Home » Sabeau en Dilano lopen voorlopig nog geen gevaar volgens Jimmy

Sabeau en Dilano lopen voorlopig nog geen gevaar volgens Jimmy

Door BigBrotherNederland

Deze zondag verloopt rustig, de bewoners doen kaartspelletjes, er wordt gewandeld en wat gekletst. Verder zijn de weekly basics weer geleverd. Deze week staat er kip, noodles en courgette op het programma. Verder hebben Jimmy en Dilano een gesprek over het spel.

Dilano zegt jij hebt mijn naam gehoord, dus dat is sowieso niet leuk. Daar moeten we het maar eens een keer over hebben antwoordt Jimmy. Dan kan ik je even wat meer vertellen. Het is niet heftig hoor benadrukt hij. Op een gegeven moment gaat de rotatie lopen toch. Ja natuurlijk antwoordt Dilano, op een gegeven moment. Maar niet eerste prioriteit, of heb je het zo ook niet gehoord? Nee zegt Jimmy, als er haast bij geboden was ik wel eerder geweest. Je hoeft je nog geen zorgen te maken. Ik dacht dat ik juist uit het vizier was merkt Dilano op. Nee ehmmm zegt Jimmy, je bent oke. Zit ik in het vizier vraagt Sabeau die ook bij de twee zit. Nee laat Jimmy weten. Dat zei ik toch lacht Dilano. Jimmy zegt daarna dat hij zijn strategie ook nog niet helemaal weet. Daar moet je het met Tom over hebben antwoordt Dilano. Jimmy legt uit dat hij het over zijn lange termijn strategie heeft. Dilano zegt dat hij zijn lange termijn wel heeft maar op korte termijn weet hij het ook nog niet echt. Ik ben hier gekomen om gewoon spelletjes te spelen benadrukt Jimmy. Gewoon gezellig zitten en ik zie het wel. Het overkoepelende is voor mij belangrijker.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.2]

Ook interessant:

5 Reacties

yvonne kerssens 18 februari 2024 - 20:13

hoe weet jimmy dat ?

Beantwoord
Snijers linda 18 februari 2024 - 21:01

Sorry maar met sabeau gaat het niet goed in dat huis en Dylano heeft het niet door , ze spreken constant over si en la over de andere deelnemers ze maken zich de geest kapot ,bb. Zou eens met Dylano moeten praten dat meisje krijgt toch geen rust in haar hoofd erg is dat

Beantwoord
Alex 18 februari 2024 - 21:51

Sabeau loopt wel gevaar als ze genomineerd wordt.

Beantwoord
anny 18 februari 2024 - 22:29

jimmy is de nieuwe pup van het tom ashley groepje , als een schoothondje huppelt hij ze achterna

Beantwoord
Lili 19 februari 2024 - 07:38

Jimmy …wie is die man eigelijk…krijg daar geen hoogte van…

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page