Home » De bewoners krijgen de pizza oven, het is pizza avond!

De bewoners krijgen de pizza oven, het is pizza avond!

Door BigBrotherNederland

De bewoners hebben vandaag weer even mogen sporten, dit keer niet in de game area maar in de tuin. Ook stond er een badminton net en was er een hoelahoep. Waar gretig gebruik van werd gemaakt. Uiteindelijk moet de raamdecoratie dicht en moeten ze tot nader order binnen blijven. Uiteindelijk geeft Big Brother weer een seintje dat alles open is en dat ze weer in de tuin mogen.

De luiken mogen open en er staat een pizza oven in de tuin. De ingrediënten liggen in de voorraadkamer. Het is vanavond pizza avond! Eet smakelijk. De bewoners juichen enthousiast en gaan kijken in de voorraadkamer waar veel ingrediënten klaarliggen. Tom en Danny zetten een koksmuts op en starten gelijk met het opstoken van de pizza oven. Ook nu gaat het stoken nog niet helemaal lekker maar uiteindelijk lukt het de mannen om deze op temperatuur te krijgen. In de keuken worden ondertussen pizza’s klaargemaakt. Ashley ziet nu wat ze verkeerd heeft gedaan toen ze naar Pizzaria Big Brother mocht. Per duo worden de pizza’s klaargemaakt en opgegeten. De bewoners genieten ervan. Uiteindelijk heeft iedereen lekker gegeten en wordt alles weer netjes opgeruimd. Wat gaat de rest van de avond nog brengen?

Mocht je nog niet gestemd hebben op genomineerde Tyron, Sabeau of Jimmy dan kun je dat doen via onderstaande linkjes. Let er wel op dat je stemt op de bewoner die je in het huis wilt houden.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Ook interessant:

4 Reacties

Alex 1 maart 2024 - 18:29

Is een pizza zo’n feestmaal?

Beantwoord
Gerard 1 maart 2024 - 19:00

Gaan er twee uit zaterdagavond dan worden het Sabeau en Tyron….zo niet als één uit gaat dan is dat Sabeau….die bigbrother moet verlaten.

Beantwoord
Do 1 maart 2024 - 20:46

Ja Alex, als je geen garnalen lust dan zeker 😂

Beantwoord
Eduard 1 maart 2024 - 23:38

Nee droge kip met rijst, of weer een hap yoghurt dat is feest!!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page