Home » Dilano en Tyron keren terug uit het fan house en Tom, Karen, Glenn en Danny krijgen telefoon van fans

Dilano en Tyron keren terug uit het fan house en Tom, Karen, Glenn en Danny krijgen telefoon van fans

Door BigBrotherNederland

Dilano en Tyron mochten een paar uur in het Big Brother fan house verblijven. De twee hebben informatie van buitenaf gekregen in de vorm van tweets, telefoongesprekken, kaarten en video’s. Inmiddels zijn ze weer teruggekeerd in het huis.

Als er een geluidssignaal klinkt en de lampen bij de deur flikkeren komen Tyron en Dilano weer het huis in. Ze worden hartelijk ontvangen door de rest in het huis. Al snel komt de vraag hoe het was. Tyron laat weten dat het ziek was. We zagen alles daar staan, filmpjes, foto’s, tweets. Tyron vertelt wat voor foto’s hij allemaal gezien heeft. Ook vonden ze ons samen ook leuk om te zien. Maar ook van jou (Ashley) en Karen. Was het negatief vraagt Ashley. Tyron zegt dat het negatief en positief was, het was van iedereen en het was verdeeld. Dilano zegt dat er ook compilaties waren van de bewoners. Er waren echt gekke dingen. We hebben ook reacties gezien van de fans die hier waren voegt Dilano eraan toe. Ze waren echt heel enthousiast. Een boodschap kwam steeds naar voren, we moeten allemaal meer genieten. Elkaar minder moeten gebruiken als pionnen in het spel gaat Tyron verder. Genieten van de tijd die we hier hebben. En van de ervaring benadrukt Dilano. Menselijker met elkaar omgaan. We moesten ook een video opnemen voor de fans om ze te bedanken zegt Tyron. We hebben namens alle bewoners gesproken.

Na het avondeten klinkt er telefoongerinkel. Big Brother laat weten dat er telefoon is voor Danny en Glenn. Danny gaat naar de dagboekkamer om de telefoon aan te nemen. Uiteindelijk komt Danny terug en vertelt dat het heel kort was. Dat we een goed duo zijn en dat ze fier zijn op ons. We hopen meer van jullie te zien. Het was voor ons samen vraagt Glenn waarop Danny ja antwoord.

Daarna klinkt er weer telefoongerinkel. Dit keer is het telefoongesprek voor het duo Karen en Tom. Tom gaat naar de dagboekkamer. Tom komt lachend terug. Ik ben het alweer half kwijt, hij (Big Brother) stelde zoveel vragen. Het was een man, ze keken met plezier naar ons. We zijn echte fans van jullie. En we zonderen ons teveel af. Big Brother vroeg waarom we dat deden. En toen had blijkbaar een grappig gesprek want hij lacht alleen maar. Wat gaat deze avond nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.6]

Ook interessant:

4 Reacties

Lydia lepee 12 maart 2024 - 19:22

Iedereen blij.! Ok houden zo bewoners..

Beantwoord
Alex 12 maart 2024 - 19:52

Die gesprekken komen allemaal op hetzelfde neer.

Beantwoord
Hub 12 maart 2024 - 22:59

Wordt tijd dat Tiron eruit vliegt alleen onrust stoken roddelen over Ashly en de sfeer in het huis flink verpesten

Beantwoord
Henry 13 maart 2024 - 11:18

Ik vertrouw deze twee knullen niet…wat ze allemaal hebben gezien en gehoord hebben…..

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page