Home » Ashley en Randy krijgen telefoon van fans: Ashley moet een toontje dimmen tijdens conflicten

Ashley en Randy krijgen telefoon van fans: Ashley moet een toontje dimmen tijdens conflicten

Door BigBrotherNederland

Er is weer telefoon geweest in het huis. Dit keer een telefoongesprek voor Randy en Ashley. Een van jullie mag naar de dagboekkamer komen laat Big Brother weten. Randy gaat naar de dagboekkamer en komt daarna terug waar hij vertelt wat hij tijdens het telefoongesprek gehoord heeft.

Randy loopt naar Ashley toe en zegt dat ze advies gekregen heeft. Als je in conflict komt met iemand dan mag je iets in toon dimmen zeg maar. Ashley lacht en Randy zegt dat er verder aangegeven is dat ze het goed doet. We kregen ook nog iets van iemand anders. Dat ze het leuk vinden dat we bij elkaar zijn. En ze onze gesprekken ook leuk vinden. Echt reageert Ashley enthousiast. Ja dat vinden ze heel leuk antwoordt Randy. Je doet het heel goed en je moet doorgaan waarmee je bezig bent. Super leuk zegt Ashley enthousiast. Alleen het conflict merkt Randy op. Ja even iets de toon omlaag antwoordt Ashley.

Randy vertelt ook nog over een gesprek die gericht was aan hem. Dat ik met jou open bloei, dat ze de groei mooi vind. En dat ik zo door moet gaan met waar ik bezig ben. Leuk, leuk antwoordt Ashley. Daarna loopt ze naar de concoon ruimte waar ze aan Tom en Jimmy vertelt over het telefoongesprek. Dat is super goed zegt Jimmy en Tom vraagt of zij geweest is of Randy. Ik had Randy gestuurd antwoordt Ashley. Ben je al zelf geweest vraagt Tom. Ja zegt Ashley de eerste keer dus ik zei ga jij nu. Dat was wel een lange tekst, bij Karen en mij was het korter merkt Tom op. Wat ik ook zo leuk vind gaat Ashley verder, Dilano zei het gisteren ook, dat de mensen van mijn manier van spelen respect hebben. Dat dat nu dan ook via Randy zo bevestigt wordt. Dat vind ik heel leuk. Dat is ook fantastisch zegt Jimmy. Dan weet je dat je goed bezig bent. Ja zegt Ashley in dat hok (dagboekkamer) zeg ik ook vaak van ik ben iemand en daar moet je van houden. Dat moet je leuk vinden, als je dat niet leuk vindt ja dan vindt je het ook echt niet leuk. Ik ben soms echt een hart, dat weet ik. Een Schaags Hert. Ja dat felle gedrag, ik zeg ook altijd ik snap ook echt wel dat mensen zeggen sorry ik zap even verder. Daar is een afstandbediening voor, ja, snap je eindigt ze.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 4.3]

Ook interessant:

11 Reacties

Lydia lepee 13 maart 2024 - 15:19

Goed zo Randy en Ashley!

Maar wie nomineert deze week?

Beantwoord
Sylvia 13 maart 2024 - 15:26

Ok…ik moest even lachen hoor.

Zoals Ashley zegt dat ze een Schaags hert is?
Dan heb ze deze Rotterdamse nog niet meegemaakt.
Wat ik al eerder vertelde over als ik in het huis zat?
Zij was al weg, geloof mij, en anders zeker vrijwillig!

Want ze is een onzekere vrouw, als je naar haar wijst gaat ze huilen.

Al haar trucjes heb ik door, elke dag de dingen die ik zie van haar zie? Oei oei
Dat niemand dit ziet??

Nu ineens gaan lopen? Nog nooit gedaan! Te aardig tegen Alice, maar wel de opdracht geven aan Karen, omdat zij dan niet de schuld zal krijgen!
Ze probeerde vanmiddag met Danny te praten over Alice, maar dat deed hij niet, en ineens tegen Alice, zie je wel dat hij veranderd, er is niks aan.

Maar dat is Ashley, zolang ze niet kan winnen? Zolang zij tegenreactie krijg?
Dan gaat ze open en zo onterecht naar de andere bewoners toe.

Dat getuigd verre van respect hebben, spel of geen spel!
Dat staat er totaal los van.

Dus Ashley? ik hou niet van jou, omdat jij de mensen niet kan zien zoals ze zijn.
Totaal geen respect hebben voor andere bewoners.

Beantwoord
Alex 13 maart 2024 - 16:02

Ashley gaat niet dimmen.

Beantwoord
Gerardus 13 maart 2024 - 16:29

Mooi om dit te lezen. Alles komt wat deze fan.heeft verteld..Mooi om dat Randy geheel op bloeit. Dat hij niet zo met Tyron moet lopen dat had ik juist wel verwacht van de fan. Jammer

Beantwoord
Jose 13 maart 2024 - 18:31

De ogen worden geopend van de kijker.
En zien wat een gemene vrouw Ashley is.

Beantwoord
Jongen 13 maart 2024 - 18:51

Natuurlijk is er een afstandsbediening ashley maar als ik wegzap zie ik ook de andere bewoners niet meer je moet gewoon wat dimmen en anderen ook eens iets gunnen , je lijkt zo koud , ik zou de groep eens willen zien openbloeien zonder jou want ze houden hun mond maar eigenlijk zie je dat ze wel iets willen zeggen maar ze durven niet

Beantwoord
Ostyn luc 13 maart 2024 - 19:11

Ashley heeft haar eigen niet meer in de hand. Ze wil die finale halen ten koste van alles en zelfs haar “vrienden”. In het begin van BB vonden de meeste haar een deelneemster die ambiance in de keet bracht. Enkelen waaronder mezelf stelden hierbij vragen. Momenteel is de situatie volledig omgekeerd maar helaas te laat. Ze heeft de meeste deelnemers in haar macht, men krijgt ze nooit meer op de bank. Het kan niet dat men 2 maanden een spel speelt op die manier, ik twijfel hoe ze in het normale leven anders zou kunnen zijn.

Beantwoord
bob 13 maart 2024 - 22:33

ach tyron wilde zo snel als die kon de vraag kopen met wie is de populairste bewoner is haha nou als je weet ga je dan uit jezelf weg stuk verdriet en neem je maatjes gelijk mee

Beantwoord
Sylvia 13 maart 2024 - 22:37

@Ostyn,
Ze is thuis niet anders. Zo’n karakter heb je, die kan je niet in een paar weken ontwikkelen in een huis.

Het is een vrouw met geen gevoelens, dan alleen wanneer het haar uitkomt.
Wat je zegt? ze offert iedereen op in het huis.
En het domme is van haar zogenaamde vrienden, ook Karen? dat ze gezegd heeft dat ze er iedereen uit gaat knallen, en dat zij se pot wint.

Ze is een gemene vrouw, ze zorgt ervoor dat diegene op de bank zit, maar dan wel door een ander het te laten doen he?

En daar bedoel ik o.a. Alice mee, want Alice is een bedreiging voor haar.

Beantwoord
bob 13 maart 2024 - 22:48

haha randy de koning van het onderuit zitten

Beantwoord
Lydia lepee 14 maart 2024 - 09:14

Het is een spel voor veel geld mensen…
Iedereen wil het geld!
Het is niet vrienden maken hoor!
Broodnodige Eurokes buitmaken?ten koste van andere!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page