Home » Ashley woest door wenkbrauwpotlood die gesneuveld is en Jimmy krijgt een lief briefje

Ashley woest door wenkbrauwpotlood die gesneuveld is en Jimmy krijgt een lief briefje

Door BigBrotherNederland

De live show van vanavond komt steeds dichterbij. Vanavond moet er weer een bewoner naar huis, of zijn het dit keer misschien twee bewoners? De genomineerden hebben hun koffers gepakt en de dag gaat vrij rustig voorbij. Wel worden er wat briefjes gemaakt. Zo ook Tom, hij maakt een persoonlijk briefje voor Jimmy. Hij heeft hiervoor het wenkbrauwpotlood van Ashley gebruikt. En die is nu niet meer te gebruiken. Ashley is daar op zijn zachtst uitgedrukt niet blij mee.

Boos loopt ze naar Tom die met Glenn aan het tafeltennissen is. Dit is alles wat ik nog heb zegt ze. Dit is echt niet cool, ik heb al gezegd dat ik het niet wil hebben. Oke antwoordt Tom. Oke zegt Ashley, ga jij een nieuwe halen? Wat is dit voor iets joh?! Ashley gaat daarna naar de badkamer in de hoop dat ze haar wenkbrauwpotlood nog kan slijpen. Al snel komt ze erachter dat dat niet lukt. Ze loopt weer terug en zegt bedankt Tom, ik kan er helemaal niks meer mee. Ik zal hem slijpen voor u antwoordt Tom. Nee zegt Ashley, je kunt er niks meer mee. Pak lekker jullie eigen spullen. Karen komt bij Ashley staan en Ashley zegt dat mensen hun eigen spullen moeten pakken en met de tengels ervanaf moeten blijven. Ik kan niet even naar de winkel he?! Wie gaat het oplossen? Helemaal niemand. Dat hele ding is eruit. Ik weet het antwoordt Karen, ik heb het ook gezien. Het hele binnenkantje valt eruit merkt Ashley op. Ah echt antwoordt Karen, oei. Ik word hier echt furieus van benadrukt Ashley.

Na het avondeten maken de bewoners zich langzaamaan klaar voor de live show. Uiteindelijk wordt er een briefje gemaakt namens Karen, Ashley, Tom en Glenn speciaal voor Jimmy. Jimmy wordt erbij geroepen waar Danny Glenn, Alice, Karen, Ashley en Tom al klaar zitten op het bankje ligt het briefje klaar. Jimmy leest dit voor “Lieve Jim, alvast bedankt voor het zijn van onze beste vriend. Wij zijn blij om te zien hoe jij bent open gebloeid. We love you”. Hij is er erg blij mee. Ik heb weer wat gedaan zucht hij. Ashley zegt beloof mij een ding, als je blijft doe dit nooit meer. Nee zegt Jimmy, dit was genoeg.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.7]

Ook interessant:

6 Reacties

Maria Claassen 2 maart 2024 - 21:25

Ik begin me al een tijdje te ergeren aan Ashley om de volgende redenen ik vind haar een stookster. Ze voelt zich de belangrijkste in het huis met de woorden van mijn leger.Ik denk wel dat ze tot het einde blijft omdat de meeste kijkers van spanning houden en daar zorgt ze wel voor

Beantwoord
Alex 2 maart 2024 - 21:52

Rampzalig hoor. Benieuwd hoe ze er zonder wenkbrauwpotlood uitziet. En met die mascara kan ze ook beter stoppen. Dat is geen gezicht als ze huilt.

Beantwoord
joost 3 maart 2024 - 07:48

Baardmans Randy is gewoon écht niet te vertrouwen want hij heeft zelfs Dilano genomineerd! En dan gaat hij es een beetje vreemd doen….En die Dilano mag wel es wat vrolijker en dankbaarder zijn want zijn kuren die hij toont …..en dan spant hij nog es samen met die Randybende… Eigenlijk zou BB es wat moeten laten zien van dat gestook aan de bewoners…

Beantwoord
Hans S 3 maart 2024 - 09:04

Waar je nog druk om kan maken , bij de Hema in de boedelbak duizenden wenkbrauwpotloden voor nog geen eur aanstelster.

Beantwoord
J 3 maart 2024 - 16:13

Hallo,
Ik erger me heel erg aan Ashley. Zij kan niets anders dan zieltjes proberen te winnen door te manipuleren en lieve verhaaltjes te vertellen tegen haar “mede”bewoners. Anderen in een kwaad daglicht stellen is niet chill Ashley. Speel voor jezelf en laat anderen dat ook doen.

Beantwoord
J 13 maart 2024 - 15:19

hallo,
Ik heb net de uitzending van gisteren gezien en nu is het meerdere bewoners toch wel duidelijk dat die grote t…. meid het kleinste kind van de klas is. iemand die een emmer komt halen zo uitblaffen is echt niet normaal en denken dat je een grote mamma bent omdat je twee kinderen hebt doe effe normaal. Een kerel van 25 heeft net zoveel te zeggen in het huis. En het ergste dan wint ze nog een vrijstelling ook. Ik hoop dat ze zo snel mogelijk uit het huis verdwijnt.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page