Home » Hierdoor was Theo niet bij de finale van Big Brother

Hierdoor was Theo niet bij de finale van Big Brother

Door BigBrotherNederland

Tijdens de finale van Big Brother waren alle bewoners aanwezig, echter ontbrak er één persoon. Dat was Theo, inmiddels is duidelijk waarom hij er niet bij was.

Theo vond er namelijk geen bal aan, dat is de hoofdreden waarom hij niet bij de finale was. Aan Telegraaf TV legt hij het verder uit.  “Ik vond er geen bal aan, dat hele programma”, zegt hij. “De oude Big Brother vond ik spectaculairder, leuker om naar te kijken. Misschien ook wel door de mengelmoes aan mensen die er toen in zaten. Ik kijk er bijna niet meer naar, alleen nog naar de live-uitzendingen. Ik vind het echt geestdodend om naar te kijken. Alle spellen die erin zitten: ik vind het nergens over gaan. Krijgen ze een keer een feestje, of een ditje en een datje. Ja, prima, maar ze hadden het wel wat spectaculairder mogen maken” gaat Theo verder. RTL en Play4, die het programma uitzenden, hebben gereageerd op deze uitspraken en het feit dat hij niet bij de finale aanwezig was. “Theo is Theo, en hij heeft, net als iedereen , recht op zijn eigen mening. Theo was niet in de liveshow aanwezig, ook dat is een keuze die wij vanzelfsprekend respecteren.”

Bron: Telegraaf TV & RTL boulevard
Foto: RTL

Beoordeel dit bericht:
[Total: 30 Average: 3.6]

Ook interessant:

19 Reacties

Annemarie 11 april 2021 - 09:22

Wat leuk dat jullie ons op de hoogte houden.

Beantwoord
EA 11 april 2021 - 09:22

Hij had er nooit in moeten gaan. Hij laat zich wel kennen nu. Bah

Beantwoord
anita 12 april 2021 - 07:42

Ik keek erniet van op. Hij had een grote mond, maar de durf was er niet echt.
De bewoners die er waren gaven het programma veel smaak waar ik metplezier naar gekeken heb. Theo heb ik daarbij niet gemist.

Beantwoord
piet 11 april 2021 - 09:33

BLIJ DAT HIJ ER GAUW UITWAS

Beantwoord
Sanne 11 april 2021 - 09:36

Theo was er niet, omdat hij niet tegen kritiek, en tegen zijn verlies kan… Niks anders!!!!!

Beantwoord
Willy 11 april 2021 - 09:58

Jammer dat Theo zo negatief is ik vond het fantastisch eindelijk geen ordinair gedoe

Beantwoord
Ida 11 april 2021 - 11:34

Ja precies, dat vond ik ook. Dat is er al genoeg op tv!

Beantwoord
Suteruni 11 april 2021 - 12:35

@Willy Helmaal mee eens, heb van het programma genoten. Ik mis het gewoon nu 😉

Beantwoord
Stephan 11 april 2021 - 14:05

Toen Theo in het begin zelf uit het huis stapte vond ik dat hij volkomen gelijk had. Zoals hij destijds zelf zei “het is vrijwel alleen bankhangen en verder gebeurt er te weinig”. Daar was ik het volkomen mee eens want dat was ook zo. Wel heel toevallig dat nadat hij vetrokken was er opeens meer gedaan werd.

Beantwoord
reina geerestein 11 april 2021 - 11:17

ergens heeft hij wel gelijk het was minder de oude big brother was leuker om te zien maar wel kinderachtig dat hij er niet bij was

Beantwoord
Marga 11 april 2021 - 12:25

Theo heeft zich al vanaf dat hij er uit is gestapt negatief uitgelaten richting Social Media en de pers. Ook heeft hij aangegeven dat hij een ‘rol’ speelde en dat hij dat niet kon volhouden. Dat was de reden waarom hij eruit was gestapt. Ieder zijn ding, maar je mag uit respect voor de andere deelnemers best wel eens je ego opzij zetten en anderen hun overwinning gunnen. Had je het langer volgehouden Theo dan had je vast en zeker nog veel over jezelf kunnen leren 🙂

Beantwoord
Peter 11 april 2021 - 12:49

Als zo’n programma na 20 jaar een herstart krijgt moet het ook de kans krijgen en….. Theo vergeet dat BB in de jaren 90 een uniek experiment betrof met de streams nog via de kabel tv en dat zoiets dan al snel in de categorie Vroeguh? Alles beter valt, tenminste in onze herinnering.

