Home » Big Brother live show: Danny moet Big Brother verlaten

Big Brother live show: Danny moet Big Brother verlaten

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de Big Brother live show, wie moet er vandaag het huis verlaten. Wordt het Jimmy, Danny Glenn of toch Ashley? In dit bericht lees je hoe de live show verlopen is en wie uiteindelijk het huis moet verlaten.

Big Brother spreekt de bewoners toe en heet hen welkom in live show tien. Jullie zitten met zijn vieren op de bank. Wie is de favoriet. Ashley, Glenn, Danny en Glenn. Jullie maken allemaal kans om te vertrekken. Succes allemaal. Daarna zien we Geraldine en Tatyana in de studio. Tatyana laat weten dat er één bewoner weggaat. Tatyana en Geraldine heten iedereen welkom bij Big Brother live. Daarna zien we wat fragmenten van afgelopen week. Zoals de start van undercover week, de ballen die bewaakt moesten worden, de opdracht met zinnen, de domino baan binnen het huis, Danny die betrapt werd in de nacht, de boete die erop volgde en de bewoners die gewonnen hebben maar natuurlijk ook de nominatie uitslag. Geraldine en Tatyana leggen daarna contact met het huis. Geraldine merkt op dat de duo’s opgeheven zijn en alleen spelen. Glenn jij vond het fijn? Glenn antwoordt dat hij wet wel leuk vond, het einde komt in zicht en dat is wel leuk. Dat hij nu genomineerd is weet hij niet. Dat is de keuze van hun, misschien een tactische keuze. Danny jij was undercover merkt Tatyana op maar het ging toch fout. Ik heb mij vergist geeft Danny toe, de generaal was toch wakker. Ashley had al snel door dat Karen undercover was. Ik keek naar haar en ik denk hou toch op wat een toneelstuk, dat had ik ook snel door bij Danny. Karen geeft toe dat ze een slechte undercover was, in het begin was het leuk maar later niet. Ik kan echt niet liegen. Ik had verwacht genomineerd te worden. Geraldine vraagt aan Ashley hoe ze er zit. Toch wel een beetje gespannen antwoordt Ashley, ik weet niet hoe ik er buiten voor sta. Het is al weken terug. Misschien zijn mensen klaar met mij, dat gevoel heb ik gewoon. Ik ben gespannen, zou het graag willen afmaken maar je weet het nooit.

Tatyana begint over de freeze van Danny. Danny vertelt dat het heel speciaal was, ik heb ze niet gezien. De tranen kwamen iets meer dan voorzien. Iedereen heeft ze wel gezien. Het was het mooiste geschenk in dit avontuur. Jimmy vond het heel moeilijk het undercover zijn. Maar was er ook niet echt goed in. En nu zitten we hier. Je had deze week wat onenigheid met Tom merkt Geraldine op. Wat ging er mis? Tom antwoordt dat het balletje weg was en ik was gefrustreerd daardoor. Ik wilde gaan zoeken maar uiteindelijk was het spel voorbij en weer over. Voor mij was het een goede week. Soms zijn er irritaties, je kunt in het dagelijks leven afstand pakken maar hier niet. Randy heeft zich geamuseerd tijdens undercover week. Hij had al snel een paar undercovers door. Geraldine vraagt aan Alice hoe het met de domino stenen ging. Goed laat Alice weten, we zijn tot de laatste minuut bezig geweest. Geraldine wil vragen aan Alice om de b aan te starten. Lukt het dan verdienen de bewoners 500 euro voor de jackpot. Alice loopt naar het beginpunt in de badkamer, Er wordt afgeteld en de domino baan wordt gestart. De baan wordt succesvol afgerond wat betekent dat de jackpot op 88.416 euro staat. Geraldine laat daarna weten dat ze even weg moeten en het daarna tijd is voor de tussenstand, die loopt anders als normaal.

