Home » Ashley zal zich nooit aansluiten in het andere kamp, ook al krijgt ze een nieuwe duo partner

Ashley zal zich nooit aansluiten in het andere kamp, ook al krijgt ze een nieuwe duo partner

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond waren er  sommige bewoners nog laat wakker. In verschillende slaapkamers worden gespeculeerd over wat er allemaal nog gaat gebeuren in het spel. Zouden er weer nieuwe duo’s komen? En hoe zou dat zijn? Ook Ashley en Tom hebben een gesprek in de concoon ruimte.

Ik ga mij never nooit aansluiten bij hun merkt Ashley op. En ook al moet ik met hun in een duo schap, dan pak ik dat met beide handen aan. Er is nog steeds een kamp waar ik niet aan mee ga doen. Dat was bij mij toch ook antwoordt, we waren een duo maar tot ’s nachts zat ze (Ronahi) bij hun. Dus met mij werd er niet gepraat maar we waren wel een duo. En Jimmy zit ook overal bij. Ik kan gewoon open praten en als ik iets met hem wil bespreken gaat hij dat ook tegen mij zeggen. Ik praat heel de tijd met hem, hij komt er ook bij. Wij vertrouwen elkaar. Als je elkaar niet kunt vertrouwen ja dan… Weet je wat het is gaat Ashley verder, ik neem Alice ook niet mee in dat vlak. Puur omdat ze haar eigen ding heeft en dat respecteer ik ook. Ik ga haar niet pushen om haar keuze te maken. Ik wil haar niet het gevoel geven dat zij mee moet gaan. Ze is een heel verstandig meisje merkt Tom op, ze maakt haar eigen keuze. Ik was niet zo hard met het spel bezig maar ik had wel door dat anderen daar wel heel hard mee bezig waren. Toen al zegt Ashley, we zaten nog in de kennismaking week, dan snap je het spel echt niet hoor. Ik vind dat zo raar. Ik heb veel zin in volgende week maar ik vind dat nomineren echt heel leuk.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in het huis. Het is vrijdag en dat is meestal een rustige dag. Wat gaat er vandaag allemaal gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.1]

Ook interessant:

7 Reacties

GEEN Asleh Fan 23 februari 2024 - 10:32

Leuk om zien wat de echte spelers zijn (Alice, Jimmie, Sabeau en Ashley) en de mensen die vergeten dat ze met een spel bezig zijn en zich laten manipuleren.

Beantwoord
Marc Croes 23 februari 2024 - 10:38

Danny blijf er in

Beantwoord
chris 23 februari 2024 - 10:39

Ik snap dat helemaal dat Ashley zich nooit zal aansluiten bij die andere groep.
Die 2 vrouwen zijn ook zo verschikkelijk.
Die horen echt niet in het BB huis.
Zoals de uitspraak is niet mijn bloedgroep

Beantwoord
Rex 23 februari 2024 - 11:28

Ashley is gewoon een zeer vervelend persoon die denkt dat de wereld om haar draait en dat zij alles kan bepalen. Loopt het niet volgens mevrouw haar plan is de wereld te klein. Ben blij dat zij geen buur van mij is, want dat zou zeker ruzie worden met haar nare persoonlijkheid.

Beantwoord
Sonny 23 februari 2024 - 12:08

Zien jullie dan echt niet hoe Ashley is……niet leuk, ze is iedereen aan het manipuleren

Beantwoord
Alexandra 23 februari 2024 - 22:11

De grootste fout die ooit gemaakt is is om Ashley terug het huis in te halen nadat ze er de 1e week was uitgestemd. Als zij niet terug het huis is was gehaald dan was de sfeer en afkeer jegens elkaar nooit zo giftig geweest als nu. Het is voor het eerst in 25 jaar dat BB bestaat, dat er zo’n verziekte sfeer in het huis is. Inmiddels leven er allemaal Ashley klonen in het huis die haar lage niveau hebben overgenomen waardoor niemand elkaar nog iets gunt en hun dagen voor 95% uit roddelen bestaat, de overige 5% slapen ze!

Beantwoord
Jeannie 24 februari 2024 - 22:07

Helmaal mee eens, een vreselijk vervelend mens . Hopende snel eruit

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page