Home » Tom en Karen winnen vrijstelling tijdens een game

Tom en Karen winnen vrijstelling tijdens een game

Door BigBrotherNederland

Vandaag moesten de bewoners een spel spelen voor vrijstelling. De duo’s die mochten mee spelen zijn na een livestream onderbreking weer terug. Wie er gewonnen heeft is nog niet duidelijk. Glenn laat weten dat het een gaaf spel was. Ook speelde tijd hierin een rol. Ook wordt er gesproken over zagen en dat ze vast zaten aan een touw. De bewoners zitten allemaal op de bank. Uiteindelijk worden Tom en Karen naar de dagboekkamer geroepen, ze hebben het spel gewonnen.

Dilano en Tyron gaan apart zitten. We moeten gaan nomineren straks denk ik begint Tyron. Maar een van ons is misschien de optie. Waarschijnlijk antwoordt Dilano. Ik denk dat de bank Danny, Glenn of jij of ik word. Niet Alice of Jimmy, ik denk dat die er toch niet op komen. En anders denk ik dat de kans groot is dat het Alice wordt. Als ze niet ineens gek gaan doen zegt Tyron.

Uiteindelijk komen Karen en Tom terug uit de dagboekkamer en dragen een vrijstelling pin. Jimmy feliciteert Karen, mijn maatjes zijn veilig zegt hij. Daar ben ik blij mee. Niet verwacht eerlijk gezegd merkt Karen op. Allemaal beren en het meisje gaat ermee aan de haal. Echt zot. Ja antwoordt Jimmy, ik denk dat het een duo gaat worden. Dat weet ik niet zegt Karen. Ook Ashley en Glenn bespreken het op de  bank. Ze denken ook dat er twee mensen weg moeten. We zijn nog met best wel veel voor de korte tijd die we nog hebben zegt Ashley. Het is nog deze week en dan nog twee nominaties daarna. Dan is het finale week, dan heb je nog drie duo’s over. Dan zou het volgens onze telling kloppen. Karen komt erbij zitten en krijgt een felicitatie van Ashley. Spannend allemaal zegt Ashley en Karen vraagt denk je dat er twee naar huis gaan? Ja antwoordt Ashley, als je er tien hebt en je hebt nog drie nominaties. Dit weekend twee, volgend weekend een en het weekend daarop een. Dan heb je nog drie duo’s over voor de finale. We zeggen het ook al elke week zegt Karen, dan is het wel ineens erg rustig. Het kan ook 13 weken zijn merkt Ashley op, dan heb je wel elke week een. Karen vindt het raar, en het komt nu pas binnen dat ik echt gewonnen heb.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.5]

Ook interessant:

9 Reacties

Jacques Van Nuenen 13 maart 2024 - 11:33

Laat eindelijk de kijkers eens beslissen wie er op de bank komt te zitten. Nu is het steeds hetzelfde groepje die dat beslist. Op deze manier hebben sommige spelers totaal geen kans om de finale te halen. De meeste kijkers zijn de streken van Ashley kotsbeu. Laat haar ook maar eens voelen wat het is om op de bank te zitten.

Beantwoord
Lydia lepee 13 maart 2024 - 11:46

Bravo !

Beantwoord
Henry 13 maart 2024 - 11:48

Helemaal te gek Karen en Tom hebben de vrijstelling gewonnen….mooi straks een koppel naar huis..Zal te gek zijn Dilano en Tyron Eruit ……dan gaat hun gehele plan in de soep lopen vanaf het begin moest er zijn Ashley eruit van Tyron….hij gaat nu zelf op de blaren zitten. Meneer ik ga wel ff winnen .opzouten

Beantwoord
Elly 13 maart 2024 - 11:56

Gefeliciteerd Karin en Tom…heel fijn voor jullie
Nu de nominaties nog
Ik hoop op n banket Tyron….Delano …en Danny

Beantwoord
Elly 13 maart 2024 - 18:41

@ Jacques dat weet ze wel hoor, ze heeft er 4 x opgezeten….wel op blijven letten hè
En dat groepje waar jij t over hebt dat ze er telkens opzitten is daar zelf mee begonnen….wel reel blijven aub

Beantwoord
Elly A 13 maart 2024 - 21:47

Helemaal eens Jacques. Zou veel eerlijker zijn. Dat wordt een hele andere bank dan. En gaat Ashley er als eerste uit. Bb, wanneer mogen de kijkers beslissen?

Beantwoord
Susanne 14 maart 2024 - 02:06

Eigenlijk is het elke keer hetzelfde groepje dat wint en de anderen op de bank zit, pff… Saai om naar te kijken. ‘t Zou fijn zijn als Ashley en haar lakeien er een keer op komen te zitten. Ik ben benieuwd wat dat met de dynamiek van de groep zal doen.
Hopelijk mogen Dylano en Tyron blijven, ‘t zijn de enige mannen die niet meelopen met Ashley. Als ook hun er ook nog uit gaan, dan krijgt ze nog d’r zin ook.

Beantwoord
bob 14 maart 2024 - 08:30

helemaal mee eens henry

Beantwoord
Elly 14 maart 2024 - 09:28

@susanne ff eerlijk blijven hè t groepje wat nu telkens op de bank zit zijn begonnen met groepsvorming dat ze er daarna een voor een uitgevlogen zijn hebben ze helemaal aan zichzelf te danken
Hopelijk vliegen Delano en Tyron er snel uit want zulke jongetjes maken de sfeer er zeker niet beter op vooral Tyron is respectLoos naar iedereen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page