Home » Sabeau over haar verblijf in Big Brother: het was prachtig

Sabeau over haar verblijf in Big Brother: het was prachtig

Door BigBrotherNederland

Sabeau moest Big Brother na de zevende live show definitief verlaten. Maar hoe heeft zij haar tijd in het Big Brother huis ervaren? Wat vond ze van haar verblijf?

Het gaat enorm goed met me, ik ben blij om weer terug te zijn begint Sabeau. Jeetje wat een aanpassing weer, het gaat gewoon goed met me. Ik ben blij. Ik heb het hele avontuur als een prachtig intens avontuur mogen ervaren. Intens was ie zeker maar prachtig ook. Een van mijn mooiste momenten is dat ik mezelf tegenkwam. Maar ook de connecties die ik met mensen heb gelegd. Dilano, Tyron, Randy, Ro, Glenn, Doriana, Bas allemaal gekkenhuis. Ik ben blij als ik hun weer mag zien want dan gaan we gek gaan met zijn allen. Ik ben niet teleurgesteld dat de bewoners mij genomineerd hebben deze week. Het is en blijft een spel. Ik vind dat je het spel en de bewoners zelf moet onderscheiden. Dingen waar ik trots op ben? Dat ik bij mijzelf ben gebleven. Hoe je het went of keert, ik denk dat ik mij nu goed voel is omdat ik mijzelf ben gebleven. Anders had ik me anders gevoeld. Hetgeen wat ik mee zou geven aan de bewoners, blijf jezelf, blijf eerlijk, blijf rechtvaardig, dan komt het allemaal goed. Of Sabeau nog een keer mee zou willen doen is ze duidelijk, dat doet ze maar al te graag. Ze gaat de mooie mensen missen. Of ze meer ziet in Dilano of het alleen vriendschap is weet ze nog niet wat ze erop moet antwoorden. Laten we die even lekker in het midden. Ik heb veel doelen bereikt maar ik had net iets meer willen bereiken. Ik kwam net los als persoon maar voor een groot deel heb ik ze bereikt. Dank jullie wel voor al jullie energie, liefde, moeite, tijd die jullie erin hebben gestoken. Ook in het feit dat jullie fanmail hebben gestuurd. Wat ik ook wil meegeven is ik weet dat ik jong ben maar wat ik wel heb geleerd is blijf bij jezelf. Dan komt het allemaal goed.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 3.7]

Ook interessant:

2 Reacties

Elly 4 maart 2024 - 10:23

Ik zeg maar zo….ik zeg maar even niks…..

Beantwoord
Alex 4 maart 2024 - 10:54

Mooie reactie.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page