Home » Fun week is gestart, de bewoners strijden alleen en zoeken naar een spelticket tussen duizenden ballonnen

Fun week is gestart, de bewoners strijden alleen en zoeken naar een spelticket tussen duizenden ballonnen

Door BigBrotherNederland

Nadat duidelijk werd dat Sabeau Big Brother moest verlaten duurde het niet lang voordat Tyron weer terugkeerde in het huis. Dilano was daar uiteraard niet zo blij mee. Hij noemt het een k*t zooi. Ronahi geeft hem een knuffel. Je hebt haar leren kennen, dat is het belangrijkst. Ja zucht Dilano. Uiteindelijk gaat hij even op bed zitten en voor zich uit kijken.

Niet lang daarna gaat de draaideur open. Big Brother zegt dat het een leeg bakje is. Het bakje is voor jullie pins. Doe jullie pins af en leg deze in het bakje. En ook de blauwe bandana’s mogen hierbij. Er wordt een spelletje gedaan en Dilano praat nog met Ronahi op Sabeau. Daarna roept Big Brother de bewoners naar de woonkamer. Als iedereen zit wordt het nieuwe thema bekendgemaakt. Na zeven weken strijden in duo staan jullie er deze week helemaal alleen voor. Wie blijft er overeind en wie niet? En omdat ik weet dat jullie weer keihard gaan strijden, doe ik een strik rond deze week. En doop ik de week tot fun week. En tijdens fun week gaan we alles weer opnieuw vieren. Vanavond is het oud jaar.

De bewoners reageren enthousiast en wensen elkaar een gelukkig nieuw jaar. Daarna gaat de draaideur open en daar staan een paar flessen champagne en oliebollen. De bewoners zijn blij, proosten met elkaar. Als de champagne en de oliebollen op zijn moeten de bewoners weer verzamelen in de woonkamer. Daar neemt hij het woord. In het Big Brother avontuur is alles onvoorspelbaar. Niets is wat het lijkt en alles is mogelijk, op 2 maart oudjaar vieren bijvoorbeeld. Ik hoop dat jullie elkaar overladen hebben met wensen en dat jullie voor jezelf enkele goede voornemens hebben gedaan. Ik heb ook een voornemen voor jullie. Voor het nieuwe jaar en dat is dat jullie blijven strijden. Strijden in spellen, strijden voor de winst. Morgenochtend mogen vier van jullie spelen voor een vrijstelling. Een belangrijke challenge dus. Welke vier dat wordt vanavond nog bepaald. Van een iemand weten we nu al dat hij niet zal spelen en dat is Jimmy. Hij heeft zijn vrijstelling al op zak. De vier die morgenochtend in een bikkelharde strijd gaan spelen voor vrijstelling, die vier worden  bepaalt door een fun game. De hele gameroom is gevuld met ballonnen, duizenden ballonnen. Die mogen jullie stuk prikken. In vier van deze ballonnen zit een spel ticket. Wie zo’n wikkel vind staat morgen aan de start van de vrijstelling challenge. Er is ook nog een speciale ticket te verdienen, deze zit in een paarse ballon. Wie deze heeft speelt niet mee voor een vrijstelling maar kan wel een doorslaggevende factor zijn in het spel. Jullie krijgen één minuut om op zoek te gaan naar een gouden wikkel. Als iedereen geweest is en er zijn nog wikkels niet gevonden dan mogen jullie met zijn allen samen op zoek. We beginnen één voor één, de volgorde bepalen jullie zelf.

De groep bepaalt de volgorde. En als iedereen geweest is heeft alleen Tyron het ticket gevonden waarmee hij een doorslaggevende rol heeft. Iedereen mag daarna de gameroom in om te zoeken. De livestream wordt onderbroken en als er weer beeld is wordt duidelijk dat Danny, Dilano, Karen en Tom spelen het spel mogen spelen voor vrijstelling, Tyron speelt het spel voor de vrijstelling dus niet mee, maar heeft een doorslaggevende rol in de game.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.6]

Ook interessant:

5 Reacties

Yvonne 3 maart 2024 - 11:25

Ik ben benieuwd wat er allemaal gebeurt in deze week.ben helemaal blij dat jimmy en tyron er nog in zit waar woon tyron nou eigenlijk in alkmaar of heerhugowaard ?

Beantwoord
Elly 3 maart 2024 - 11:28

Rohani geeft Delano n knuffel terwijl zij Sabeau heeft genomineerd…..van mij mag zij nu wel snel vertrekken…..top dat Delano nu vrijstelling heeft gewonnen en nu zelf kan strijden I.p.v. bewerkt worden door die actrice Sabeau
Hoop bank met Rohani, Tyron en Randy

Beantwoord
Toos 3 maart 2024 - 13:56

Heel fijn voor Dilano

Beantwoord
Alex 3 maart 2024 - 17:19

Waarom niet direct allemaal tegelijk zoelen?

Beantwoord
Marc Croes 5 maart 2024 - 08:31

Ik zie Jimmy en Tyron bigbroder nog winnen maar Jimmy wint het

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page