Home » Een spelletje loopt uit de hand, Sabeau beschuldigd Tom van agressief gedrag

Een spelletje loopt uit de hand, Sabeau beschuldigd Tom van agressief gedrag

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond deden een paar bewoners een “spelletje” in de tuin. Ze deden steen, papier, schaar en diegene die verloor mocht door de tegenstander met een pannenkoek een mep in het gezicht geven. Er werd veel om gelachen, iedereen vond het leuk. Maar blijkbaar vond toch niet iedereen het leuk. Volgens Sabeau zou Tom haar heel hard in het gezicht gemept hebben. Ze kon er op dat moment om lachen maar achteraf lijkt ze toch haar bedenkingen te hebben. Ze heeft pijn door de actie van Tom.

Onderling wordt dit veel besproken. Zo ook Karen, Ashley en Danny. Ik heb ook al tegen haar gezegd, let op hoe je iets zegt merkt Karen op. Ik heb ook tegen hem gezegd dat hij op moest letten voegt Danny eraan toe. Het zijn allemaal mooie woordjes… Maar als het puntje bij paaltje komt zie je aan wie je wat hebt. Wie je kunt vertrouwen. Uiteindelijk komt Tom er ook achter dat Sabeau na het spelen van het spel haar beklag heeft gedaan en dat het zeer zou doen. Hij bespreekt dit met Jimmy. Ty zei er volgens hem iets over aan tafel. Ze is er boos over dat ik haar in het gezicht heb geslagen. Dat wilde ze toch zelf antwoordt Jimmy. Ja gaat Tom verder, ze is boos. Maar ik ga niet kruipen voor haar he. Ik ga gewoon zeggen sorry als je dat te hard vond. Maar zij heeft ook hard op mijn gezicht geslagen. Dat is haar gedrag om er nu voor de camera een groot ding voor te maken. Roep haar zo maar hier, dan zit jij erbij. Niet dat ze het gaat verdraaien of zo.

Ondertussen heeft Sabeau er een gesprek over met Randy. Sabeau vindt het respectloos. Maar laten we dan als mannen verder gaan. Mannen kunnen elkaar een klap in hun gezicht geven en daarna elkaar de hand schudden. Als dat nu kan gebeuren is het oke. Maar als hij door blijft gaan. Ik ben het niet met je eens antwoordt Randy. Als je kijkt hoe we het spel hebben gespeeld. Daarna doet Randy voor hoe Tom een mep gaf. Waarom zou je dat doen? Omdat hij agressie heeft zegt Sabeau en Dilano vraagt zich af waarom hij dat niet bij Ty deed. Vervolgens wordt de livestream enige tijd onderbroken. Als er weer beeld is is er een discussie tussen Sabeau, Jimmy, Karen, Tyron en Dilano over het voorval. Tyron vindt dat Jimmy hem (Tom) aan het verdedigen is. Dat is niet waar zegt Jimmy, wat jij zegt is helemaal niet waar. Jullie weten zelf ook hoe hij is zegt Tyron dan. Je kunt niet met hem praten. Ja antwoordt Karen, maar als je eerst aan het lachen bent… Ik zou direct iets zeggen. Jimmy vindt het een theaterspel. Sabeau hoort het aan en laat weten dat ze er uit zichzelf niets meer over gaat zeggen. Je bent er nu wel over bezig merkt Karen op. Omdat er naar mij wordt gesproken zegt Sabeau. Tyron vindt dat de andere persoon dan naar haar toe moet stappen. Hij weet donders goed dat hij fout zit. Ik denk dat het gevaarlijk is zucht Jimmy, ik denk dat ik naar buiten ga.

Dilano en Sabeau bespreken het ondertussen ook. Sabeau laat weten dat ze totaal geen behoefte heeft aan een gesprek. Dilano adviseert het wel om er dan verder niet over te praten. De twee geven elkaar een knuffel en Sabeau lijkt het een goed plan om haar hoofd gewoon weer te laten zien.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.3]

Ook interessant:

22 Reacties

Alex 28 februari 2024 - 08:52

Het wordt hoog tijd dat Tom vertrekt.

Beantwoord
Elly 28 februari 2024 - 08:56

Ondertussen heeft Sabeau er een gesprek over met Sabeau BB ??

