Home » Big Brother live show: Basiri moet Big Brother verlaten

Big Brother live show: Basiri moet Big Brother verlaten

Door BigBrotherNederland

En dan is het tijd voor de live show! Deze week zijn Ashley, Basiri, Karen en Alice genomineerd. Wie moet het huis verlaten? In dit bericht lees je terug hoe de live show verlopen is en wie uiteindelijk het Big Brother huis definitief moest verlaten.

Bewoners goedeavond, welkom bij live show nummer 5. De power of nomination was deze week voor Doriana en Randy. Zij nomineerde twee duo’s Alice en Karen en Ashley en Basiri. Dat zal geen makkelijke keuze zijn geweest. Dat geld ook voor de kijkers. Wie mag blijven en wie niet? Straks laat ik zien welke twee bewoners de meeste stemmen hebben ontvangen. Succes bewoners. Daarna zien we Tatyana en Geraldine in de studio. Geraldine verteld dat de jackpot op 95.800 euro staat. Ashley staat voor de vierde keer op de nominatielijst. Tatyana laat weten dat Valentijnsdag goed gevierd is en dat werd Sabeau allemaal even teveel. Welkom bij Big Brother live.

Daarna zien we de start van love & surprise week. Maar ook de post van de fans, die de bewoners konden kopen tijdens een opdracht. Maar ook Jimmy die een verrassingsoptreden deed als Heisa Jinx. Geraldine en Tatyana leggen dan contact met het huis. Tatyana begint bij Ashley, je zit er weer op. Wat dacht je? Ashley laat weten dat ze niet verrast was. Ze blijven het proberen maar telkens lukt het niet. Ik ben wel benieuwd wat maakt waarom ze op mij willen gaan. Ik ben er nog steeds niet helemaal achter. Meer dan een sterke speler is mij niet echt helder. Het is wat het is. Tatyana vraagt aan Basiri hoe erg hij geschrokken is. Basiri antwoordt dat het voor hem geen schrik is. Het is een win win. Als ik naar mijn familie ga is het ook goed. Ik wilde graag met Ashley omdat ik mij niet graag verstop. Ik wilde een risico pakken. Geraldine vraagt aan Randy hoe het was als gamemaster. Het begin leuk zegt Randy, maar het ging helemaal de andere kant op. Er is wel een spotlight op je, elke move wordt gezien. Daar ben ik mij van bewust, ook dat ik mensen kwets. En daar heb ik het wel moeite mee gehad, nu heb ik het een plekje gegeven. Tatyana feliciteert Doriana met haar verjaardag. Waarom hebben jullie voor Ashley en Basiri gekozen. Dat is een moeilijke vraag zegt Doriana. We hebben lang nagedacht, alles overwogen, het was moeilijk. We gingen sowieso iemand kwetsen. Voor ons gevoel hebben we een juiste keuze gemaakt, het was een tactische keuze. Het is en blijft een spel en ik vind ze alle vier toppers. Ik vind het raar dat we hier verantwoordelijk van zijn. Daarna vertelt Doriana over haar verrassing tijdens haar verjaardag. Het was een stukje van thuis, het geeft je even een reality check. Het was heel fijn. Ik ben er zo dankbaar voor. Doriana vond de power of nomination een vergiftigd geschenk. Ik zou het liever niet meer willen hebben.

