Home » Het negende vliegtuigje komt over het Big Brother huis speciaal voor Glenn

Het negende vliegtuigje komt over het Big Brother huis speciaal voor Glenn

Door BigBrotherNederland

De middag gaat rustig voorbij na de nominatie uitslag van vandaag, maar dan meldt Big Brother zich. Bewoners begint hij. Ik spring uit een vliegmachine alleen maar om jou te zien. Is een wereldhit in Vlaanderen. Iedereen in België kan dit nummer meezingen. Omdat er momenteel een vliegmachine onderweg is, ga naar de tuin en spring uit volle borst. Big Brother start daarna het liedje ik spring uit een vlieg machine alleen maar om jou te zien. De bewoners wachten buiten tot het vliegtuig verschijnt.

Al snel zien ze dat het vliegtuigje voor Glenn is en dat wordt dan ook geroepen. Het vliegtuigje heeft de volgende boodschap: “Den Glenn uw fans zijn trots op u (hartje) “. De bewoners klappen en Randy zegt enthousiast dat is nummer negen. Glenn vindt het echt gaaf om te zien. Vanaf dat hij zei ik spring uit een vliegmachine wist ik dat het iemand uit België was. Het blijft mooi als je zoiets krijgt. Het is bijna het einde en dat je het dan nu nog krijgt. Fantastisch dit, echt waar voegt hij er blij aan toe. Wat ziek man zegt Tyron, er hebben al acht mensen een vliegtuig gehad. Hoe kan dat? Tof hoor zegt Ashley enthousiast. Wel toevallig dat ik nu op de bank zit merkt Glenn op. Hoe gaaf is dit jongen? Ashley vraagt zich af hoe het precies werkt. Zou dat via fan groepen gaan? Glenn blijft net zo lang naar boven kijken tot het vliegtuigje weer vertrekt. Een leuke opsteker voor Glenn. Mocht je nog niet gestemd hebben op de genomineerden van deze week kan dat via onderstaande linkjes.Let er wel op dat je stemt op de bewoner je in het huis wilt houden.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.7]

Ook interessant:

9 Reacties

jan 21 maart 2024 - 16:00

zo geweldig voor glenn leuke speeler

Beantwoord
Norbert Dejonghe 21 maart 2024 - 16:06

Glen moet blijven.

Beantwoord
bob 21 maart 2024 - 18:24

ik vind glen ook saai

Beantwoord
Alex 21 maart 2024 - 19:07

Er zijn nu meer vliegtuigen dan bewoners.

Beantwoord
Anita 21 maart 2024 - 19:41

Oohh ik hoop zo dat de Ashley fans het intussen zat zijn geworden. Week in, week uit hetzelfde gekonkel en gedraai. Zou ze ook een normaal gesprek kunnen voeren?

Beantwoord
Angeline 25 maart 2024 - 22:06

Wat een misselijkmakend mannetje is die Jimmy toch. Waait met alle winden mee. Hij doet altijd zielig met z’n zielige verhalen om zo sympathie van de anderen te winnen. Uitgekookt zielig figuurtje is hij. Dan die Karen. Het wordt tijd dat zij ook op de bank komt te zitten. Geen eigen mening, kan niet zelf nadenken.

Beantwoord
Angeline 25 maart 2024 - 22:09

Je hebt gelijk Bob dat Glenn saai is. Hij voegt niets toe.

Beantwoord
Angeline 27 maart 2024 - 17:12

Het gekonkel is begonnen. Ashley begint t te knijpen. We zullen t zien.

Beantwoord
Angeline 29 maart 2024 - 17:27

Ik merk dat de meeste bewoners niet achter hun mening staan. Ze keuren allemaal de actie van Ashley af, maar zeggen dat niet tegen haar wat ik ook niet eerlijk naar Ashley toe. Het lijkt erop dat ze hun eerlijke mening niet persoonlijk aan Ashley durven te geven. Ze praten wel erover als zij niet t in de buurt is. Tyron is de enige die achter zn mening staat en dat laat blijken en zegt. Ashley die pretendeert dat zij altijd eerlijk is had zelf ook het initiatief moeten nemen en het gesprek moeten aangaan. Dan had ik waarschijnlijk iets meer respect voor haar gehad.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page