Home » Jimmy biedt zijn excuses bij Ronahi aan, hij is te hard tekeer gegaan maar kwam op voor zijn vriend

Jimmy biedt zijn excuses bij Ronahi aan, hij is te hard tekeer gegaan maar kwam op voor zijn vriend

Door BigBrotherNederland

Gisteren tijdens de bekendmaking van de nominaties werd bekend dat Jimmy zichzelf op de nominatiebank gezet heeft waardoor Dilano niet meer genomineerd is. Mocht Jimmy blijven is hij volgende week vrijgesteld. Na de bekendmaking gaf Jimmy een speech, die niet bij iedereen goed viel. Onder andere bij Ronahi. Op deze nieuwe dag besluiten de twee erover te praten.

Ik wilde het voor hem opnemen zegt Jimmy, doelend op Dilano. Snap ik antwoordt Ronahi. Ik ben er een beetje te hard ingegaan gaat Jimmy verder. Zo ben ik niet, nou ja blijkbaar wel. Maar door al die familie dingen van deze week en vorige week ben ik gewoon prikkelbaar. Het was mijn recht niet om er zo over te praten. Ronahi antwoordt dat ze geschrokken was. Ik kende je tot nu toe nog niet zo. Ik heb me echt heel slecht gevoeld die avond en met een slecht gevoel gaan slapen. Ik dacht ik laat het even, ik wil het niet erger maken. Ik wil het wel graag uitspreken. Het moet van mij af. Ik voelde echt van oei, ik zou Dilano er nooit opzetten omdat hij veel voor mij betekent. Ik heb een keuze gemaakt voor een ander, omdat ik dat op dat moment wilde doen. Ik stond daarachter. Ik dacht ik laat je jou ding zeggen.

Jimmy snapt het wel, je hoeft niets aan mij uit te leggen of verantwoorden. Je mag je keuze maken op wie je wilt, dat doe ik ook. En ik wil mijn excuses ervoor aanbieden. Ik heb vannacht ook een beetje wakker gelegen. Punt is wel dat als ik iemand mijn vriend noem dan ga ik daar ook voor. Daar komt het ook vandaan. Ik weet dat hij jullie ook als vrienden ziet. Maar het moeilijke van hier is dat je in theorieën zit. Je moet nadenken van wat is waar en waar ligt de grens. Ronahi vond het heftig, ik snap jou deel. Maar ik heb dat ook van Dilano. Dilano zei van als ik de stem niet gemaakt had hij er niet op stond. Dat kwam voor mij hard aan, in mijn ogen was het van ik heb jou niet genoemd en dat zal ik ook niet doen omdat hij bij mij hoog zit. Ik zie hem als een vriend, ook hierbuiten. Ik was niet bezig met rekenen en andere dingen. Ik snap jouw kant, het emotionele. Maar ik zou nooit zo tegen je doen. We moeten niet vergeten dat dit het spel is. Sinds het vertrek van Doriana wil ik hier genieten. Een goed gesprek hebben, lachen en goede gesprekken hebben. Ik wil het goed houden. Jimmy geeft toe dat hij te ver is gegaan. Ik zou er ook rekening mee gaan houden. Ik herken mezelf ook niet zo. Ik ben er niet perse trots op.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.3]

Ook interessant:

13 Reacties

Snijers linda 1 maart 2024 - 09:52

Ronahi toch je praat langs je heen ,hoe dikwijls zeg je ik ben zo niet en je doet niks anders als complotjes smeden hoe dikwijls heb je gezegd die moet weg ik noem nu geen namen de kijkers weten toch over wie het gaat , jullie hadden het ook al over jimmy moet weg voor de eerste nominaties deze week ,of denk je dat ze dat niet uitzenden ooo jawel hoor en dat vind ik vies en jou volgers vooral Randy trapt telkens in jou praatjes want zelf voelt hij zich er niet goed bij hij kan ook niet denken gelijk jou en gaat met jou mee omdat hij denkt dat je de heilige bent

Beantwoord
Gezina 1 maart 2024 - 09:58

Mensen aub doe SABEAU eruit. Vreselijk kind.

Beantwoord
Ingrid 1 maart 2024 - 11:05

Zich verontschuldigen ? Waarvoor ? Omdat het klikje Robahi en Randy een mes in Dilano z’n rug hebben gestoken metbhem te nomineren en waarvoor Jimmy hem nu vrijsteld met de wissel ? Het moet niet gekker worden in dat huis. Jimmy heeft netjes gehandels en ik hoop dat hij er als favoriet uitkomt zaterdag. Zal je daar eens wat koppen zien. En dan Sabeau en Tyron allebei door de deur en allebei naar huis. Zo komt er wat schot in dat BB spel want momenteel is het saai.

Beantwoord
CollieHaas 1 maart 2024 - 11:09

Gisternacht heeft Sabeau zich weer goed lopen belachelijk lopen maken in het gesprek met Ty.. Het was te moeilijk om aan Dilano te vertellen wat haar opa had geschreven, maar dan wel in Ty z’n kont kruipen en zogenaamd vertellen dat haar hele achterban haar vantevoren al zeiden dat ze zou klikken met hele kamp Ty en Dilano er nadrukkelijk uit laten. Dan ben je vies en hier laat je zien dat je niet meer dan gebruik hebt gemaakt van de goedheid van Dilano en hem nu straalhart aan de kant schuift. Jij hoopt op rechtvaardigheid zei je gister en dat hoop ik ook echt, want als dat er is, ga jij zaterdag naar huis en hebben wij 1 kind minder in de speeltuin om naar te moeten kijken.

Beantwoord
Sona 1 maart 2024 - 12:38

Ach…Jimmy waait lekker met alle winden mee…laat je horen wat je wil horen en laat je zien wat je wil zien..maaar ondertussen…
Z’n beste maatje van de nominatie halen…Tja dat nu te doen is een veilige en slimme set…dus goed over nagedacht, hij weet dondersgoed dat gevoelige kijkers hier als boter voor smelten…

Beantwoord
Gerard 1 maart 2024 - 12:51

Ronahi dat is echt een zeurkous gauw weg daar in het huis.

Beantwoord
Alex 1 maart 2024 - 17:00

Waarom is JImmy volgende week vrijgesteld? Blijbaar een regel die nog niet bekend is gemaakt. Dan is het natuurlijk stemmen met een blinddoek voor.

Beantwoord
Marc Croes 1 maart 2024 - 18:47

Tyron blijft en sab

Beantwoord
Marc Croes 2 maart 2024 - 06:15

Tyron blijft Jimmy naar huis

Beantwoord
jo 2 maart 2024 - 09:01

Ja,ik begrijp ook niet dat jimmy volgende week is vrijgesteld of is dit in samenspraak met BB! Hij kan toch deze avond weggestemd zijn door de kijkers?

Beantwoord
Roberto 2 maart 2024 - 09:17

Jimmy eruit de de eerste taxi dat langskomt

Beantwoord
Marc Croes 2 maart 2024 - 10:04

Tyron blijft

Beantwoord
Marc Croes 2 maart 2024 - 19:10

Tyron blijft en saboro naar huis

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page