Home » Op deze datum is de finale van Big Brother 2024

Op deze datum is de finale van Big Brother 2024

Door BigBrotherNederland

De duur van Big Brother lijkt verschillend, het concept gaat uit van 100 dagen maar dat wisselt nog wel eens. De 100 dagen werd alleen in het seizoen van 2021 behaald. In 2022 en 2023 duurde het seizoen 86 dagen. Ook voor Big Brother 2024 was het nog niet helemaal duidelijk wanneer de finale plaats zou vinden. Vanaf nu is er meer duidelijkheid. Uit het definitieve programmering index van RTL wordt duidelijk wanneer de finale zal zijn. Reserveer onderstaande datum dus in je agenda!

De Big Brother 2024 finale is op 13 april 2024 om 20:00 uur op RTL5. Big Brother 2024 heeft dit jaar dan 90 dagen geduurd. Het volgende wordt bij de programmering index vermeld:

Dé grote finale van Big Brother 2024 met Geraldine Kemper en Tatyana Beloy. Wekenlang konden we
een groep mensen 24/7 volgen door de bijna 130 camera’s in het Big Brother-huis. Ze zijn door Big
Brother flink op de proef gesteld met spellen en uitdagingen. Na deze avond weten we wie er met de
winst naar huis gaat.
13 april
| 20:00 uur | RTL5

Foto: Wesley de Wit / RTL

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.9]

Ook interessant:

10 Reacties

Alex 21 februari 2024 - 13:43

Dat is op een zaterdag.

Beantwoord
Ingrid 21 februari 2024 - 13:52

En ik erger mij aan Tyron en zn kliekje. Clubjes zijn er gekomen na binnenkomst van Doriane en dan versterkt door Sabeau. Dat clubje spreekt altijd slecht over Ashley en Tom. Ze kunnen beter eens in de spiegel kijken want zijnzijn pas door en door slecht.

Beantwoord
Sylvia 21 februari 2024 - 15:05

@Ingrid?
Dit bericht gaat over wanneer de finale gespeeld gaat worden.
Niet om de bewoners vingers toe te wijzen!

Beantwoord
Ward 21 februari 2024 - 15:06

ik geef je 100 % gelijk Ingrid

Beantwoord
Sylvia 21 februari 2024 - 15:06

@Alex, ja idd. Ik zou eerder gedacht hebben dat het op vrijdag zou zijn.
Maar, de datum staat in de agenda😀

Beantwoord
Elizabeth 21 februari 2024 - 16:37

Zou de allereerste Kids-editie van Big Brother er kunnen komen? 👁️

Beantwoord
Alex 22 februari 2024 - 12:17

Vast wel, maar dan wat korter. Een week of zo. Het is nu al een soort Ren je rot 🙂

Beantwoord
yvonne kerssens 21 februari 2024 - 20:27

dus het gaat verlopig nog lekker door,echt top hoop dat ashley en tyron tegen elkaar strijden 13 april dat lijkt mijn super leuk komen allebei uit noord- holland ashley uit schagen en tyron uit alkmaar en ik woon in heerhugowaard ! ! !

Beantwoord
Wendieke 21 februari 2024 - 21:52

Wat ik mij afvraag, wie willen jullie zeker weten niet in de finale zien?
Ik: Randy, Tyron, Ronahi, Doriane, Ashley, Karen en Jimmy. Zijn allemaal achterbakse stokers. En jeetje zeg, wat is die Ashley agressief. Vind haar gedrag zo naar om te zien. Ik kijk alleen de afleveringen en ik heb haar al met meerdere spelers bewust en onbewust ruzie zien zoeken op momenten dat er geen aanleiding voor was. Zij speelt op de man en is respectloos. En het erge is dat ze zegt dat ze alleen tactisch speelt en de emoties van anderen hierbij niet misbruikt. Ik krijg ook de indruk dat oprechte empathie haar vreemd is, behalve als ze de gespeelde vorm kan inzetten voor persoonlijk gewin. Zoals bijvoorbeeld in de aflevering van vanavond. Ik begrijp echt niet waarom mensen hier haar erin houden.

Beantwoord
jo 22 februari 2024 - 09:37

hoe meer tegenstand die Ashley krijgt hoe sterker ze zal worden door de kijker.Er zitten er daar ook tussen die geen mening durven zeggen maar 3 aangezichten hebben,en dit valt meer en meer op! We weten natuurlijk nog niet welke rol BB speelt tegenover de bewoners!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page