Home » De bewoners krijgen een opdracht in de gameroom, moeten ze elkaar rangschikken?

De bewoners krijgen een opdracht in de gameroom, moeten ze elkaar rangschikken?

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond liet Big Brother van zich horen. Hij heeft namelijk nog iets in petto voor zijn bewoners. En dat gaat plaatsvinden in de gameroom…

Er klinkt een geluidsignaal en Big Brother spreekt de groep toe. Bewoners, hoe denken jullie over elkaar? Hebben jullie alles al naar elkaar uitgesproken? Hoe sta je zelf in de groep? Het is tijd voor meer duidelijkheid. Ronahi en Tyron kom naar de gameroom. De bewoners reageren verbaasd maar het klinkt leuk. Moet er sportkleding mee vraagt Doriana. Dat is niet nodig laat Big Brother weten. Er wordt ook gespeculeerd over wat het zou kunnen zijn. Zo denkt Dilano dat ze elkaar moeten ranken op vertrouwen. Dat zou leuk zijn antwoordt Sabeau. We moeten rangschikken voegt Jimmy eraan toe met een lach. Uiteindelijk komen de twee weer terug. Tyron grapt dat ze rijk zijn geworden, meer mag ik niet zeggen. Iets later vraagt Randy aan Tyron en Ronahi hoe het was. Tyron laat weten dat het leuk was, niet stressvol of zo voegt hij eraan toe. Heel leuk voegt Ronahi eraan toe.

Daarna moeten Danny en Glenn zich melden in de dagboekkamer, waar ze vrij lang blijven. Uiteindelijk komen ze terug. Ashley vraagt of het voor vrijstelling is. Nee zegt Danny, het is wel heel leuk. Het is leuk maar ook confronterend. Tyron voegt eraan toe dat het confronterend kan zijn maar dat je het gewoon luchtig op moet pakken. Volgens mij boeit het ook verder niet. Zijn het dingen wat mensen of je zeggen vraagt Karen. Niet perse antwoordt Tyron, ik kan er niet veel meer over zeggen. Als Glenn en Dilano met elkaar praten over wat ze hebben moeten doen merkt Glenn op dat hij verwacht dat de vragen morgen op het scherm komen. Ik vond het op zich wel grappig zegt Dilano. Een vond ik wel lastig antwoordt Glenn. Ik weet gelijk welke je bedoeld zegt Dilano. Daar had ik het wel lastig mee geeft Glenn toe, en ik mocht niet zomaar random. Glenn denkt dat het wel een reality check gaat zijn hoe je binnen het huis staat.

Ook andere bewoners die al naar de dagboekkamer zijn geweest praten over wat ze moesten doen. Zo hebben Dilano en Sabeau het over mensen aankruisen bij vragen. Jimmy vertelt dat Tom en hij snel klaar waren, ze waren het snel met elkaar eens. En dat ze erg op een lijn zitten. Ashley vond het dan weer leuk om te doen omdat ze Alice nog niet zo goed kent. Jimmy vond het rangschikken wel moeilijk. Dit omdat het soms geen kwestie is van plek 1 tot 5. Sommige mensen staan gewoon op dezelfde hoogte. Het zijn geen meetbare feiten. En het is moeilijk om de ene persoon boven de ander te zetten. Wat de uitkomst gaat zijn van deze vermoedelijke rangschikking is nog even afwachten. Wellicht komen we daar vandaag achter?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.6]

Ook interessant:

1 Reactie

Erna 19 februari 2024 - 12:38

Wat een kleuters is dat groepje toch. Als er wat gezegd wordt vooral door Ashley, moeten ze uithuilen bij elkaar. De kleuterklas mag er van mij zo snel mogelijk uit!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page