Home » Volgens Tom is Karen boos na de nominatie uitslag en speculatie over de live show, gaan er twee mensen?

Volgens Tom is Karen boos na de nominatie uitslag en speculatie over de live show, gaan er twee mensen?

Door BigBrotherNederland

De genomineerden van deze week zijn bekend. Deze week zijn er vier bewoners genomineerd namelijk Glenn, Ashley, Danny en Jimmy. Er wordt nog enige tijd gesproken over de uitslag. Zo ook Karen en Jimmy. Jimmy vindt het wel spannend. Als ik dit overleef dan kan ik alles. En als ik het niet overleef ga ik naar mijn vrienden. Ik wil hier blijven en vechten. Karen ziet Jimmy en Ashley nog niet gaan. Het kan he lacht Jimmy. En dan sta ik hier over twee weken op je te wachten. Zouden er twee moeten gaan vraagt Karen. Dat denk ik wel antwoordt Jimmy, dat weet ik 99 procent zeker. Waarom moeten er anders vier mensen op staan?

Later loopt Jimmy ook met Alice en later Tom een rondje door de tuin. Ook zij bespreken de mogelijkheid dat er misschien wel twee mensen gaan. We zien het wel zegt Jimmy. Die donderdag is wat zucht Alice. Ik had het erger verwacht antwoordt Jimmy. Ik herken het gevoel wel. Ik had het gewoon hier erger verwacht. De sfeer bedoel je vraagt Alice. Ja antwoordt Jimmy, dat komt nog denk ik. Ik denk dat er nog een klein stormpje komt. Misschien zegt Alice, mensen voelen zich misschien wel een beetje verraden door… Jimmy vertelt daarna over Karen, dat ze zich verraden voelt door Tom. En toen heeft Jimmy gezegd dat Ashley hetzelfde doet. Ik zie daar geen verschil in benadrukt hij. Inderdaad antwoordt Alice.

Dan komt Tom erbij en laat weten dat Karen boos is. Ze zei zo je weet toch dat zaterdag een slechte dag voor mij gaat worden. Jimmy antwoordt dat het niet om haar gaat en Alice voegt eraan toe dat het voor de persoon zelf naar is. Wij zijn de afgelopen weken al mensen kwijtgeraakt. Wij gaan toch ook door. Die zijn er door hun af gesmeten. Maar dat hoort bij het spel, dat weet je. Tom zegt dat het het spel is, het hoort erbij. Het is altijd moeilijk. Het einde is ook in zicht, het is niet meer lang. Nu gaan er op korte termijn veel mensen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.5]

Ook interessant:

15 Reacties

Elly 21 maart 2024 - 13:14

Stop nu onderhand maar eens met stoken Tom…grote jankerd dat je bent, je manipuleert de hele boel en je gedraagt je als n klein kind …JIJ had nu op de bank moeten zitten maar helaas heb je er nog NOOIT opgezeten….maar ik ben jouw gedrag en gestook meer dan zat inmiddels !

Beantwoord
jeroen 21 maart 2024 - 13:15

eindelijk word de ashley clan wat kleiner

Beantwoord
Alex 21 maart 2024 - 13:16

Gisteren in de uitzending zagen we Tom en Jimmy buiten zitten. Tom gaf nergens antwoord op. Dat deed hij ook met Karen. En nu maar klagen dat Karen boos is. Wat een onmogelijk figuur.

Beantwoord
Anna 21 maart 2024 - 13:24

Karen moet niet zo zaniken over dat het Zaterdag een zware dag gaat zijn voor haar. Ten eerste zit zij niet op de bank en Ten tweede zij maalt er ook niet om als een ander vrienden in het huis kwijt raken. Dat is het spel wat gespeeld wordt. En zij heeft het met Ashley over met egoïsten in huis te wonen. Laat haar dan maar eens in de spiegel kijken dan ziet ze er één.

Beantwoord
Hans S 21 maart 2024 - 13:39

Ik hoop zo erg dat die Ashley eruit vlieg.

Beantwoord
Henry 21 maart 2024 - 13:46

Wordt. Een klein beetje moe van Alice ze lijkt ineens moeder teresa wel……..ze wordt echt te bij de hand..zins ze met Tyron ineens goed is……….ga lekker weg je begint op Sabeau te lijken.

Beantwoord
Snijers linda 21 maart 2024 - 13:55

Jimmy jij bent de ware broeder niet ,roddelen dat kun jij verdomd goed !!!!!!!!!

Beantwoord
Sjef Janssen 21 maart 2024 - 14:13

Ashley en Danny eruit!!?

Beantwoord
Van de Vondel Marina 21 maart 2024 - 14:38

Ik hoop dat er 2 moeten gaan, dan liefst Ashley en Danny. Ik zal niet de enige zijn denk ik.

Beantwoord
Angeline 21 maart 2024 - 15:36

Karin moet niet mekkeren. Ze voel nattigheid, net goed.

Beantwoord
joost 21 maart 2024 - 15:58

Hopelijk gaat Tom volgende keer eruit, hij is gewoon een vervelende kwast met vreemde kuren.

Beantwoord
jo 21 maart 2024 - 17:19

ik heb nog nergens gelezen dat er gezegd was van BB dat er zaterdag a.s. 2 mensen moeten vertrekken,waar halen ze het toch allemaal!

Beantwoord
Elly A 21 maart 2024 - 19:02

100 % mee eens Marina.

Beantwoord
Jongen 22 maart 2024 - 16:30

Inderdaad karen je dacht ook niet aan de anderen toen je hun vrienden naar huis stuurde , het is nu de beurt aan jouw groepje en hopelijk 2 , een nederlandse vrouw en een belgische man , niet jammeren nu je kunt gewoon niks alleen , zonder ashley kun je niks, al 10 weken plak je aan haar vast, tunnelvisie

Beantwoord
Marjorie 23 maart 2024 - 00:16

@Henry…ik snap je helemaal. Dat heb ik vanaf het begin met haar. Toen ze al niets zei en nu al helemaal. Ze gaat naast haar schoenen lopen…haha

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page