Jimmy en Glenn zijn veilig

Daarna zien we weer wat fragmenten van afgelopen week. Zoals de reacties na de nominaties, Jimmy die het gesprek met Ashley aan wil en het vliegtuigje voor Glenn. Tatyana vertelt daarna dat er tijdens de tussenstand twee bewoners vrijgesteld gaan worden. Dan zien we nog wat fragmenten zoals Jimmy die niet als volgeling van Ashley gezien wil worden en Ashley die het huis onderzoekt. Daarna is het tijd voor de tussenstand. Tatyana en Geraldine leggen contact met het huis. Ashley denkt dat ze door de deur moet. Geraldine laat weten dat het moment daar is. Jullie weten hoe het werkt op het scherm zien jullie de bewoner die niet naar huis hoeft. Op het scherm komt vervolgens de naam van Jimmy te staan. Jimmy slaat zijn hand voor zijn mond. Ik dacht dat ik naar huis ging stamelt hij, dank jullie wel voor het stemmen. Ik had het niet verwacht. Nederland dank jullie wel en ik ben de volgende keer weer vrolijk. Tatyana laat weten dat ze er nog niet zijn. Big Brother stelt nu nog een bewoner vrij. De uitslag is in willekeurige volgorde. Vervolgens komt de naam van Glenn in beeld. Glenn zegt dat hij het niet aan zag komen. Ik wil iedereen bedanken en ook voor het vliegtuig. Big Brother laat weten dat het een spannende avond wordt. Vooral voor Ashley en Danny, jullie mogen de draaideur in gaan. Wat jullie lot nu is weet de kijker en ik. Neem afscheid, het kan voor het laatst zijn, succes. Ashley en Danny nemen daarna afscheid van de bewoners. Daarna stappen ze de deur in en verlaten het huis.

Danny moet het huis verlaten en het nieuwe thema is:

Dan zijn de lijnen gesloten. Tatyana staat bij de familie van Ashley en Danny. Tatyana zegt tegen de moeder van Ashley dat ze gespannen lijkt. Het is volgens moeder nu tegen het eind aan en toch anders. Ik denk dat er toch een kans is dat ze de kofferbak in moet. De vriend van Ashley denkt dat ze nog een weekje doorgaat. De dochter van Danny vertelt dat het super was het huis in te mogen. Het was een rijke ervaring. Daarna is de uitslag definitief. De bewoner waarvan de deur opent moet Big Brother definitief verlaten. De deur van Danny gaat open, wat betekent dat hij het huis moet verlaten. Het gaat goed laat Danny weten, ik ben dit keer niet emotioneel. Daarna zien we de hoogtepunten van het Danny zijn verblijf in het huis. Danny is emotioneel als hij het filmpje ziet. Het was mooi, ik heb ervan genoten. Dat is het belangrijkste. Daarna mag Danny naar zijn familie.

Geraldine laat weten dat het over drie weken is en dan weten we wie de winnaar is. Het is nieuwe thema is now or never. Big Brother gaat straks weten hoe dat eruit gaat zien.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.4]

Ook interessant:

22 Reacties

Sofietje 23 maart 2024 - 21:14

Goed zo maar zij had mee mogen gaan ,wie is daar nu blij mee in huis enkel die karen! En ik vind het gemanipuleerd geen 2 weg

Beantwoord
Sofietje 23 maart 2024 - 21:18

En nu nog verbaast zijn ook nog da ze verder kaarten hallo gelijk hebben ze .

Beantwoord
Gezina 23 maart 2024 - 21:18

Dit is heel jammer dat Danny eruit is. Maar geweldig dat onze Ashley mocht blijven. Heel jammer dat de mensen niet zien hoe een gluiperd die Jimmy is. En wat Karen ook zegt ze dachten van Ashley af te zijn maar reken maar dat er nu koppen gaan rollen. Views stelletje mensen.

