Home » Jimmy bespreekt de positie van Sabeau met Dilano

Jimmy bespreekt de positie van Sabeau met Dilano

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond hadden Jimmy en Dilano een gesprek over het spel. De twee bespraken met wie ze in de finale van Big Brother zouden willen zitten.

Jimmy zou het liefste met Tom en Dilano in de finale zitten. Voor de rest maakt het me niet zoveel uit wie er is. Het is leuk als Karen, Ashley en Ronahi er zijn. Maar het zijn bij mij mensen die af mogen vallen. Voor mij ook wel geeft Dilano toe maar ik heb ook wel moeite mee dat ze moeten gaan. Jimmy vindt dat hij er juist in groeit, mijn overlevingsinstinct gaat meer aan. Het is ook gewoon een spel. Diegene die het hardste huilt moet voor mij weg. Dat zijn er wel meerdere, Ashley en Karen vallen daar ook onder antwoordt Dilano. Ik ben benieuwd, ik hoop gewoon dat we het slim kunnen spelen en lang van de nominatiebank afblijven. Volgens Jimmy is het de kunst om door te gaan zoals je nu doet.

Daarna begint Jimmy over Sabeau. Je hebt best wel met haar wat overleefd maar zij komt ook aan de beurt. Ik denk dat zij populair is in de buitenwereld antwoordt Dilano. Ik denk ik niet. Jimmy kijkt een beetje moeilijk, ik denk dat het wel meevalt met haar hoor. Er is iets met haar. Denk je dat de kijker dat ook zo ziet vraagt Dilano. Ja de kijkers zijn niet achterlijk he benadrukt Jimmy. Denk je dat meerdere mensen hier dat ook zien vraagt Dilano door. Ja zegt Jimmy en Dilano zegt dat hij het gevoel heeft dat het wel goed is. Nee zegt Jimmy, die drie mogen haar omdat ze haar nodig hebben. Het is een lief meisje, daar gaat het niet om. Iemand zei is ze een actrice. Je weet toch hoe zij hier is? Ja antwoordt Dilano, ze doet modellenwerk dus in principe is dat acteren. Ik vind haar best enig he benadrukt Jimmy buiten het spel maar ik weet niet ehmm… Dilano weet niet wat er van haar getoond is, ze laat zich echt wel zien. Ze heeft alleen maar dingen met jou gedeeld merkt Jimmy op, dat is wel een raar iets. Terwijl toen wij een duo waren zei ze tegen mij dat ik teveel aan jou zou hangen. Echt reageert Dilano, zij loopt nu ook achter mij aan. Ik vind het ook wel leuk en vind het ook wel gezellig met haar.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 4.3]

Ook interessant:

7 Reacties

Sylvia 24 februari 2024 - 12:09

“Diegene die het hardst huilt moet weg” Jimmy zijn woorden.
Dus Jimmy, daar is de deur. Je vriendinnetjes Karen en Ashley? Die mogen dan met jou mee!

Wat ben jij aan het veranderen zeg. Huilen omdat je niet bij de genomineerde zat, wat een toneelstuk joh!

Roddelen over iedereen ineens, alles doorpraten met andere bewoners, waaronder je eigen groepje.

En jij Jimmy vindt Sabeua enig? Niet liegen tegen je beste vriendje toch?
De camera registreerd alles wat jij zegt.

Dus ook buiten het huis zien en horen we dit.

Je valt mij zwaar tegen. Jammer.

Beantwoord
Chelly 24 februari 2024 - 13:39

Jimmy is de grootste manipulator!
Hij denkt nu al aan de finale
Gauw eruit met hem
Hij is als de dood voor op de bank komen
Tranen met tuiten huilen nadat hij eruit werd gehouden.Wat een komediant

Beantwoord
Sylvia 24 februari 2024 - 20:24

@Chelly!
🙌🫶

Beantwoord
Gezina 24 februari 2024 - 14:15

Bah wat is Jimmy gemeen. Beetje met iedereen mee praten zodat ze hem er niet op zetten. Naar mannetje.

Beantwoord
Gezina 24 februari 2024 - 14:44

Kan Dilano ook eens een shirt aan houden vind het niet echt een geweldig lijf om naar te kijken.

Beantwoord
Alex 24 februari 2024 - 17:46

Ik denk dat Jimmy het bij het rechte eind heeft.

Beantwoord
Marc Croes 26 februari 2024 - 23:16

Tyron heeft en mooi body

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page