Home » Jimmy heeft het zwaar en Tom denkt dat Danny zichzelf in de vinger gaat snijden

Jimmy heeft het zwaar en Tom denkt dat Danny zichzelf in de vinger gaat snijden

Door BigBrotherNederland

Gisteren zonderde Jimmy =zich even af op bed, hij lijkt het emotioneel even zwaar te hebben. En kijkt naar de foto’s bij zijn bed. Al snel komt Tom om hem troost te bieden.

Ca va vraagt Tom waarop Danny knikt en in zijn ogen wrijft. Die is super trots op u zegt Tom. Dat is het mooiste cadeau wat je ze kunt geven dat jij de finale speelt. Dat je je vorige week opgeofferd hebt en nu hier bent. Ik kijk met super veel plezier elke dag naar u. Dit is de eerste verjaardag waar ik niet bij ben merkt Jimmy op. Jullie mogen dat binnenkort inhalen toch zegt Tom. Jimmy knikt en zucht. Het is oké. Ik wist wel dat deze dag een beetje moeilijk zou zijn. Ze heeft waarschijnlijk een leuke dag.

Daarna gaat het over de power of nomination. Tom vertelt dat Danny gezegd heeft op Ashley, mij en Alice zou gaan. Het kan zomaar he, hij heeft al eens eerder de power gehad. Ja antwoordt Jimmy, hij heeft het al eens eerder gedaan. Dan snijdt hij zich wel in zijn eigen vel merkt Tom op. Ik denk dat we het gewoon even moeten zien merkt Jimmy op. Als hij jullie op de bank zet is dat heftig. Dan is hij volgende week wel aan zet, dat is niet zo moeilijk. Tom denkt dat Karen ook raar naar hem gaat kijken. Alice gaat kwaad kijken, ik heb hem de power gegeven.

Inmiddels hebben de bewoners avond gegeten, en als Ashley aan het stofzuigen is geeft Glenn haar een knuffel. Hij zegt je hoeft je eigen geen zorgen te maken. Dat doe ik ook niet antwoordt Ashley. Ik vind het ook heel leuk voor je, echt waar.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.7]

Ook interessant:

4 Reacties

jo 7 maart 2024 - 08:01

Ik vrees dat ze alles zullen doen om Ashley uit het huis te krijgen, daar kunnen we nu al zeker van zijn!

Beantwoord
Snijers linda 7 maart 2024 - 08:37

Als Danny dat zou doen, dan is hij toch wel echt dom want dan is zijn vertrek al opgeschreven hoe denk je gaan de fans reageren , dat hij toch maar goed nadenkt

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 7 maart 2024 - 12:16

Het wordt dat Ashley Exit gaat.
Wordt het misschien wat rustiger in het
Big Brother huid.

Beantwoord
Ann 8 maart 2024 - 18:21

Nou vindt dat Tyson deze week wel exit mag!!
En Ashley hoort in de finale, volgende week ronahi, op de bank met Randy klaar.Wie de kuil graaft…….

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page