Beantwoord
LBJ 25 maart 2024 - 11:30

Ik ben ook ontzettend blij voor Ashley dat zij terug is en mogelijk dat haar wraak zoet zal zijn naar die gluiperige samenzweerders! Zet hem op Ashley, samen met Karen en Glen.

Beantwoord
Marjan 23 maart 2024 - 21:20

Wat stelt die Karen zich aan zeg! Emotioneel wrak. En maar zeiken over Tom, Ty, Randy en Alice…

Beantwoord
Erwin 23 maart 2024 - 21:26

Ashley gaat het zwaar krijgen. Steeds meer bewoners die haar door hebben.

Beantwoord
Jose 23 maart 2024 - 21:29

Heel jammer dat de Generaal er niet uit is!!!!
Ook voor de andere bewoners.

Beantwoord
Erwin 23 maart 2024 - 21:29

Nu moet Ashley een nieuw plan bedenken. Waarschijnlijk Tom en Jimmy ompraten.

Beantwoord
Alex 23 maart 2024 - 21:47

Danny mocht er wel uit van mij.

Beantwoord
E 23 maart 2024 - 21:48

Waardeloos dat Ashley er niet uitgestemd is,zijn er in NL/BE zoveel mensen die haar leuk vinden? Dat neppe gedrag,neppe gedoe,neppe uiterlijk en egoisme,mensen die zichzelf met haar identificeren wat zijn dat voor lui?

Beantwoord
Elly 23 maart 2024 - 21:51

Goede uitslag

Hopelijk volgende week n bank met Tyron, Tom en Randy
En moet er n vierde bij mag Alice ook erop

En dan mag luie Randy wel naar huis

Beantwoord
LBJ 25 maart 2024 - 10:24

Helemaal met je eens Elly!

Beantwoord
yvonne kerssens 23 maart 2024 - 21:57

Ik ben blij dat ashley er nog in zit ! ! !

Beantwoord
Martin 23 maart 2024 - 22:19

Wat een nare mensen die Alice Tyron en Randy om zo harteloos om te gaan met je mede kandidaten,l

Beantwoord
LBJ 25 maart 2024 - 10:25

Helemaal mee eens!

Beantwoord
Linda h. 23 maart 2024 - 22:20

Het gezicht van Tyron toen Ashley terugkwam. Hopelijk volgende keer de lieverdjes van BB erop….Randy,Tyron en Alice. Maar ja die zal BB niet veel in beeld brengen, dat wordt saai…alleen maar buiten liggen en roddelen…. en uh bewoners succes met het ontbijt nu Danny er niet meer is….

Beantwoord
Hans S 23 maart 2024 - 22:24

En meteen wordt er weer gehuild wat een kleine kinderen toch.

Beantwoord
Ostyn luc 23 maart 2024 - 23:24

Wat hebben we geleerd vandaag : Glenn en jimmy zijn populairder dan de generaal.

Beantwoord
Eduard 24 maart 2024 - 08:00

Geweldig! Ashley is back!! Kan niet wachten om die koppen van Randy en Tyron te zien! Karen in tranen wachten bij de deur, het misselijke clubje steunt haar nog niet eens en zaten gewoon lekker een spelletje aan tafel te doen. Volgende week weer effe uitdunnen dat clubje!💪🏻

Beantwoord
LBJ 25 maart 2024 - 10:28

Helemaal eens Eduard!

Beantwoord
Jongen 25 maart 2024 - 17:12

Ashley is 2 minuten terug en gaat alweer roddelen met karin in de cocoonruimte , mensen zwart maken , zelf was ze ook blij toen ronahi naar huis ging en zat ze bij doriana bij de deur te wachten? Denk het niet , kijk bij ashley zijn het altijd de anderen die alles ‘fout’ doen , ze zou beter eens in de spiegel kijken , hoe gedraag je je zelf? Dat krijg je nu terug!

Beantwoord
Jose 25 maart 2024 - 20:58

Ik kijk al lange tijd naar Big brother.
Maar nog nooit zoveel haat en nijd gezien.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page