Beantwoord
Linda 11 april 2021 - 14:05

De eerste big brother in 1999 was spannerder om naar te kijken.
Want kan mij herrineren dat ze daar week opdrachten hadden.
Daar geef ik Theo helemaal gelijk in. Maar toch was het leuk geweest als hij bij de finale als oud
Bewoner erbij was geweest. Maar goed dat is Theo,s eigen keuzen om er niet bij de finale van big brother te zijn. Komt er een tweede big brother dan mogen er meer spellen te doen zijn voor de BB bewoners. En de slaap kamers overdag op slot.

Beantwoord
Ingrid 11 april 2021 - 15:36

Je weet waar je aan mee doet ,en je kent de regels en voorwaarden .
Maar zijn binnen komst vond ik geen bal aan ,eerder RESPECTLOOS.
Naar de presentatoren toe .Ik was blij dat hij opstapte naar een berisping , hij was op zijn teentjes getrapt
Dat is mijn mening ,mag toch ook.???

Beantwoord
Hans S 11 april 2021 - 16:35

Ik vond het mooi dat die Theo uit zich zelf weg ging het werd meteen een stuk gezelliger in het Big Brother huis , en toen Danielle , Natalie en Jowi eruit gingen werd het meteen top.
Je heb niks aan bewoners die met een chagrijnig gezicht in dat Big Brother huis zitten kan je beter thuis zitten dus het was een grandioze oplossing van Big Brother om ze voor een keus te stellen.
Daarna werd het 100% beter,.

Beantwoord
Jos 12 april 2021 - 08:10

Vind het erg zwak om om die reden weg te blijven. Is alsof een acteur van een film niet bij de première wil zijn omdat hij de film niets aan vond. Je deed toch mee of niet? Ik had mijzelf graag opgegeven maar het thuisfront hier staat er helaas niet achter. Ben van dezelfde generatie als Theo.

Ik denk zelf dat 1 van de problemen waar je als iets oudere in een BB groep mee te maken hebt is de generatiekloof. Daarom vind ik wel dat voor een nieuwe aflevering BB er kwa leeftijd ongeveer evenveel jongeren als wat ouderen in zouden moeten zitten. In principe moet leeftijd niets uitmaken maar verschil merk je wel.

Beantwoord
Aggie2 12 april 2021 - 09:28

Ik vond het juist wel leuk dat Big Brother dit jaar weer op TV kwam. Ik heb met veel plezier gekeken. Ik was heel blij dat er in tegenstelling tot de voorgaande seizoenen geen ruzies zijn gemaakt. Hierdoor moest ik vaak afhaken. Ook de spellen vond ik leuk en het huis was zeer sfeervol met al die lampen die het steeds een andere sfeer gaven als er iets ging gebeuren zoals bv. de nominaties. Dit maakte het ook veel spectaculairder. Het was niet te vergelijken met het eenvoudige portocabin-huis dat in 1999 in Almere was gebouwd voor het eerste seizoen. Verder waren het leuke bewoners. Ik heb genoten!!!

Beantwoord
Ida 12 april 2021 - 10:09

Ja dat ben ik dus helemaal met je eens. Ben blij dat ik niet tenenkrommend naar ruzies heb hoeven kijken en dat er ook geen seks geweest is. In die vunzigheid had ik helemaal geen zin. Daar is al genoeg van op tv en zat ik echt niet op te wachten. Het was goed zoals t was, heb genoten.

Beantwoord
Ria 13 april 2021 - 14:17

Heb van het begin toto het einde GENOTEN. Zat soms hardop te lachen. Heb iedere avond gekeken. Blij dat er een vervolg op komt.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page