Home » Alice gaat met Danny het gesprek aan over haar nominatie, echt duidelijkheid krijgt ze niet

Alice gaat met Danny het gesprek aan over haar nominatie, echt duidelijkheid krijgt ze niet

Door BigBrotherNederland

Alice is samen met Tyron en Ronahi genomineerd. Alice had het zelf al verwacht maar is er uiteraard niet blij mee. Ze sprak er eerder al over met Tyron en Ronahi. Danny besluit uiteindelijk een rondje te lopen met Alice. Het hele gesprek was helaas niet op de livestream te volgen.

Danny benadrukt dat hij gisteren wel geprobeerd heeft Glenn mee te krijgen. Glenn had zoiets wij zijn ook genomineerd door hun dus die keuze was simpel. Waarom zou je mij er dan op zetten in plaats van Ashley vraagt Alice. Dat is geprobeert antwoordt Danny, hij is bang. Hij zei ik wil niet met ons twee gaan… De livestream wordt vervolgens gewisseld en het gesprek is niet meer te volgen. Uiteindelijk is het gesprek weer in beeld. Je weet ook hoe Ash het nu aanpakt, zij is de enige Nederlander he merkt Alice op. Als zij zo door gaat, ze weet donders goed waarmee zij bezig is. En hoe ze jullie mooi in kan pakken de hele tijd. En het erover hebben en zo. Danny laat weten dat hij blij is dat hij het met haar kon bespreken. Ik ga je nu rustig verder laten, daarna stapt Danny weer naar binnen. Danny vertelt aan Ashley, Tom, Jimmy en Karen hoe het gesprek verlopen is. Ze zei dat ze het begreep, ik leg me erbij neer. En ik speel gewoon mijn ding en spel. Ze zegt wel dat ze zich verlaten voelde en wel opgevangen wordt door hun. Ik zei al ik vind dat raar, je bent bij ons ook welkom. Ze voelt zich eenzaam omdat wij altijd in de cocoon ruimte zitten. Ik heb haar gezegd dat dat zeker niet onze bedoeling was. Ashley zegt dat ze haar nu niet minder spreekt dan daarvoor. Danny zegt dat Alice de keuze ook wel begreep. Ze denkt dat wij beïnvloed zijn maar ik zei dat is niet zo. Wij hebben de keuze zelf gemaakt. Toen zei ze dat ze dat verkeerd begrepen had. Ik heb haar ook niet gezegd dat we haar gebruikt hebben. Het was voor ons ook wikken en wegen.

Ook Alice vertelt tegen Tyron en Ronahi over het gesprek. Ik weet niet wat ik erover moet denken. Ik ga niet anders doen tegen hem maar op spel gebied zijn mijn ogen nu wel geopend. Hij zegt ook dat hij echt niet wil dat Ro weggaat maar dan ben ik met hem in gesprek maar hoor ik niks meer over mij. Ik vraag waarom heb je mij erop gezet en je antwoord dat je Ro een goede meid vindt die goed het huishouden doet. Ashley en Tom erop zetten wilde hij ook echt doen. Tom wilde hij niet doen ook omdat Tom hem die vrijstelling gegeven heeft, hij heeft die kerstballen erin gedaan. Tyron vindt het bullsh*t, het is niet logisch. Hij zei ook dat het een grapje was, hij l*lt gewoon. Ik zei ook dat Ashley heel de dag over het spel praat en dat ik daar geen zin in had. Waarop hij zei dat hij het spel wilde spelen. Tyron vindt dit gewoon safe spelen, niet het spel spelen. Ik ga me er niet te druk om maken benadrukt Alice. Het was wel bijzonder hoe hij wegliep.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.6]

Ook interessant:

18 Reacties

Elly 7 maart 2024 - 18:46

En gelijk na het gesprek loopt ze met Rohani naar de kamer waar Danny is en gaan beiden af staan luisteren…bah bah….wat kan je toch ver zakken in je fatsoen
En je maar voor blijven doen als nette dames zonder roddelen en pretenderen geen bondje te zijn ….die groep inclusief de aangesloten brave Alice mogen wat mij betreft snel naar huis….voegen verder ook niets toe….Limburg jullie schreeuwertje komt eraan hoor whahahaha

Beantwoord
Sylvia 7 maart 2024 - 20:27

Ach Ellie toch!!

Je ziet de helft maar en je roept zoals gewoonlijk weer wat!

Weet je wat je vriendin Ashley gisteren had gedaan? samen met Tom?

Ok ik zal jouw geheugen eens opfrissen.
Zij lagen namelijk in de slaapkamer op hun knieën bij de deur te luisterboeken, ze keek zelfs nog in de camera.

En waarom Alice dit nu deed? Juist om wat iedereen al weet! Danny liep snel naar jouw vriendin om alles door te geven wat er besproken was tussen hem en Alice.

En idd! wat ze eigenlijk al wist? Danny vertelde het door, en verdraaide ook nog eens de woorden.

Daarom deed ze dit!

