heeft zn wate gezicht laten zien en das niet best

Beantwoord
Sofietje 17 februari 2024 - 20:13

Jammer had naar sonny moeten luisteren

Beantwoord
Marc Croes 17 februari 2024 - 20:14

Ashley naar huis

Beantwoord
yvonne kerssens 17 februari 2024 - 20:29

ik vind het ook erg jammer dat basiri er uit is ! ! !

Beantwoord
Marjorie 17 februari 2024 - 20:36

En ja hoor, schijnheilige Doriana is verdrietig want Basiri is naar huis… heeft ze toch verkeerd gegokt?
‘Hij was de enige met wie ik alles kon bespreken’ zegt ze. Best raar om hem dan te nomineren. Zó graag Ashley (publieksfavoriet) weg willen dat je er twee beste vrienden (Alice en Basiri) voor in zet… man man man! En tegen Romani: ‘we doen iets verkeerd’. Is toch om te gieren, dit!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page