Home » Sabeau schaamt zich haar oma was gisteren jarig en sport middag in Big Brother

Sabeau schaamt zich haar oma was gisteren jarig en sport middag in Big Brother

Door BigBrotherNederland

Vrijdag is altijd een rustige dag in Big Brother, dit is vandaag ook het geval. Na de lunch komt Sabeau erachter dat het vandaag niet de 22e februari is maar 23 februari. Wat betekent dat haar oma dus gisteren jarig was.

Sabeau schaamt zich, ze vindt het echt heel erg. Ronahi probeert haar wat op te vrolijken. Ze benadrukt dat ze geen tijdsbesef hebben in het huis en dat haar oma het echt niet erg zal vinden. Mensen hebben hier al printscreens van gemaakt, van wat we hebben gezongen voegt ze eraan toe. Uw oma heeft dat allemaal al gezien. Dat is het mooiste cadeau wat je haar kunt geven. Ja, wel een dag te laat zucht Sabeau.

Buiten hebben Doriana en Ronahi tijdens een wandeling over morgen, dan moet er immers iemand weg. Ik denk dat Danny ook wel sterk staat buiten merkt Doriana op. Hij doet geen vlieg kwaad. Ronahi vraagt zich af hoe Glenn in de buitenwereld zou staan. Doriana antwoordt dat ze verwacht met hemm door de draaideur te moeten. Of misschien ook wel met Randy door zijn acties. Stel je voor zegt Ronahi, Randy of jij moeten vertrekken. Dat kan ook zegt Doriana, dat mensen ons niet meer willen zien. Dat weten wij niet.

Nog wat later laat Big Brother van zich horen. Beste bewoners, kom naar de game area. De bewoners gaan kijken en ontdekken daar dat er een pingpongtafel staat en een paar fitness toestellen. Er wordt enthousiast op gereageerd. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 5]

Ook interessant:

3 Reacties

Tonny 23 februari 2024 - 15:23

Wat een zeikers die belgen

Beantwoord
Do 23 februari 2024 - 16:58

Er zijn pizza’s bezorgd in het huis, Dilano staat er minutenlang bij te kwijlen. Vertellend dat jalapeños echt zijn ding zijn. Heel gulzig eet hij zijn stuk op, smachtend en wachtend op een stukje wat overblijft. Als alles op is gaat hij naar de keuken naar Sabeau, zij bakt iets in de koekenpan en weer staat hij als eerste met zijn neus boven het eten. Mijn god, zo inhalig!

Beantwoord
Alex 23 februari 2024 - 18:09

Met die draaideur kan er maar één naar huis.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page