Maar goed die Sabeau moet zo snel mogelijk naar huis…wat n vies kind is dat,
Ze deed t hardste van allemaal mee, ga dan weg of zeg ik gelijk wat van maar ga niet naderhand tegen iedereen liggen zeuren en zeker niet op die manier
Maar goed ik zeg al vanaf t begin dat dit kind aan t leren is voor actrice
Ze speelt toneel en voert toneelstukjes op daar ward je niet goed van
20 jaar amai…en zoveel onzin spuien ..hier noemen ze zo iemand n zwerende teef

Beantwoord
john 28 februari 2024 - 09:07

En ja hoor, nu heeft ze nummer 3 te pakken. Gisteren liep ze in de tuin met Dilano en noemde Ashley een monster, daarna probeert ze Roanie uit te schakelen en nu heeft ze het op Tom voorzien omdat hij haar al van begin af aan niet vertrouwt. Dilano gebruikt ze als speelbal voor haar toneelstuk omdat hij als een hondje achter haar aan loopt. Wie is de volgende op haar lijst???
Sabeau speelt heel gevaarlijk op deze manier waar gewonden gaan vallen.

Beantwoord
Rudy Volders 28 februari 2024 - 09:14

Wat een valse streek van Sabeau en m.i. vooral van Tyron die de zaak oppookt zoals altijd als Tom al dan niet betrokken is.

Beantwoord
Ostyn luc 28 februari 2024 - 09:30

Iedereen die deelnam aan het spel deed het met mate maar de manier waarop Tom zijn “aanloop” nam deed vragen stellen, eerst haar haar opzij leggen en dan zag je aan zijn gezichtsuitdrukking “ik ga u hier een mep verkopen……” Tom is vooreerst iemand die niet tegen zijn verlies kan en een uiterst achterbakse kerel. Heeft al in conflict gelegen met Tyron, Ronahi, Karen,Ashley, wie is volgende? Behoort tot de kliek van de generaal maar zal wellicht haar eerst slachtoffer zijn.

Beantwoord
jeroen 28 februari 2024 - 10:22

tom er zo snel mogelijk uit aub .

Beantwoord
Gerard 28 februari 2024 - 10:38

Sabeau heeft het weer eens voor elkaar,,nu tegen Tyron wat zeggen over Tom…en die sukkel trapt erin wat Sabeau zegt..ze verdraaid alles….dat meisjes moet gauw gauw uit bigbrother het liefst a.s. ZATERDAG

Beantwoord
Sonja mores 28 februari 2024 - 11:05

Zoals ze zelf gezegd heeft in haar profiel filmpje ze draait iedereen rond haar vinger als het moet de slang

Beantwoord
Peperkamp 28 februari 2024 - 11:12

Sabea is een hele rare meid…praat in 1 zin zichzelf steeds tegen met een waterval aan woorden..doodmoe van te worden.

Beantwoord
efje 28 februari 2024 - 11:17

Wat een vals meisje,zo jong en nu al verpest.Zaterdag weg met Sabeau

Beantwoord
Hans S 28 februari 2024 - 11:53

Tom is een kinderachtig mannetje en Sabeau geloof ik niet meer.

Beantwoord
Hans S 28 februari 2024 - 11:54

En ja ze passen wel bij elkaar.

Beantwoord
Jeanny 28 februari 2024 - 13:19

Tom blijkt nogal wat issues te hebben , hou me hart vast voor de dame waar hij misschien een relatie mee gaat krijgen als hij weer thuis is.

Beantwoord
Ingrid 28 februari 2024 - 13:30

Sabeau zal niet veel meer oproer mieten veroorzaken, zaterdag mag ze naar huis en sls er 2 migen gaan dan mag tyron haar handje vasthouden ! Doeiiii

Beantwoord
Lili 28 februari 2024 - 13:46

Wat een raar kind is die sabeau…niet normaal zeg…deed net zo hard mee…en Tyron die profiteert van de situatie…jonge,jonge wat een rot groepje is dat…

Beantwoord
Hans S 28 februari 2024 - 16:29

Valt wel mee Sabeau is best een leuk meisje niks mis mee.

Beantwoord
Mees 28 februari 2024 - 14:53

Er is iets niet in orde met die Tom hoor,
Ik heb nog nooit van .in leven zo iemand gezien

Beantwoord
Alex 28 februari 2024 - 17:03

Beter geen pannekoeken bakken.

Beantwoord
Nelski 28 februari 2024 - 17:39

Zo jong en zo bedorven Sabeau.
Geef mij Ashley maar, zij is eerlijk.

Beantwoord
Willemien 28 februari 2024 - 18:38

Slimme tante ze bespeelt haar clubje ,en ze trappen er met bijde benen in ❗️❗️ En Dilano tjonge jonge wat een schoothondje…

Beantwoord
Stlly 29 februari 2024 - 19:34

Heel snel die Tom eruit wat een gevaarlijk kereltje

Beantwoord
Marc Croes 1 maart 2024 - 18:02

Tyron blijft

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page