Home » Glenn confronteert Ashley, waarom negeert zij hem?

Glenn confronteert Ashley, waarom negeert zij hem?

Door BigBrotherNederland

Nadat het vliegtuigje voor Randy over gevlogen is besluiten Ashley en Glenn met elkaar te praten. Glenn voelt dat er wat spanning i. Hij voelt zich namelijk genegeerd door Ashley.

Ik was nog net eigenlijk slaperig met mijn hoofd en ik loop iedereen voorbij zonder wat te zeggen begint Ashley. Niet persoonlijk maar omdat ik zelf nog aan het wakker ben en Danny die zegt wat tegen mij en ik reageer daarop op Dan, omdat hij dat tegen mij zei maar niet om anderen te passeren. Dat was niet mijn bedoeling. Zulke dingen zijn als grap bedoeld he antwoordt Glenn, das niet dat dat… Weet ik ook, weet ik ook gaat Ashley verder. Ik weet dat er geen kwaad achter zit, maar ik was gisteren gewoon druk en ik dacht ik denk dat de boodschap wel duidelijk is dat ik er even geen zin in heb en klaar. Maar dat leek vanmorgen nog hetzelfde snap je zegt Glenn dan. We zaten naast elkaar in de zetel en je hebt geen woord gezegd. Aan tafel ook. Ik was ook in gesprek benadrukt Ashley. Ja maar normaal praten wij altijd zegt Glenn. Voor mij kwam dat over van waarom negeert die mij, is dat echt door gisteren? Ik zag gisteren dat je kwaad weg liep maar toen dacht ik moet je daar nu kwaad om zijn, wat je daarvoor tegen mij zei was erger dan dat.  Het was gewoon een opeenstapeling legt Ashley uit. Want ik merk gewoon de laatste dagen dat elke keer als ik wat zeg dat jij gewoon best wel fel kan zijn naar mij met een grap. Dat weet ik ook want ik wees heus wel dat je het niet persoonlijk bedoelt, maar ik zeg gewoon iets tegen haar en weer kwam je ertussen, en weer val je erop in zeg maar, en ook fel. Dus op dat moment had ik daar geen zin in, zeg maar.
Ik zei gewoon van ben je er al niet genoeg naar toe geweest zegt Glenn op zijn beurt. .Ja maar, en toen zei je van ik ga met jou daar heen en dan denk ik waar bemoei je je mee antwoordt Ashley. Ik heb het gewoon met haar één op één dat ik even wat tegen haar zeg en daar wordt weer op gereageerd. Op alles wat ik zeg wordt gereageerd. Maar dat is niet waar he? Ik reageer niet op alles benadrukt Glenn. Zo ervaar ik dat dan zegt Ashley en Glenn zegt dat ze dat zelf soms ook doet. Snap je wat ik wil zeggen? Jij kunt soms ook zo reageren dat als ik iets zeg dat jij er zo op in gaat. En uiteindelijk ik bedoel dat niet slecht. Voor mij is het gewoon een grap omdat je dat zelf ook zo doet.

Dat weet ik ook zegt Ashley, ik had een op een met haar een conversatie. En daar werd op ingesprongen, daar had ik geen zin in. Het lijkt groter wat er is. Maar ik had zoiets van alles wat ik met mijn vriendin bespreekt wordt daar ook al mee bemoeid. Daar was ik even klaar mee, dat vond ik gewoon niet leuk. Het viel verkeerd. Glenn vindt dat ze dat ook moet zeggen, je had mij ook apart kunnen nemen. Ik was gewoon even bezig antwoordt Ashley. Ik merkt gisteren al in de douche, je keek me niet aan. Als er iets is zeg het dan gewoon in mijn gezicht. We keken elkaar gisteren gewoon aan merkt Ashley op. Ik was gisteren ook aan het einde van mijn latijn. De twee bespreken nog enige tijd opmerkingen die bij elkaar verkeerd vielen. Glenn voelde zich genegeerd en volgens Ashley was het niet zo bedoelt. Ik was het even zat. De twee geven elkaar daarna een knuffel. Maak je niet druk benadrukt Ashley. Nee zegt Glenn, ik vind die spanning niet leuk. Ik wilde gewoon praten omdat ik voelde dat er iets was.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.5]

Ook interessant:

7 Reacties

Sylvia 24 februari 2024 - 15:36

Ach lieve Glenn, als je de kans krijg, als je in het huis blijft? je gaat er nog wel achter komen hoe ze is.
Al weet je dit wel, diep van binnen.

Kijkend naar jouw reacties, je steken onder water en je ogen!

Beantwoord
Brie 24 februari 2024 - 15:53

Het masker van Ashley valt nu ook af bij Glenn. Hopelijk wordt hij nu ook ook wakker anders wordt Ashley zijn ondergang

Beantwoord
Sylvia 24 februari 2024 - 20:28

@Brie?
Je hebt helemaal gelijk hoor!

Beantwoord
Chelly 24 februari 2024 - 17:45

De eerste haarscheurtjes.Glenn begint haar door te krijgen!Ze heeft hem ook laten vallen toen ze voor Tom en Jimmy koos.

Beantwoord
Alex 24 februari 2024 - 17:55

Wat een gedoe. Achter alles wat wordt gezegd wordt wordt iets gezocht.

Beantwoord
MXX 24 februari 2024 - 22:22

Adem in en adem uit Sylvia🤍

Beantwoord
Mees 26 februari 2024 - 11:22

Hé hé,eindelijk is dacht al ,zie ik.die Ashley nou helemaal verkeerd ,maar nee hoor gelukkig ,hopelijk.is het snel klaar met die Ashley show

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page