Home » De finalisten mogen naar de Big Brother boutique om finale outfits te kopen

De finalisten mogen naar de Big Brother boutique om finale outfits te kopen

Door BigBrotherNederland

Terwijl de finalisten rustig hun ding doen in het huis neemt ineens Big Brother het woord. Hij heeft een leuke verrassing voor zijn drie laatste bewoners…

Bewoners begint Big Brother. De finale is een heel bijzonder event. En bij een bijzonder event hoort ook bijzondere kleding. Feestelijke kleding zelfs. En daarom heb ik speciaal voor jullie een winkel geopend. De Big Brother boutique. Via de magische draaideur komen jullie terecht in die shop. De bewoners reageren enthousiast. Shoppen wordt er blij geroepen. Ik heb hier zoveel zin in zegt Alice blij. Niet veel later stappen de finalisten samen in de draaideur en verdwijnen uit het huis. Daarna is er enige tijd een live stream onderbreking.

Als er weer beeld is zien we de finalisten de Big Brother boutique in lopen. De bewoners kijken rond naar alle kleding die er hangt. Ze zijn erg enthousiast. Big Brother neemt het woord: bewoners, voor een Big Brother finalist is enkel het beste goed genoeg. En daarom, pas en kies een outfit. Zorg ervoor dat je op zaterdag er op je allerbest uitziet. Shop en geniet! De bewoners bekijken en passen verschillende outfits. Glenn en Randy gaan voor een net pak en Alice koopt een mooie jurk. Uiteindelijk volgt er wederom een live stream onderbreking en als er weer beeld is zien we de finalisten weer arriveren in het Big Brother huis.

Wat opvalt is dat Randy een pleister draagt op zijn voorhoofd. Mijn hele hoofd brand, ik heb hooftpijn laat hij aan Glenn weten. Glenn vraagt zich af wat er nou precies gebeurd was. Door die paraplu legt Randy uit. Ik liep zo en er is daar zo’n stellage. Ik bleef haken en doordat ik liep schoof die punt er tegenaan. Het was ook ineens hard aan het bloeden merkt Glenn op. Ja antwoordt Randy. De mannen ruimen daarna hun finale outfits om. De finalisten zijn blij dat ze voor de finale mochten shoppen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.6]

Ook interessant:

5 Reacties

Bep Vermaas-Jumpertz 11 april 2024 - 13:17

Zo leuk die 3 in de finale. Dit is echt genieten.

Beantwoord
Alex 11 april 2024 - 13:51

Randy moet maar een mooie hoed uitkiezen.

Beantwoord
Coc Slobbe-Welsink 11 april 2024 - 15:06

Waarom niet n paar mooie passende schoenen voor Glen en Randy? Voor Alice was er van alles geregeld. Van jurken, schoenen tot make up ,sierraden en handtassen. Hebben die mannen n mooi pak aan moeten ze t met hun eigen gympen doen. Wat knullig is dat zeg

Beantwoord
Vayen 12 april 2024 - 07:12

Ik ben dol op Big Brother

Beantwoord
Hermien 12 april 2024 - 14:20

Er waren ook schoenen voor de heren ,net als voor Alice 😊👍

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page