Home » Big Brother geeft de bewoners een nieuwe challenge voor de live show

Big Brother geeft de bewoners een nieuwe challenge voor de live show

Door BigBrotherNederland

De bewoners mogen zoals vrijwel elke vrijdag weer in de game area. Dit keer ligt er jeu des boules klaar maar kan er ook op wat fitness apparatuur gesport worden. Tom, Alice en Glenn maken hier dankbaar gebruik van. Later spelen Danny en Glenn nog een potje jeu des boules. En dan meldt Big Brother zich weer.

Er klinkt een geluidssignaal en de draaideur staat open. Een aantal bewoners staan te kijken en zien twee bakken met dominosteentjes staan. Big Brother neemt vervolgens het woord. Bewoners, de domino stenen. Ik geef jullie een nieuwe challenge. Tijdens de live show moeten jullie een parcours klaar hebben dat loopt van de badkamer naar de voordeur en terug naar de badkamer. Dus twee keer zo lang als het parcours wat jullie eerder deze week moesten maken. Tijdens de live show moeten jullie vervolgens de baan laten lopen. Als de baan volledig valt en daarmee de challenge is gelukt dan verdienen jullie 500 euro voor de jackpot. Plaats nu het eindpunt naast het beginpunt in de  badkamer. Op dezelfde plek als waar het beginpunt eerder stond.

De bewoners vinden het leuk. Tyron had wel op een bedrag van 5000 gehoopt maar oke, oke. We gaan ons terug amuseren merkt Glenn op. Ik kan geen domino meer zien zegt Randy. Die twee bakken volledig leeg zegt Glenn. Je hoeft niet zo’n moeilijke baan te doen antwoordt Alice. De rest bespreekt dat ze morgen starten. Gaat het de  groep lukken om morgen 500 euro te verdienen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.9]

Ook interessant:

8 Reacties

Marjan 22 maart 2024 - 16:26

En Danny maar schreeuwen, gekmakend! Iedere andere zin; Dat kan toch niet! Man, ga naar huis!!!

Beantwoord
Alex 22 maart 2024 - 16:56

500 is een fooi.

Beantwoord
Henry 22 maart 2024 - 18:06

Laat Randy Tyron Alice Tom en Karen dit lekker doen. De andere vier zijn genomineerd waarom zal je nu mee doen als je toch waarschijnlijk naar huis moet.🤐🤐🤐🤐🤐🤐

Beantwoord
bob 22 maart 2024 - 19:10

tyron wilde 5000 maar krijgt hellemaal niks want die wint bb niet

Beantwoord
jo 22 maart 2024 - 22:08

Weet al iemand (buiten BB)hoeveel er morgen naar huis gaan?

Beantwoord
Leeuwke92 22 maart 2024 - 22:12

En de zelfbenoemde ‘generaal’ heeft haar muts al afgedaan, want het zou zomaar de laatste keer kunnen zijn… Aalten we hopen dat de Vlamingen en Hollanders wakker zijn geworden en een juist besluit hebben gemaakt!!! Met oneervol ontslag het huis uit!!!!

Beantwoord
Marjan 23 maart 2024 - 08:22

Haha, zonder wachtgeld!

Beantwoord
Henry 23 maart 2024 - 16:11

Hoop dat straks BIGBROTHER zegt nummer twee je mag blijven of 15.000 euro uit de pot.. pakkeb die euro’s. WAT. TYRON WORDT DAN HELEMAAL PARA 😂😂😂😂😂 en RANDY. JA, MAN. 😁😁😁😁😁😁😁😁

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page