Home » De bewoners doen een spel in een huis vol lampen en snoeren

De bewoners doen een spel in een huis vol lampen en snoeren

Door BigBrotherNederland

De bewoners zijn vanmorgen wakker geworden in een huis die vol met lampen en snoeren stond. De lampen gingen af en toe aan. Werkelijk waar overal liggen snoeren en staan lampen. De bewoners weten niet wat ze ermee moeten doen. Het enige dat ze weten is ze er volgens Big Brother niet aan mogen komen.

Uiteindelijk klinkt er een geluidssignaal en neemt Big Brother het woord. Bewoners, ik dacht dat jullie het misschien wel weer een leuk zouden vinden om in duo te spelen. Daarom spelen jullie het volgende spel met tweeën. Jullie vormen zelf duo’s. Maak je klaar, dan verwacht ik jullie over 10 minuten in de blauwe slaapkamer.

De bewoners vormen duo’s. Ashley laat al heel snel weten  dat ze met Glenn gaat. Jimmy en Tom overleggen heel kort en Tom vormt een duo met Alice. Jimmy gaat met Karen. Randy en Tyron zijn het laatste duo. Niet lang daarna volgt er een vrij lange live stream onderbreking. Als er weer beeld is ruimen de bewoners alle lampen en snoeren op en brengen dit naar de gameroom. Ondertussen wordt er over het spel gesproken. Zo laat Tyron weten dat je per ruimte moest kijken. Een iemand alles wat aan is en de ander alles wat uit is. Ashley vond het een vrij lastige opdracht waarop Glenn laat weten dat die van hun ook goed verstopt was. Wat het spel precies was word niet duidelijk. Wel dat ze er coins mee hebben verdiend. Wel handig voor het geval ze weer naar de Big Brother shop moeten!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 4.5]

Ook interessant:

2 Reacties

Snijers linda 25 maart 2024 - 16:34

BB kun je niks beter meer verzinnen ,de spellen dit jaar waren niet gelijk andere jaren hier en daar was er een wat intersants bij maar er waren er echt flauwe bij , het word steeds minder , nu weer zo iets met het liedje verder zingen , en hun eten moeten kopen , dat is allemaal wat niet eerlijk is van uwen wege , daar zijn er met veel consumenten die ze gekregen van hun duo partner die naar huis is gegaan, ik vind dat die verdeeld moesten worden , zij hebben ze gekregen maar zeggen ik leg er wat meer bij nee dat is hebberig bb jij hebt gierige mensen in uw huis bah , en je haalt ze er zo uit

Beantwoord
Alex 25 maart 2024 - 18:52

Fijn hoor, die livestream!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page