Julie en Jill mogen na circa 27 uur stoppen met hun fietsopdracht

Julie en Jill mogen na circa 27 uur stoppen met hun fietsopdracht

De bewoners in het Big Brother huis hebben weer een gezamenlijke competitie achter de rug. Dit keer moest iedereen individueel sportoefeningen doen. Michel geeft iedereen een compliment, alles is goed uitgevoerd. En deelt daarna de uitslag op de derde plek met 2:57 staat Liese, op de tweede plaats met 2:42 Naomi en de winnaar is 2:04 is Michel. Julie en Jill zijn nog altijd stug door aan het fietsen. Ze hebben al een flink bedrag van meer dan 8000 euro bij elkaar gefietst. Af en toe krijgen de dames wat beelden te zien van hun medebewoners in het huis. Na zoveel kilometers zijn ze er wel klaar mee.

Uiteindelijk zegt Big Brother tegen de dames in de white room, stop met fietsen. De dames schreeuwen het uit van blijdschap. De opdracht zit erop gaat Big Brother verder. Hoeveel kilometer hebben jullie genoteerd? Het beeld springt weg naar de tuin en het antwoord maken we niet meer mee. Het bedrag stond op  8700 euro maar dit gaat nog iets iets hoger zijn. Uiteindelijk word duidelijk dat de totale afstand 292,5 km is, goed voor 8775 euro. Julie is gisteren om 11:15 is begonnen, en is er totaal circa 27 uur gefietst. De dames zitten nog altijd in de white room, ze liggen op bed te rusten, wachten op wat er verder komen gaat…

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 35 Average: 4.4]
Er zijn 23 reacties op dit artikel
 1. Sjoerd at 13:51

  Diep respect voor de prestaties van de dames. Wel jammer voor hen dat ze de 28 uur niet mochten voltooien en daarmee hun doel van 9000 euro gehaald zouden hebben. Nu nog hopen dat ze niet alleen de pot gevuld hebben voor de winnaar, maar dat hun inspanningen ook op een andere manier een beloning zullen krijgen.

 2. Rene at 18:58

  En wie lach er straks ’t hard de mannen hoop dat Jill niet weg hoef en dan tegenover Michel als winnaar eruit kom dat heb ze zo verdient de enigste die echt constant de echie is gebleven

 3. Rob at 09:08

  Het is wel erg wrang voor Julie dat zij uit de naad heeft moeten fietsen en veel geld heeft verdiend, terwijl zij op de nominatie staat om het huis te verlaten.
  De bewoners zijn zo goed met het maken van onderlinge afspraken, Laat ze nu eens afspreken dat ze de pot gewoon verdelen tussen hun zessen, ongeacht wie er wint. Daar zal Nick wel niet mee akkoord gaan, want die loopt al maanden met de dollartekens boven zijn ogen!

 4. Hilly at 09:12

  Jill moet winnen zo,n lief en sociaal meisje en ze is veel sterker geworden. Tegenover Michel wint zij ze heeft zoveel volgers.en heeft het spel goed gespeeld.mense stem op Jill.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *