Home » Ashley weet zeker dat de andere groep morgen uit elkaar gaat en Big Brother trakteert met een barbecue

Ashley weet zeker dat de andere groep morgen uit elkaar gaat en Big Brother trakteert met een barbecue

Door BigBrotherNederland

De dag in Big Brother gaat rustig voorbij. Het is een typische vrijdag. De bewoners genieten van het mooie weer. En her en der hebben de bewoners gesprekken of doen een spelletje. En wat later mogen de bewoners sporten in de game area.

Danny en Ashley hebben een gesprek in het zonnetje. Ashley weet zeker dat ze de pik op haar hebben. Danny denkt dat ze uiteindelijk gaan proberen om drie van hun erop te zetten. Maar dat gaat niet meer kunnen want er zal er een van ons bij staan. Als groep niet meer antwoordt Ashley, maar ze gaan wel steeds meer voor hunzelf. Dat is uitgeroeid. Morgen gaat die groep echt uit elkaar, dan zijn ze met zijn drieën over. Wat moet je dan nog? Danny weet wel dat er vanaf nu ook een van ons erop zal komen. Die tijd is vanaf komende week wel aangebroken merkt Ashley op.

Uiteindelijk meldt Big Brother zich. Bewoners, het was een week van fun en feesten. Maar ook een week waar jullie weer keihard hebben gestreden en jullie hebben laten zien echte kanjers te zijn. En dat moeten we vieren! Daarom is het mijn beurt om jullie te trakteren. En vandaar trakteer ik jullie op een barbecue. De bewoners juichen het uit van blijdschap. De voorraadkamer wordt geopend en daar staat lekker eten klaar. Zoals stokbrood, vlees en natuurlijk barbecue gerei. De barbecue wordt schoongemaakt, de kolen gaan aan en niet veel later gaat het vlees erop. Tom en Glenn hebben een schort om en bakken het vlees. Later is het tijd voor lekkere marshmallows. De bewoners hebben ervan genoten. Wat gaat de rest van de avond nog brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.7]

Ook interessant:

11 Reacties

Carin 8 maart 2024 - 21:12

Nominatie ha ha ha Danny je zit in de tang van Asley en Glenn ook.Wat een slapjanussen.Meelopertjes van de Generaal jazeker Danny dat zijn jullie.Ze heeft de soldaatjes zonder ruggengraat gevangen.Heeft Tom de sterkste ruggengraat om uit het legertje te stappen.💪🏻Jimmy niet die is net als Karen ook als was in de handjes van Ashley.

Beantwoord
Eduard 8 maart 2024 - 22:15

Top toch! Dan speelt Ashley het spel geweldig!! Nu eerst dat andere clubje eruit, die zijn begonnen met de tweedeling aangevoerd toentertijd door Doriana.

Beantwoord
Wil 8 maart 2024 - 22:51

Voor Fanweek:
Lieve bewoners, hou nou es op met dat gekonkel over elkaar en de nominaties, want het is niet 1 persoon, maar jullie doen het allemaal stuk voor stuk. Vanaf nu verboden bij elke overtreding 500 uit de pot. Maak plezier met elkaar en geniet vd laatste weken, laat ons weer lachen zoals de eerste weken. Dat geroddel en gekonkel is niet leuk vd kijkers. Nog een fijne tijd in het huis.

Beantwoord
D. Pison 9 maart 2024 - 01:07

Hoi Big Brother, de ideale bank zou misschien geweest zijn: Ashley, Alice en Tom. Ik denk wel dat Tom het overleefd zou hebben en ja, of Ashley , of Alice zou dan het veld moeten ruimen……….Ergens begrijp ik Danny en Glenn wel, zij durven het niet aan. Het zou een hoop reuring hebben veroorzaakt bij bovengenoemde dames en stel dat Ashley toch zou mogen blijven, ja…………..Ashley kennende, die zorgt dan dat de hel los barst…………Welnu, zoals de situatie momenteel is hoop ik vurig dat Ronahi mag blijven. Ze is zo’n lieve en beschaafde meid! Tyron wil ik ook niet weg hebben! Alice is het dus die ik graag zie vertrekken! Groetjes van mij!

Beantwoord
bob 9 maart 2024 - 04:19

dat zie je helemaal verkeerd carin. ashley stookt niet die legt wat uit dat is wat anders dan stoken of 3 keer op ashley stemmen omdat ze jaloers zijn op iemand die leuk is en niet saai zoals de meeste daar ga zo door ashley de meeste stemmen jou als favoriet

Beantwoord
Chelly 9 maart 2024 - 10:04

Nou een kind kan de was doen
Één en één is twee,of niet Ashley 🤣🤣🤣

Beantwoord
pop 9 maart 2024 - 10:18

vond het erg slap gisteren . tijd dat ashley weer op de bank komt nadat ze laats. d I e grootte. klep had open getrokken tegen glenn

Beantwoord
Gerardus 9 maart 2024 - 13:02

Deze belgische personen weten percies hoe het spel gespeeld moet worden .

Beantwoord
Roos 9 maart 2024 - 13:13

Idd Danny een grote mond, laten we er Ashley en Tom opzetten, daar begon hij mee. Zoiets van, kijk mij is wat ik durf. Vervolgens gooit hij er 3 mensen op waarvan hij bij alledrie gezegd heeft in de loop van de tijd dat ze door hem nooit opgezet zouden worden. Zelfs de dag van stemmen zei hij nog tegen Tyron dat hij er niet opkwam. Ze staan er alledrie op en hij gaat uithuilen bij Ashley. Die in haar handjes knijpt want haar gehoorzame meelopertjes hebben haar stem uitgebracht! Alleen denken ze van niet! Is allemaal van te voren bekokstoofd door Ashley. Stelletje meelopers, kunnen niet eens zelf nadenken!

Beantwoord
Jongen 9 maart 2024 - 16:07

Ashley beseft nog niet dat haar groep morgen ook uit elkaar valt , de mannen uit haar leger gaan zich tegen haar keren , jimmy of alice zal big brother winnen

Beantwoord
Lydia lepee 9 maart 2024 - 18:50

Fans niemand afkraken!
Laat het gezellig blijven ook aan de tv!
We zijn allemaal maar mensen,en de bewoners laten ons toe

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page