Home » Alice en Ashley verlaten het Big Brother huis en mogen een lekker hapje eten

Alice en Ashley verlaten het Big Brother huis en mogen een lekker hapje eten

Door BigBrotherNederland

Big Brother laat weer van zich horen. Hij spreekt twee bewoners specifiek toe. Ashley en Alice, jullie mogen je jas pakken. Je klaar maken en in de draaideur stappen. Zo snel mogelijk, jullie vertrekken nu meteen. Ashley zit op dat moment in de hottub en moet zich dus snel gaan klaarmaken. Alice krijgt er kapot veel stress van. Als Alice en Ashley klaar zijn stappen ze de draaideur in. Ze zeggen de bewoners gedag en gaan door de draaideur weg.

De twee komen uit in de secret room die omgetoverd is tot Pizzeria Big Brother. Kijk dit nou zegt Ashley, wat lekker! We zitten gewoon in de pizzeria. Wat gezellig zegt Alice blij. De twee snappen er helemaal niets van. Big Brother neemt uiteindelijk het woord. Ashley en Alice, welkom. De kijker heeft jullie uitgekozen voor deze avond in de to it yourself Big Brother pizzeria. Ashley en Alice lachen en Ashley vraagt ter ere van wat? Daar gaat Big Brother niet op in. Hij vertelt wel dat op de muur de recepten hangen van heerlijke pizza’s. En om heerlijk te genieten van een glaasje wijn. Jullie zien hier ook de stembus staan. Hier zitten alle stembiljetten in. Jullie mogen deze inkijken en zo kunnen jullie zien hoe er is gestemd. Jullie mogen deze informatie later delen met de andere bewoners maar het hoeft niet. Geniet van deze avond, straks gaan jullie terug het huis in.

Dit is zo leuk zeggen de dames. De kijkers hebben dit bepaalt zegt Alice, ik voel me echt vereerd. Ik vind het echt leuk met jou. Oh my god zegt Ashley blij. De dames nemen eerst een kijkje in de stembus. Het is een flinke stapel. Het is de ranking die de bewoners afgelopen avond moesten doen. Terwijl de dames de stembiljetten aan het sorteren zijn neemt Big Brother weer het woord. Hij benadrukt dat de twee de pizza’s zelf moeten maken en dus ook zelf gebakken moet worden. Dat vergt wel wat voorbereiding. Anders hebben jullie straks alleen maar wijn gedronken en geen pizza. Dat is wel heel sneu. De  dames gaan meteen aan de slag met het aansteken van de pizza oven die buiten staat. Daarna is het tijd om de pizza’s te maken. Het beloofd een lekkere avond voor de dames te worden!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.9]

Ook interessant:

8 Reacties

Se 19 februari 2024 - 17:29

Heerlijk Pizza maken wijntje erbij
Wat een leuke verrassing voor de meiden
Geniet ervan… en hou de informatie voor jullie zelf…

Beantwoord
Hans S 19 februari 2024 - 17:35

Even zielig doen en net doen alsof je huilt en zie daar Big Brother heeft weer een uitje voor Ashley.

Beantwoord
Jose 19 februari 2024 - 17:53

Ik ga weer kijken wanneer Ashly en Karen er uit zijn
Vreselijke Vrouwen.

Beantwoord
yvonne kerssens 19 februari 2024 - 20:47

wat gezellig voor hun dat is genieten denk ik ! !

Beantwoord
Lili 19 februari 2024 - 22:22

Gekozen door de kijker,Alice en Ashley samen pizza bakken..proficiat meiden…ga zo door…en wat horen en zien we op de live Dylano en Sabeau al bezig met week 7…als we dan dit of als we dan dat…blablabla…alleen maar dat …val bijna in slaap
Die is zo vol van zijn eigen….

Beantwoord
Lili 19 februari 2024 - 22:37

Maar ik hoor in deze live ook Dylano zeggen dat Jimmy hem door brieft van Tom… bij de wandeling
met sabeau…mooie duo partner…Jimmy,Jimmy toch…

Beantwoord
Alex 19 februari 2024 - 23:37

Misschien is het eten in het huis lekkerder…

Beantwoord
Elly 22 februari 2024 - 10:40

Ashley loopt alleen maar te stoken. Andere zijn volgens haar gemeen bezig. Wat een vreselijk mens. Hopelijk snel eruit. Dan wordt het weer gezellig in het huis.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page