Home » Ashley staat haar powerfull status af en de bewoners hebben een zeer emotionele opdracht

Ashley staat haar powerfull status af en de bewoners hebben een zeer emotionele opdracht

Door BigBrotherNederland

Terwijl de bewoners rustig beginnen aan de nieuwe dag klinkt er een geluidssignaal in het huis. Big Brother neemt vervolgens het woord.

Bewoners begint Big Brother, een belangrijke mededeling. Ik heb alle bewoners die powerfull zijn het afgelopen uur naar de dagboekkamer geroepen en een voorstel gedaan. Ze hebben allemaal hetzelfde voorstel gekregen namelijk: wil jij je powerfull status opgeven en ruilen met je duo partner. Zodat je duo partner powerfull wordt en jijzelf powerless. Een iemand is ingegaan op dit voorstel, dus er vind een wisseling plaats. Ashley heeft besloten haar powerfull status op te geven en te ruilen met powerless. Karen proficiat, jij bent nu powerfull. Karen zegt tegen Ashley dat ze dat niet had hoeven doen. Ik gun het je schat zegt Ashley. De twee geven elkaar daarna een knuffel.

Niet veel later meld Big Brother zich weer. zoals ik meermaals heb gezegd: je bent beter powerfull dan powerless. En dat geld zeker voor de volgende game. Alle powerfull bewoners kom naar de gameroom voor iets heel bijzonders. Powerless bewoners, jullie spelen niet. Jullie blijven in het huis. Sportkleding is niet nodig. Alleen powerfull bewoners mogen bij de deur van de gameroom staan. De powerless bewoners blijven ondertussen achter in het huis en speculeren over wat het zou kunnen zijn… Uiteindelijk moeten de powerless bewoners naar de slaapkamer. En niet veel later komen de powerfull bewoners terug het huis in. Ze moeten naar de tuin zodat de powerless bewoners de gameroom in kunnen.

Uit de verhalen van de powerfull bewoners wordt duidelijk dat het een emotionele opdracht was. Men kon persoonlijke items kopen in de vorm van een brief, een brief schrijven, audioboodschap, videoboodschap en een telefoongesprek. Karen zondert zich af en barst in tranen uit. Alice lijkt iets gekocht te hebben. Ze heeft een telefoongesprek met haar vriend gekocht. Sabeau een brief van haar opa, Glenn een audioboodschap, Tyron een videoboodschap van een vriend. Ze vonden het erg moeilijk. Het bedrag zou per item aflopen tot er op een knop gedrukt wordt. Hoeveel geld er uiteindelijk  van de prijzenpot afgaat is nog afwachten totdat de powerless bewoners klaar zijn…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.8]

Ook interessant:

9 Reacties

Hans S 26 februari 2024 - 11:27

En wie is er weer als een klein meisje aan het huilen Ashley , die volwassen vrouw heeft ook niks meegemaakt.

Beantwoord
Hans S 26 februari 2024 - 11:29

En nu Alice weer huilie huilie doen wat een stel huilebalken zeg.

Beantwoord
Yvonne 26 februari 2024 - 11:54

En zo zie je maar weer hoe egoïstisch de mens is ,heel jammer dat er mensen zijn die nooit genoeg hebben

Beantwoord
anneke 26 februari 2024 - 12:21

wat mooi van Ashley om dit af te staan. daar kunnen de anderen een voorbeeld aan nemen. Ze is wel de enige die dit gedaan heeft.

Beantwoord
Gezina 26 februari 2024 - 12:34

Gelijk hebben ze. Gewoon aan jezelf denken.

Beantwoord
Gerard 26 februari 2024 - 19:06

Klasse gewoon van Ashley…dat ze dit aam Karen heeft gegeven….. en nu mensen weer over Ashley afzeiken….bŕrrrr

Beantwoord
Ostyn luc 26 februari 2024 - 23:14

Vergeet niet dat wie powerless is op het einde van de week zal genomineerd zijn, dus 6 personen die dan door de 6 powerfull kunnen vrijgesteld worden.

Beantwoord
Chelly 27 februari 2024 - 05:52

Anneke en Gerard
Doe niet zo naïef.Ashley doet dit voor de buitenwereld,vergeet niet het is een keiharde spel.Ze denkt dat ze zo sterk staat dat als ze genomineerd wordt dat de paar bewoners die ze onder de duim heeft haar gaan redden/en de buitenwereld natuurlijk.Ze doet niets zomaar!Er komt op woensdag/donderdag zeker een plottwist!Lachen…

Beantwoord
Alexandra 27 februari 2024 - 21:46

Inderdaad Gérard dat doen we zeker want madam Ashley doet niks vanuit liefdadigheid! Alles war zij doet doet ze met een reden en die reden is ten alle tijden om er zelf beter van te worden! Maar er zijn nog steeds talloze mensen die zo blind van haar zijn en die daar nog met open ogen inlopen ook! Ik vind het hilarisch om te lezen hoe er door haar fans met haar gedweept wordt en alles wat ze doet als zoete koek slikken. Als Ashley morgen roept dat Sinterklaas toch echt bestaat dan zetten alle fans spontaan hun schoen bij de kachel, inclusief wortel!!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page