Je moet niet zomaar iets roepen als je iets niet zeker weet, want dat doe je wel vaker.

Beantwoord
Ostyn luc 7 maart 2024 - 18:54

Het is een opdracht van de generaal dat ieder gesprek moet besproken worden met haar. Het wordt tijd dat er iemand toont dat hij of zij haar op de tanden heeft anders worden ze zomaar naar de slachtbank geleid. Aanval is de beste verdediging.

Beantwoord
Sylvia 7 maart 2024 - 20:15

Helemaal mee eens Ostyn!

Beantwoord
Sylvia 7 maart 2024 - 18:58

Ik heb het gesprek wel gevolgd, en er is veel meer besproken dan hier is neer gezet.
Over niet de bedoeling zijn dat ze steeds in die cocoon zitten? heeft hij ook niet gezegd tegen Alice.

Alice was heel erg duidelijk en eerlijk!

Danny liegt ook hier weer!!
Want, hij heeft helemaal niet tegen Alice gezegd dat ze welkom is hun groep!

Hij weet dat hij fout is geweest.
En ik dacht dat anders was?

Van mij nooit geen stem meer voor hem!
Never ever!

Hij liegt tegen de 2 groepen?
Wat laat hij zichzelf kennen zeg.
Is dit nu een man?

Beantwoord
. 7 maart 2024 - 20:28

Laten we hopen dat ‘de generaal’ snel van haar voetstuk valt. Ben super beu van haar en haar sneue leger. Jammer dat de goede mensen als Thyron, Rohoni en Alice hier bij steeds het onderspit derven; zij blijven bij zichzelf en lopen niet achter Asley aan. Veel meer respect voor hun!

Beantwoord
joost 7 maart 2024 - 20:41

De bende van Ty en co die altijd maar over de anderen vollebak zwaar roddelt, en altijd maar zegt dat het een spel is, komen zo onnozel en vol met drama uit de hoek als ze zelf genomineerd zijn. Dan is het ineens grote paniek en zijn de anderen nog slechter. tjongejonge,, dat die es ophouden met al dat gezaag zeg. Ze zouden zelf het spel heel hardspelen als zij de kans zouden krijgen, de huichelaars.

Beantwoord
Jongen 7 maart 2024 - 20:55

Inderdaad zo is het , alice is 19 jaar en danny is 53? Maar alice doorziet de mensen beter dan danny , danny denkt dat hij bij het clubje van ashley hoort ,zolang ash hem kan gebruiken ja maar daarna niet meer , ash en karen ‘de giecheltrien’ zijn de grootste steukers in dat huis , kijk hoe ze de ruzie met glenn verdraait tegen jimmy , alsof glenn tegen haar schreeuwde , ashley was zelf de grote schreeuwer die alle controle verloor ,liegen en manipuleren en de dommeriken trappen erin

Beantwoord
Ostyn luc 7 maart 2024 - 21:08

Ooit al gehoord van die 2 honden en dat been? Let op van Jimmy, komt met iedereen overeen, heeft met niemand discussie, en hoort van de 2 groepen hetgeen hij wenst te horen. Is dan nog komisch ook.

Beantwoord
Marjorie 7 maart 2024 - 22:20

Elly, geen woord gelogen. Ik sluit me volledig bij je aan. Het publiek stuurt ze ook niet zomaar stuk voor stuk naar huis; Adriana, Doriana, Sabeau, en zaterdag Ronahi. Allemaal heel erg gefocust om een bepaald iemand naar huis te sturen ook al moeten ze er hun vrienden voor op de lijst zetten. Ze spelen geen spel, maar proberen iemand persoonlijk te pakken. Pure haat en jaloezie.

Beantwoord
Alex 7 maart 2024 - 22:35

Inderdaad slechte motivatie van Danny.

Beantwoord
Sofietje 7 maart 2024 - 22:45

Heimelijke vent hij kwam niet voor vrienden te maken …

Beantwoord
bob 8 maart 2024 - 09:47

ashley stookt niks op jullie zitten fout let maar op ty en co gaan er als eerste uit

Beantwoord
Sylvia 8 maart 2024 - 10:17

Ach Bob, je zal familie zijn van haar? Vriend? Vriendin?
Een roze bril op?

Mag hoor.

Beantwoord
Gerardus 8 maart 2024 - 10:30

Wat zijn mensen toch erg jaloers op Ashley beetje zeg…Of is dat afgunst,,,,,,,zei krijgt overall de schuld van als er iets is gebeurd in het huis of de nominatie……zal wel aan Ashley leggen zeg Tyron en Randy, én Ronahi…van mijn mogen deze zo snel mogelijk het huis uit….

Beantwoord
Sofietje 8 maart 2024 - 19:10

Niemand is jaloers op zo iemand Gerardus het enige gevoel bij haar is bah bah hoe arrogant .

Beantwoord
Sylvia 8 maart 2024 - 21:49

🫶

Beantwoord
Marc Croes 10 maart 2024 - 08:08

Zet Ashley en Karen niet samen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page