Home » Danny heeft het gehad met Jimmy en zijn zelfmedelijden

Danny heeft het gehad met Jimmy en zijn zelfmedelijden

Door BigBrotherNederland

De dag verloopt net zoals elke vrijdag vrij rustig in het Big Brother huis. Ashley, Karen, Glenn en Danny zitten even in de concon ruimte. Eerst gaat het over de naderende live show en wat later gaat het over Jimmy.

Het kan zomaar mijn laatste dag zijn merkt Ashley op. Dat is inderdaad raar antwoordt Glenn. Beetje onwerkelijk eigenlijk gaat Ashley verder. Ik ben helemaal niet meer gewend om genomineerd te zijn. Het is zoveel weken later voor u zegt Danny. Zes weken antwoordt Ashley, als ik ga dan zijn er nog twee vrouwen in huis. Jij gaat niet benadrukt Karen. Volgens Ashley moet ze er toch wel rekening mee houden dat het kan. Een hele sterke bank merkt Danny op. Misschien zijn mensen het ontzettend beu om te kijken ernaar zegt Ashley dan. Danny denkt dat een van hun met Ashley door de deur moet. Dat kan heel goed antwoordt Ashley. De laatste keer zat ik met jou, Alice en Basiri op de bank. Toen was ik favoriet. Dat is zes weken geleden, inmiddels is er al veel gebeurt. Je weet niet hoe dat eruit ziet. Mooiste zou zijn om met zijn drieën erin te blijven merkt Danny dan op. Dat zou voor mij echt het mooiste cadeau zijn.

Ashley begint daarna over Jimmy, hij zegt volgens haar geen woord meer. Ik zeg er ook niks meer tegen antwoordt Danny. Ik heb het gehad met die jongen, altijd die compassie eraan. Het is een spel he jongens. Moeten we ook ons gezicht laten hangen omdat we genomineerd zijn? Ik zei net ook aan Randy, weet jij hoe onze stem daar terecht is gekomen merkt Ashley op. Ik zei je ziet het hij zegt helemaal niks meer. Ik heb niet op hem gestemd benadrukt Danny, wat heeft het met mij te maken. Doet hij tegen jou ook anders vraagt Karen. Je ziet dat toch dat hij nooit een gesprek begint zegt Danny. Als ik altijd maar moet komen dan denk ik trek je plan. Je kunt braaf en goed zijn en hij gaf mij ook het gevoel toen mijn familie kwam het als verpeste. Dat is niet iets waarderen wat een ander doet. Als het zijn familie zou zijn zou ik dankbaar zijn. Ashley denkt dat het komt dat het zijn enige dingetje (koken) is om zichzelf te laten zien. Het komt uit onzekerheid. Ik heb het gevoel dat ik bij hem moet verantwoorden dat hij niet kon koken op dat moment geeft Danny toe. Waardeer het dan. Glenn denkt dat het komt omdat hij nog niks heeft gehad zoals bijvoorbeeld een vliegtuig. Wees blij dat je hier zijt benadrukt Danny. Maar als je er zo blij loopt ja pfff…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 4.2]

Ook interessant:

20 Reacties

Yvonne 22 maart 2024 - 14:02

Hellemaal gelijk Danny dat was zo ondankbaar te erg voor woorden

Beantwoord
Angeline 22 maart 2024 - 14:09

Bah, om moe van te worden. Danny als politie man zou toch beter moeten weten. Dat groepje zegt steeds het is een spel, maar zelf handelen ze daar niet naar. En Glenn stelt mij teleur, die gaat ook steeds meer in dat geroddel mee. Karin moet haar grote mond houden als zij niks zinnigs te zeggen heeft. Zij is te dom om een eigen mening te hebben en daar maakt Ashley misbruik van. Schaamteloos.

Beantwoord
M 22 maart 2024 - 14:09

Danny is daar weer met …het is een spel nomineren hoort erbij , maar vorige keer als Tom en Karen Danny nomineerde was het kot te klein , Karen verspreide leugens …Tom in een slecht daglicht zetten omdat ze zogezegd zij Danny niet genomineerd heeft
Er daar maar 1 man met ballen aan zijn lijf en dat is Tom , hij durf het te zeggen hoe hij zich voelt,denkt …andere zijn meelopers

Beantwoord
Snijers linda 22 maart 2024 - 14:44

Eindelijk wordt het eens echt uitgesproken hoe jimmy in elkaar zit , dat weet ik van het begin al hij doet soms gelijk een klein groot kind , zo flauw en dat is waar hij kon het niet waarderen het eten van Danny zijn familie , en hij wil weten waarom ze hem op de bank zetten en vraagt zich alleen af aan het groepje Asley en dat ander groepje, dat hij zich niet afvraagt waarom die hem op de bank zetten , potverdorie hij zette zijn beste vriend Dylano op de bank, hij hoort daar niet meer te zijn , dat is mijn mening

Beantwoord
Roos 22 maart 2024 - 15:16

Jimmy eruit.. Drama queen.. Pfff..

Beantwoord
Elly 22 maart 2024 - 15:32

Wat n vies ventje ben je Danny….Jimmy heeft wel 3 x tegen je gezegd dat hij t niet erg vond en blij voor je was dat je familie met eten kwam
Jij zou nog heel veel van Glen kunnen leren die heeft zulke vieze streken niet

Beantwoord
Alex 22 maart 2024 - 15:36

Vouw een vliegtuig voor Jimmy!

Beantwoord
Sofietje 22 maart 2024 - 15:40

Ik heb het gehad met Danny …Karen nu ook weer pffff triestig

Beantwoord
efje 22 maart 2024 - 15:42

Jimmy is echt zo veranderd,echte zeurpiet van mij mag hij eruit als Ahsley maar blijft samen met Glenn

Beantwoord
Elly A 22 maart 2024 - 15:47

Dat vervelende ploegie moet een keer lekker ophouden.

Beantwoord
K.S. 22 maart 2024 - 18:34

Wat zou het een feest zijn als deze roddelclub morgen uit elkaar valt! Kijk eerst eens naar jezelf pfff….

Beantwoord
Marc Croes 22 maart 2024 - 18:36

Ashley naar huis

Beantwoord
bob 22 maart 2024 - 21:48

ashley staat in de poll het hoogst als favoriet die gaat niet naar huis die gaat bb winnen en trecht

Beantwoord
jo 22 maart 2024 - 22:26

Jimmy heeft meerdere gezichten en probeert iedereen rond zijn vinger te draaien! Is zeker geen verdienstelijke winnaar.Dan nog liever Ashley, die maakt tenminste Televisie en zegt haar mening. Het blijft een spel en het gaat om een pak geld nietwaar!

Beantwoord
Sofietje 22 maart 2024 - 22:46

Er zijn er wel meerdere bob, en nee ze wint niet …

Beantwoord
Eduard 22 maart 2024 - 23:24

Go Ashley topper! Jij blijft je club trouw. Tom en Jimmy hebben jou wel laten vallen! Hopelijk mag Ashley blijven!

Beantwoord
Marc Croes 22 maart 2024 - 23:29

Ashley en Danny naar huis

Beantwoord
Marc Croes 22 maart 2024 - 23:33

Bob daar ben ik niet zeker van Ashley Is alleen en spel brerker je zult wel zien die gaat naar huis

Beantwoord
Se 23 maart 2024 - 19:11

Ashleyis gezellig en de enigste die echt eerlijk is

Beantwoord
Marc Croes 27 maart 2024 - 13:15

Ashley naar huis .gaan er 2naar huis neemt dan Karen de 2rodel tante ze zijn nu ook weer bezig

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page