Home » Mike over zijn verblijf in Big Brother

Mike over zijn verblijf in Big Brother

Door BigBrotherNederland

Mike heeft Big Brother verlaten, maar wat vond hij van zijn tijd in het Big Brother huis en hoe heeft hij zijn verblijf ervaren? Voordat hij de buitenwereld in ging gaf hij nog een interview.

Ik voel me blij, moe maar het geluk en blijdschap overheerst heel erg begint Mike. Het afscheid was moeilijker dan verwacht. Het is natuurlijk, je zit daar en je voelt dat mensen je weg willen. Daar heb je vrede mee, dat weet je want ik heb het spel ook zo gespeeld. Ik wilde ook mensen weg hebben. Dat is het doel van het spel. En ik wist dat het een keer in mijn gezicht zou ontploffen. Ik heb op zich nergens spijt van. Ik weet dat ik het spel hard gespeeld heb. Maar ik heb het wel altijd eerlijk gespeeld. Ik kan nog steeds iedereen aankijken, ik denk dat dat ook het belangrijkste is van dit spel. In het begin was het voor mij heel duidelijk, ik wilde de groepjes weg hebben. Toen met Jill en Thomas het punt kwam dat ik hun weg kon spelen heb ik dat ook gedaan. Dat heeft vanaf dat moment ook al niet goed gevoeld. En ik denk dat daarna ook snel de clash is gekomen tussen de groep en mij. En ik denk, achteraf gezien, dat dat de verkeerde keuze was van mij. Ja ik denk dat dat het voornamelijkste is wat ik heb overwonnen, is dat de vooroordelen die ik had, die waren vals, die waren echt vals. Je kunt geen vooroordelen hebben want je weet niet hoe de mensen zijn totdat je ermee hebt geleefd. Ik wandel met het meest gelukkige gevoel buiten als dat mogelijk is. Ik ga iedereen missen. Ik ga het missen dat we kunnen knuffelen, ik ga het missen dat we een beetje kunnen vitten op elkaar. Ik ga ook de confrontaties missen. Ik ga ze allemaal terugzien en ik hou van ze allemaal en ja een geweldige ervaring. Ik ben er echt blij mee.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.4]

Ook interessant:

1 Reactie

Pietmussies 6 maart 2021 - 14:25

Hij was heel gemeen naar paar mensen toe ik ben blij dat hij er uit is

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page