Home » Tyron en Ronahi leggen Danny uit waarom ze van token gewisseld hebben en hij nu genomineerd is

Tyron en Ronahi leggen Danny uit waarom ze van token gewisseld hebben en hij nu genomineerd is

Door BigBrotherNederland

Danny is nogal teleurgesteld dat hij na de mind game samen met Glenn genomineerd is. Tyron en Ronahi hebben hun token gewisseld met die van Danny en Glenn. Hierdoor zijn Danny en Glenn nu genomineerd. Als Danny zich herpakt heeft gaat hij het gesprek met Tyron en Ronahi aan in de slaapkamer.

Tyron legt uit hoe ze gekeken hebben. We hebben gekeken naar waar de vrijstelling zou kunnen zitten. Toen hebben wij gewoon heel tactisch gekeken naar met wie willen we op de bank zitten. Als wij naast Alice en Ashley zitten, dan is de kans veel groter dat zij (Ronahi) naar huis gaat dan dat we naast jullie zitten. Wij weten ook allemaal niet wat de buitenwereld van u, mij en Glenn denkt voegt Ronahi eraan toe. Het enige wat we weten is Tyron. Ik voel me nu toch een doelwit. Wij dachten niet dat we die vrijstelling gingen hebben. Wij dachten dat die bij iemand anders zat. Wij dachten dat we een persoonlijk voorwerp, coins of leeg zouden hebben. Maar  goed, wij doen het open: nominatie. Tyron benadrukt dat ze gewoon gekeken hebben met wie ze op de bank willen zitten. Ik gun je de nominatie niet maar we moesten naar Ronahi kijken. Ze heeft meer kans van jou en Glenn te winnen dan van Tom, Jimmy, Ashley of Alice.

We voelen ons oprecht slecht benadrukt Ronahi. Het is een spel he antwoordt Danny. Ik zou er minder problemen mee hebben als het door een spel verliezen zou zijn. Je hebt hier niks in de hand. Danny had het graag willen kopen de vrijstelling maar we deden het niet omdat misschien ons het zou gunnen. Ik heb nog nooit een vrijstelling gekregen. Ik heb nog niks gehad, nog niks. En als je dan dit krijgt ja pff wat denk je? Dat doet pijn he. Maar het is en blijft het spel. Nu is het voor ons ook belangrijk wie er naast ons komt, jullie kunnen het niet zijn. Wij zijn ook niet blij benadrukt Ronahi. Het is niet persoonlijk bedoelt zegt Tyron. Ik kan nog steeds niet blij zijn snikt Ronahi, ik heb jullie nu in die positie gezet. Danny geeft een knuffel en Ronahi zegt dat ze nooit zou willen dat hij naar huis moet gaan. Het komt goed zegt Danny en Ronahi is er zeker van dat mensen hem niet naar huis sturen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.7]

Ook interessant:

8 Reacties

Yvonne 20 februari 2024 - 16:59

En hoe ze ook maar blijven liegen die twee ba hoop gauw naar huis met Julie ba

Beantwoord
Alex 20 februari 2024 - 17:58

Tactisch is het wel begrijpelijk.

Beantwoord
Snijers linda 20 februari 2024 - 18:48

Yvonne die schrikken van niks meer terug , die denken alleen maar aan het geld wat ze toch niet zullen winnen , maar waarom namen Glen en Danny niet het zekere voor het onzekere en kochten ze de vrijstelling niet ,nee want als ze het deden zouden ze nogal kommentaar krijgen van dat klikske , 500 euro uit de pot en dan , dat zal het ook niet maken ,en ik begrijp bb niet dat is geen spel dat is gokken

Beantwoord
Roberto 20 februari 2024 - 20:33

Haaha Danny dat vind ik super leuk jij genomineerd samen met dat schoothondje van ash.

Beantwoord
Roberto 20 februari 2024 - 20:34

Yes Danny dat vind ik super leuk jij genomineerd samen met dat schoothondje van ash.

Beantwoord
Lili 20 februari 2024 - 20:43

Natuurlijk, niets nieuw…zo achterbaks…die Rohani en Tyron…hopelijk snel eruit..

Beantwoord
Hub 20 februari 2024 - 22:15

Wordt tijd dat Rohani eruit gestempt wordt die roddels en liegt alles bij elkaar heel gevaarlijke vrouw

Beantwoord
Marc Croes 22 februari 2024 - 16:44

Sorry maar Ashley is de rodels tante en Randy blijft er in en Danny ook

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page