Home » Karen wordt verrast door fans en vrienden met twee vliegtuigen

Karen wordt verrast door fans en vrienden met twee vliegtuigen

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in Big Brother is aangebroken en vandaag staat er al vroeg een verrassing op het programma. Big Brother 2024 is het seizoen van de vliegtuigjes. Vandaag wordt Karen maar liefst met twee vliegtuigjes verrast.

Na het ontbijt zegt Big Brother bewoners, kom naar de tuin. En kijk omhoog! De bewoners lopen naar buiten en moeten enige tijd wachten voordat ze iets zien. Maar dan wordt duidelijk wat het is, twee vliegtuigjes! Het zijn er twee zegt Randy. Ohh my god wordt er geroepen, twee! Vandaar dat het zo lang duurde merkt Karen op. Het zijn nu al zes vliegtuigen. Ronahi denkt dat het voor Ty en Alice is. Ga je nu weer zo doen zegt Tyron en Alice voegt eraan toe dat het ook in zijn algemeen kan zijn. Uiteindelijk komen de vliegtuigen dichterbij, de naam Karen wordt gelezen. Voor mij stamelt Karen terwijl ze knuffels krijgt. Al snel wordt Karen emotioneel. De vliegtuigjes hebben twee boodschappen.

De eerste is “Goed bezig Karlos! we miss you hartje” en de tweede boodschap is: “#teamkaren #karenair van je fans”. Oh my god zegt Karen terwijl er wat tranen over haar wang lopen. Niet normaal zegt Randy. De groep klapt voor de vliegtuigjes. Dit is echt leuk schat zegt Ashley tegen haar. Dit had je precies vandaag nodig, echt leuk. Zo mooi zegt Karen op haar beurt. Ik zei toch dat ze me Karlos noemde. Wie had dat ooit gedacht? Ik niet he. Jimmy vraagt weet je van wie het is. Ik denk mijn vrienden antwoordt Karen. Misschien van je vrienden en fans tegelijkertijd merkt Randy op. Hoeveel zou dat wel niet kosten lacht Karen. Ze missen je echt merkt Ashley op. Gun het jezelf, je hebt het echt verdient. Je doet het ook goed benadrukt ze. Alsof ze het wisten he. Karen knikt emotioneel ja. Dit zijn mijn vrienden voegt ze er overtuigd aan toe. En mij nu niet volgende week op de bank zitten alsjeblieft. Dit is wel heel uniek hoor K benadrukt Ashley. Gek idee he, fans. Nu moet je niet meer twijfelen of je goed bezig bent merkt Glenn op. Dit is een goede boost voegt Danny eraan toe. Karen kijkt de vliegtuigjes na totdat ze weer vertrekken. Haar dag kan niet meer stuk!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 5]

Ook interessant:

5 Reacties

Lydia lepee 9 maart 2024 - 10:43

Hoe leuk!
Dat is zo goed de bewoners steunen!
Ze hebben het nodig.
Groetjes aan iedereen.

Beantwoord
Alex 9 maart 2024 - 11:00

Niet normaal. Randy heeft gelijk.

Beantwoord
Snijers linda 9 maart 2024 - 11:24

Ze lacht altijd en doet zot. Awel dat wil de buitenwereld zien

Beantwoord
Ranny 9 maart 2024 - 12:22

Geweldig toch voor Karen, ze is een lief en hartelijk persoon daarom steken die mensen (vrienden en fans ) haar een hart onder de riem. Dat verdient zij óók zó vrolijk dat ze altijd is, en sterk.

Beantwoord
Jongen 9 maart 2024 - 16:09

Het leuke van die vliegtuigjes is er nu wel vanaf , het wordt afgezaagd

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page