Geraldine gaat naar Tom en begint over een vliegtuigje. Hoe was dat voor jou? Tom antwoordt dat hij niet gewend is om dingen te krijgen. Ik ben de fans echt dankbaar, het heeft mij gepakt. Het was echt een verrassing. Ik had het echt niet verwacht. Het geeft echt een boost. Aan Karen vraagt Geraldine hoe het voelt genomineerd te worden. Ik had het zien aankomen antwoordt Karen. Ik voelde het al. Aan Alice wordt gevraagd hoe het komt dat zij erop staat. Alice vertelt dat ze wel uitleg heeft gehad. De reden weten we inmiddels, ik weet niet of het plan gaat lukken. Het hier zitten als doelwit maakt het wel lastig. Maar ik blijf positief. Tatyana vraagt aan Danny hoe de sfeer is in het huis. Danny zegt dat ze een leuke groep zijn, we vermaken ons hier. Ik hoop dat het zo blijft. Ik ben gelukkig met deze mensen. Glenn vertelt dat er wel wat spanningen waren. Maar na de verjaardag van Doriana is dat wel een beetje opgelost. Geraldine vraagt hoe hij in het spel zit. Ik amuseer mij antwoordt Glenn, voor de rest zal je wel zien. Geraldine gaat naar Dilano en vraagt wat het verschil is tussen Jimmy en Sabeau. Dilano zegt dat de dynamiek anders is. Ik was meer met het spel bezig als haar. Geraldine vraagt of het goed gaat met Sabeau. Ja laat ze weten, ik heb mijn kracht gisteren herpakt. Ik heb door de kijkers bepaalde kracht gekregen en ik wil nu gaan knallen. Tatyana gaat naar Jimmy, we hebben een geweldige performance van je gezien. Hoe was het? Jimmy antwoordt dat het het laatste stukje was wat hij wilde laten zien. Ik vond het best wel spannend, deze mensen zijn een soort van familie. Ik was blij dat ik het proces met Tom kon delen. De kleedkamer was erg fantastisch. De reacties waren hartverwarmend. De fanmail was onverwacht, ik baal nog steeds dat we het niet hebben genomen. Bedankt iedereen die wat gestuurd heeft.

Ashley en Alice zijn veilig

Daarna zien we weer wat beelden van afgelopen week. Zoals het gesprek tussen Ashley en Doriana over de nominaties. En het gesprek wat daarna volgde tussen Randy en Ashley waarin ze vroeg wat haar een target maakt. En Doriana die uitlegt aan Alice waarom ze genomineerd is, puur om Ashley eruit te krijgen. Maar natuurlijk ook het moment dat de bewoners even de kans kregen om zeer kort fanmail te bekijken. Tatyana laat daarna weten dat de bewoners alle fanpost uiteindelijk krijgen. Vervolgens zien we nog wat er op de socials gespeeld heeft rondom Big Brother. Dan is het tijd voor de tussenstand. Twee bewoners worden vrijgesteld en er wordt contact gemaakt met het huis. Basiri wordt gevraagd hoe hij zijn kans ziet. Ik vind het heel spannend. Er is altijd wel kans, ik gun het iedereen. Tatyana zegt dat het zover is, Big Brother laat zien welke twee bewoners de meeste stemmen hebben gehad. In willekeurige volgorde worden de namen getoond. De eerste naam die op het scherm verschijnt is de naam van Ashley. Ashley slaat haar handen voor haar gezicht en zet een muts met de generaal erop. Dit is wel echt een waanzinnig gevoel laat ze weten, nu gaan we aan de slag. Dit had ik niet zien aankomen, dank jullie wel! Dan is het tijd voor de tweede bewoner die veilig is, op het scherm komt de naam van Alice te staan. Met open mond staart ze naar het scherm. Ze laat weten opgelucht te zijn. Ik ben erg blij. Ik vind het ook heel lastig, want Karen en Basiri moeten nu in de deur, dus dat is dubbel.

Big Brother neemt het woord, wat moet het heerlijk zijn om te horen Ashley en Alice. Dat betekent dat het avontuur voor jullie niet voorbij is. Karen en Basiri voor jullie is het een minder verhaal. Een van jullie moet het huis verlaten, maar wie? Jullie lot ligt in het handen van de kijkers. Neem afscheid van je medebewoners en ga naar de draaideur. Succes. Karen en Basiri nemen afscheid van de groep. Daarna stappen de twee de draaideur in.

Basiri moet Big Brother verlaten en een nieuw thema

Niet lang daarna zijn de lijnen gesloten. Zo meteen verschijnt de bewoner met de minste stemmen door de draaideur. Geraldine vraagt aan de broer van Karen hoe de stemming is. Gespannen laat hij weten, de vriendschap met Ashley is aangenaam om naar te kijken. De vriendin van Basiri werd geraakt toen ze het moment zag dat hij haar brief gelezen heeft. Tatyana laat daarna weten dat het moment definitief is. Big Brother laat daarna zien welke bewoner het huis definitief moet verlaten. De deur van Basiri gaat open, zijn avontuur zit erop. Hij wordt ontvangen door Tatyana en Geraldine. Daarna zien we de hoogtepunten van Basiri tijdens zijn verblijf in het huis. Basiri laat weten dat het leuk is om terug te zien. Hij gaat de groep missen. Dat ik het mee mocht maken was heel leuk. De winnaar vindt hij moeilijk, ik denk dat Tom gaat winnen. Daarna mag Basiri weer naar zijn vriendin en familie.

