Home » De bewoners moeten een alles beslissende vrijstelling game spelen

De bewoners moeten een alles beslissende vrijstelling game spelen

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in het Big Brother huis is aangebroken en vandaag meld Big Brother zich op tijd. Er klinkt een geluidsignaal en daarna volgt een korte mededeling. Bewoners, tijd voor de alles beslissende vrijstelling game. De duo’s die nog geen vrijstelling en ook nog geen nominatie hebben spelen over 30 minuten deze ultieme challenge. In de gameroom, met sportkleding.

En dan is het tijd om naar de gameroom te gaan. Big Brother spreekt de groep kort toe. Doriana en Randy, Alice en Ashley en Tom en Jimmy, jullie mogen naar de gameroom. Tyron, Glenn, Danny, Karen, Ronahi, Sabeau en Dilano mogen niet meespelen maar wensen iedereen succes. Ook kijken ze even de gameroom in. Glenn verteld wat hij gezien heeft. Het is volgens mij een doolhof met een balletje. En dat balletje kan er ook nog uitvallen. Ronahi antwoordt vandaar dat zo zoveel aan het bouwen waren. Ze denkt dat het spel gaat zijn wie het snelst het balletje uit het doolhof kan krijgen. Misschien moet er een iemand zeggen hoe de ander moet bewegen merkt Glenn op. volgens hem lijkt het op een schans met een doolhof er midden in. Jammer dat we het hier niet kunnen zien. Dat zou echt vet zijn. Ook Tyron vindt dat wel jammer. Danny vindt het ook tof klinken. De bewoners die in het huis achter blijven besluiten een potje te kaarten en af te wachten tot er meer duidelijk wordt. Wordt vervolgd dus!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.9]

Ook interessant:

4 Reacties

Wil 21 februari 2024 - 09:59

Hoop dat Team Tom en team Ashley winnen, Randy en Doriana naast Glenn en Danny op de bank aub

Beantwoord
Alex 21 februari 2024 - 18:06

Er kan maar één team winnen.

Beantwoord
Elisabeth maria 21 februari 2024 - 10:39

Ben een groot fan van bb maar heb nog nooit zo.n saaie zooi meegemaakt hangende mensen opde bank of ze zitten te kaarten nee dan waren de voorafgaande bb.s leuker en spannender om na te kijken sorry

Beantwoord
Gerda 21 februari 2024 - 13:25

Asley op.de bank aub

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page