Geraldine laat weten dat de love en surprise week erop zit. Tijd voor een thema, dat is winnaars week. Winnen is belangrijker dan ooit. Want als je niks hebt gewonnen aan het einde van de week sta je automatisch op de nominatielijst. Vanavond wordt er al genomineerd laat Tatyana nog weten. En daarmee zit de live show erop.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.4]

Ook interessant:

16 Reacties

Johan 17 februari 2024 - 20:15

Lachen dit. De beste spelers blijven hahahaha Nederland houd van ze Ashley en Karin, toppers zijn jullie

Beantwoord
Gezina 17 februari 2024 - 20:16

Jammer voor Basiri maar die koppen straks dat Karen terug komt. En dan zegt Tyrone dat er geen kampjes zijn. Zie het clubje zitten.

Beantwoord
Sofietje 17 februari 2024 - 20:16

Jammer

Beantwoord
yvonne kerssens 17 februari 2024 - 20:26

Wat vind ik het jammer dat basiri er uit is,maar wel heel blij dat ashley er nog in zit ! ! !

Beantwoord
Ferry 17 februari 2024 - 20:37

Ik haak af, weer die troela’s terug in het huis. Bah, die rotsfeer daar, daar heb ik geen zin meer in.

Beantwoord
Chelly 17 februari 2024 - 20:47

Basiri wilde zelf naar huis
Hij had de mogelijkheid om een duo met Alice te vormen naar sloeg dit af om spanning bij Ashley te zoeken
Ik kijk naar de live streams en Ashley is blij en gaat zo door om het huis te verdelen,want zegt ze dat willen de kijkers🥹Wat vergist ze zich denk ik

Beantwoord
Xxx 17 februari 2024 - 21:13

Zwaar balen dat Ashley niet naar huis grrr nog een week naar haar kijken
Nou hopen maar dat ze zometeen direct t spel verliest in winners week en meteen op de nominatie lijst staat!!!

Beantwoord
Do 17 februari 2024 - 22:00

Lekker hè Doriana met je beredeneringen.
Samen met Ronahi fijn bekokstoofd.
4 ontzettend leuke mensen op de bank en dan gaat die beste jongen eruit, volgende week 1 van jullie twee (Doriana & Ronahi) eruit, of misschien wel beiden 🙏🏻🙏🏻

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 17 februari 2024 - 22:03

Ohhh nee Basir moet terug het huis in.

Beantwoord
Alex 17 februari 2024 - 23:19

Net wat ik al dacht: de brieven krijgen ze later.

Beantwoord
Lili 17 februari 2024 - 23:23

Basiri.wat een fantastische kerel…wat gaan we die missen…die kan trots op zijn eigen zijn.😉👌👍

Beantwoord
Rex 18 februari 2024 - 00:36

Jammer dat zo een asociaal volksbuurtmeisje weer mag blijven zitten. Ze had natuurlijk al vanaf week 1 thuis moeten zitten maar dat is ze waarschijnlijk “vergeten”.

Beantwoord
Hans S 18 februari 2024 - 09:04

Ja Bas dat was je avontuur in Big Brother het spelletje dat je nooit kon winnen je was te voorspelbaar en daar heeft andere van geprofiteerd.

Beantwoord
Johan 18 februari 2024 - 10:21

Ja Rex de beste mag winnen en blijven. Ze is gewoon enorm goed en ik mag haar graag. Ze is in mijn ogen eerlijk door de mensen te confronteren wat ze zeggen, daar kan iedereen een voorbeeld aan nemen. Ze speelt het spel goed en slim.

Beantwoord
Johan 18 februari 2024 - 11:14

Ja Xxxx dat wordt genieten vind ik. Nu komt de waarheid eruit. De neppers Doriana, Ronahi, Sabeau zijn aan de beurt om te gaan.
En Karin is al vrij hahaha

Beantwoord
Alex 18 februari 2024 - 18:51

Je kunt beter niet in een duo met Ashley zitten want die wordt steeds genomineerd. Basiri sloeg een duo met Alice af en toen koos hij Ashley.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page